Previcur Energy este un fungicid sistemic al firmei Bayer pentru combaterea ciupercilor Oomycetes de sol si foliare, la culturile de legume si pepeni verzi.
Previcur Energy este un fungicid sistemic al firmei Bayer pentru combaterea ciupercilor Oomycetes de sol si foliare, la culturile de legume si pepeni verzi.
Previcur Energy este un fungicid sistemic al firmei Bayer pentru combaterea ciupercilor Oomycetes de sol si foliare, la culturile de legume si pepeni verzi. Mod de ambalare: 10 ml.
Shavit F 72 WDG este un fungicid pe baza de Tradimenol (2%) si Folpet (70%), cu formulare de granule dispensabile in apa. Trateaza mana, fainarea, putregaiul cenusiu, rapanul si alternarioza la o gama larga de culturi. MOD DE AMBALARE - pachet de 1 kg
Thiovit Jet 80 WG este fungicid de contact cu acţiune multiplă în combaterea făinării şi cu efect secundar împotriva acarienilor, omologat pentru o varietate mare de culturi.
Acrobat MZ este un fungicid sistemic si de contact, pentru combaterea bolilor (manei) la tomate, cartofi, vita de vie, ceapa, pepeni galbeni, praz, salata si ceapa.
Topsin 500 SC este un fungicid cu actiune sistemica si de contact, lichid, sub forma de suspensie concentrata, destinat tratarii bolilor la legume, pomi fructiferi si cultura mare.
Previcur energy este un fungicid de la Bayer destinat combaterii bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol si foliare la legume si pepeni verzi. Substante active: fosetil 310 g/l + propamocarb 530 g/l.
Thiovit Jet 80 WG este fungicid de contact din gama Syngenta, cu acțiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotriva acarienilor. Substanta activa: sulf 80%.
Topas 100 EC face parte din gama Syngenta si este cel mai utilizat fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la un numar mare de culturi. Produsul actioneaza si prin vapori, protejand si partile plantelor neatinse de solutie.
Dagonis este un fungicid polivalent, conceput pentru prevenirea si combaterea unui spectru larg de boli la peste 20 de culturi: pomi fructiferi si legume (tomate, pepeni, castraveti, mazare, morcovi, salata, praz, ceapa, broccoli, conopida, varza, capsuni, vinete, ardei, patrunjel de radacina, sfecle rosie, etc).