Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Erbicid Adengo 465 SC, 1 litru

Referinta:
XSP5506993

Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 1 Litru.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
694,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 850,00 lei
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Adengo 465 SC, 1 litru

Adengo 465 SC este un erbicid premergent si postemergent timpuriu pentru cultura porumbului, de la Bayer, cu continut de substante active: isoxaflutol 225 g/l + tiencarbazon-metil 90 g/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l.

Formulare: SC (suspensie concentrata). 

MOD DE ACTIUNE

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atât la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, înglobeaza tehnologia unica “Synchronized Weed Control”- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta în capacitatea de reactivare, care îi permite sa fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controlând astfel buruienile ce pot rasari în aceasta perioada. Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la întarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica în planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta în albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.

 

MOD DE UTILIZARE

Preemergent: 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza in doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pâna la 2,5% si în doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut în humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni.

Postemergent timpuriu: 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus în humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pâna în faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni în faza incipienta de crestere (2-3 frunze).

Volum de solutie: 200 - 400 l/ha.

Erbicidul Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamâni de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului în humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati în prezent în Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta.

 

Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.

Adengo 465 SC

SPECTRUL DE COMBATERE

Erbicidul Adengo 465 SC este eficace impotriva majoritatii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate cel mai frecvent intalnite.

Principalele specii de buruieni dicotiledonate combatute: Amaranthus spp. (stir), Ambrosia spp. (iarba pârloagelor), Anthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Cirsium arvense din samanta (palamida din samanta), Datura spp. (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita), samulastra de Helianthus annuus (floarea soarelui), Lamium purpureum (sugel puturos), Matricaria spp. (musetel), Plantago major (patlagina mare), Polygonum spp. (ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Sysimbrium officinale (voinicea), Solanum nigrum (zârna), Stelaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita). Principalele specii de buruieni monocotiledonate combatute: Avena fatua (odos), Digitaria spp. (meisor), Echinochloa spp. (iarba barboasa), Panicum spp. (mei), Setaria spp. (mohor), Sorghum halepense din samanta (costrei din samanta).

PREGATIREA SOLULUI

Solul trebuie sa fie bine pregatit (fara bulgari), pentru a permite un bun contact al solutiei cu solul. Pentru obtinerea unei eficiente maxime la aplicarea preemergenta, se recomanda aplicarea produsului imediat dupa semanat, pentru a valorifica umiditatea existenta în stratul superficial de sol. Datorita mobilitatii si reactivarii erbicidului Adengo 465 SC, nu este necesara incorporarea sa.

COMPATIBILITATE

În cazul unor infestari foarte puternice cu graminee, in soluri cu continut de humus de peste 3,5%, Adengo 465 SC poate fi utilizat in asociere cu alte erbicide. Pentru recomandarea dozei si a modului de aplicare se vor consulta specialistii firmei Bayer SRL.

 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5506993
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
1 l
Formulare
SC - Suspensie concentrata
Substanta activa
isoxaflutol
tiencarbazon-metil
Ce combate?
Buruieni mono si dicotiledonate
Omologat pentru
Porumb
Producator
Bayer Crop Science
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica adengo
fisa tehnica de securitate Adengo
Descarca (118.95KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Lintur 70 WG (1 kg) Lintur 70 WG (1 kg)
312,61 lei (inclusiv TVA)
Lintur 70 WG este un erbicid sistemic postemergent, obținut prin combinația a două substanțe active, cu moduri diferite de acțiune.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Linurex (5 l) Linurex (5 l)
332,77 lei (inclusiv TVA)
Linurex este un erbicid ce conţine substanţa activă linuron, care acţionează împotriva majorităţii buruienilor dicotiledonate anuale, ca şi a unor monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, cartof, telina,...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Equip, 5 l Erbicid Equip, 5 l
22%
Oferta speciala limitata
540,00 lei (inclusiv TVA) 700,00 lei
Equip este un erbicid  pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb prin tratamente postemergente.
Erbicid Leopard, 5 l Erbicid Leopard, 5 l
545,00 lei (inclusiv TVA)
Leopard este un erbicid pe baza de quizalofop-P-etil, ca izomer optic activ, cu acţiune sistemică de combatere a buruienilor graminee şi selectivă pentru culturile  de dicotiledonate.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru
(1)
83,00 lei (inclusiv TVA)
Sharpen este un erbicid de la Sharda pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Erbicid Roundup Extra, 20 litri Erbicid Roundup Extra, 20 litri
670,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Clientii au mai cumparat si:
Seminte de ardei Slonovo Uvo, 10 grame Seminte de ardei Slonovo Uvo, 10 grame
-10%
Oferta limitata
23,40 lei (inclusiv TVA) 26,00 lei
Slonovo Uvo, sau Ureche de elefant este un ardei sarbesc, kapia, foarte cultivat in Romania si apreciat datorita productivitatii si formei fructului.
Dovleac Z Bradavic - 20 grame Dovleac Z Bradavic - 20 grame
46,00 lei (inclusiv TVA)
Dovleacul Z Bradavic este o varietate ce produce tartacute de diverse forme, culoare lor fiind galben - portocaliu si cu deformari pe coaja asemenea unor negi.
fertilizant Kristalon fertilizant Kristalon
21,00 lei (inclusiv TVA)
Kristalon Verde (NPK 18-18-18) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.
Seminte de vinete Aragon F1, 1000 seminte Seminte de vinete Aragon F1, 1000 seminte
90,00 lei (inclusiv TVA)
Aragon F1 este cel mai popular hibrid de vinete de pe piata Romaneasca, preferat de majoritatea cultivatorilor.
Seminte de dovleac de copt Sampson F1, 500 seminte Seminte de dovleac de copt Sampson F1, 500 seminte
-10%
Oferta limitata
224,65 lei (inclusiv TVA) 249,61 lei
Sampson F1 este un hibrid de dovleac placintar din gama Enza Zaden, de forma rotunda si cu coaja alba, cu potential ridicat de productie, cu planta viguroasa si rezistente multiple.

Seminte de Porumb Olt, sac 10 kilograme Seminte de Porumb Olt, sac 10 kilograme

175,00 lei (inclusiv TVA)

Olt este un hibrid de porumb semi-tardiv foarte popular in Romania, mai ales pe zonele de sud-est si vestul tarii, cu grupa FAO 430 (maturitate in 135-138 de zile), prezentand o planta viguroasa, cu stiulete mare si...

Seminte de varza Landini F1, 2500 seminte Seminte de varza Landini F1, 2500 seminte
-8%
Oferta limitata
64,40 lei (inclusiv TVA) 70,00 lei
Landini F1 este un hibrid profesional de varza alba, din gama Nickerson Zwaan, avand dulba destinatie: murare si consum in stare proaspata.
nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax
185,00 lei (inclusiv TVA)
Cropmax este un nutrient concