Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Adengo 465 SC, 200 ml

Referinta:
XSP635

Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 200 ml.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
162,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 183,00 lei
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Adengo 465 SC - 200 mililitri

Adengo 465 SC este un erbicid premergent si postemergent timpuriu pentru cultura porumbului, de la Bayer, cu continut de substante active: isoxaflutol 225 g/l + tiencarbazon-metil 90 g/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l.

Formulare: SC (suspensie concentrata). 

MOD DE ACTIUNE

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atât la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, înglobeaza tehnologia unica “Synchronized Weed Control”- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta în capacitatea de reactivare, care îi permite sa fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controlând astfel buruienile ce pot rasari în aceasta perioada. Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la întarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica în planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta în albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.

 

MOD DE UTILIZARE

Preemergent: 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza în doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pâna la 2,5% si în doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut în humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni.

Postemergent timpuriu: 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus în humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pâna în faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni în faza incipienta de crestere (2-3 frunze).

Volum de solutie: 200 - 400 l/ha.

Erbicidul Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamâni de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului în humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati în prezent în Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta.

 

Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.

SPECTRUL DE COMBATERE

Erbicidul Adengo 465 SC este eficace impotriva majoritatii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate cel mai frecvent intalnite.

Principalele specii de buruieni dicotiledonate combatute: Amaranthus spp. (stir), Ambrosia spp. (iarba pârloagelor), Anthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Cirsium arvense din samanta (palamida din samanta), Datura spp. (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita), samulastra de Helianthus annuus (floarea soarelui), Lamium purpureum (sugel puturos), Matricaria spp. (musetel), Plantago major (patlagina mare), Polygonum spp. (ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Sysimbrium officinale (voinicea), Solanum nigrum (zârna), Stelaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita). Principalele specii de buruieni monocotiledonate combatute: Avena fatua (odos), Digitaria spp. (meisor), Echinochloa spp. (iarba barboasa), Panicum spp. (mei), Setaria spp. (mohor), Sorghum halepense din samanta (costrei din samanta).

PREGATIREA SOLULUI

Solul trebuie sa fie bine pregatit (fara bulgari), pentru a permite un bun contact al solutiei cu solul. Pentru obtinerea unei eficiente maxime la aplicarea preemergenta, se recomanda aplicarea produsului imediat dupa semanat, pentru a valorifica umiditatea existenta în stratul superficial de sol. Datorita mobilitatii si reactivarii erbicidului Adengo 465 SC, nu este necesara incorporarea sa.

COMPATIBILITATE

În cazul unor infestari foarte puternice cu graminee, in soluri cu continut de humus de peste 3,5%, Adengo 465 SC poate fi utilizat in asociere cu alte erbicide. Pentru recomandarea dozei si a modului de aplicare se vor consulta specialistii firmei Bayer SRL.

 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP635
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
200 ml
Formulare
SC - Suspensie concentrata
Substanta activa
isoxaflutol
tiencarbazon-metil
Ce combate?
Buruieni mono si dicotiledonate
Omologat pentru
Porumb
Producator
Bayer Crop Science
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica adengo
fisa tehnica de securitate Adengo
Descarca (118.95KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Pantera 40 EC, 100 ml Erbicid Pantera 40 EC, 100 ml
15%
Oferta speciala limitata
15,99 lei (inclusiv TVA) 19,62 lei
Pantera 40 EC este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata). Mod de ambalare: flacon de 100 ml.
Erbicid preemergent Dual Gold, 100 ml Erbicid preemergent Dual Gold, 100 ml
20%
Oferta speciala limitata
31,50 lei (inclusiv TVA) 39,90 lei
Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. 
Erbicid Adengo, 1 litru Erbicid Adengo, 1 litru
18%
Oferta speciala limitata
694,00 lei (inclusiv TVA) 850,00 lei
Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 1 Litru.
Erbicid Glyfos Ultra, 100 ml Erbicid Glyfos Ultra, 100 ml
7,60 lei (inclusiv TVA)
Glyfos Ultra este un erbicid total, neselectiv, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Frontier Forte, flacon 1 l Erbicid Frontier Forte, flacon 1 l
21%
Oferta speciala limitata
170,00 lei (inclusiv TVA) 216,32 lei
Frontier Forte este un erbicid pe baza de dimetenamid, ce face parte din gama BASF, cu un control asupra buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate. Plantele la care erbicidul Frontier Forte are omologare sunt:...

Erbicid Crew Ace, 1 litru Erbicid Crew Ace, 1 litru
57%
Oferta speciala limitata

53,00 lei (inclusiv TVA) 125,00 lei
Crew ACE este un erbicid sistemic postemergent, cu omologare pentru combaterea buruienilor graminee din culturile de porumb. Are ca substanta activa 40g/l nicosulfuron.

Roundup erbicid, 100 ml Roundup erbicid, 100 ml
(1)
12,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup este un erbicid total neselectiv ce controleaza foarte bine un spectru foarte larg de buruieni.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Clientii au mai cumparat si:
Ridichi Saxa 3 (10 mp) Ridichi Saxa 3 (10 mp)
8,00 lei (inclusiv TVA)
Saxa 3 este un soi standard de ridichi din gama Kiepenkerl.
Agrosan B, moluscocid - impotriva melcilor, 500 grame Agrosan B, moluscocid - impotriva melcilor, 500 grame
23,19 lei (inclusiv TVA)
Agrosan B este un moluscoid sub forma de granule ce combate atacurile de melci si limacsi din culturile de legume.
Dop Furtun Dop Furtun
5,50 lei (inclusiv TVA)
Dop compresiune pentru teava PEHD Ø32 mm, folosit pentru a impiedica curgerea apei la capatul tevilor cu diametrul de 32 milimetri. 
Seminte de sfecla Detroit, 25 grame Seminte de sfecla Detroit, 25 grame
6,50 lei (inclusiv TVA)
Detroit este un soi de sfecla semitimpuriu, de la Pop Vriend (Olanda), care formeaza radacini globulare, netede cu foliaj redus.
Acaricid Vertimec 1.8 EC, flacon 100 mililitri Acaricid Vertimec 1.8 EC, flacon 100 mililitri
22%
Oferta speciala limitata
81,00 lei (inclusiv TVA) 104,64 lei
Vertimec 1,8% EC este un insecticid acaricid pentru combaterea acarienilor, minatorilor si tripsilor din culturile de legume, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale.
insecticid-acaricid Nissorun, 50 grame insecticid-acaricid Nissorun, 50 grame
18%
Oferta speciala limitata
26,00 lei (inclusiv TVA) 32,70 lei
Nissorun 10 WP este un acaricid destinat sa combata paianjenii si acarienii din culturile de vita de vie, pomi fructiferi si legume. Asigura protectie pentru o perioada indelungata de timp.
Erbicid Arcade, 5 litri Erbicid Arcade, 5 litri
25%
Oferta speciala limitata
444,06 lei (inclusiv TVA) 600,00 lei
Arcade este un erbicid selectiv, pelicular, cu mare flexibilitate in aplicare, recomandat in cultura cartofului pentru controlul preemergent si postemergent timpuriu al buruienilor anuale monocotiledonate si...
Seminte de fasole Baldana, 100 grame Seminte de fasole Baldana, 100 grame
18,00 lei (inclusiv TVA)
Baldana este un soi de fasole urcatoare, timpurie, destinata culturilor din spatii protejate si palisate in camp.
Ingrasamant universal organic tip Polina, 4 kg Ingrasamant universal organic tip Polina, 4 kg
18,50 lei (inclusiv TVA)
Ingrasamantul universal organic tip Polina este un ingrasamant organic obtinut din gunoi de pasare, fermentat si uscat natural. Poate fi utilizat in agricultura biologica/ecologica pentru aportul de substante...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Fungicid Champ 77  wg, 200 Fungicid Champ 77  wg, 200
27,00 lei (inclusiv TVA)
CHAMP 77 WG este un fungicid bactericid de contact, pe baza de cupru metalic, utilizat pentru combaterea bolilor la vita de vie, legume si mar.
VIZUALIZATE RECENT
erbicid adengo, 200 ml erbicid adengo, 200 ml
11%
Oferta speciala limitata
162,00 lei (inclusiv TVA) 183,00 lei
Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 200 ml.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare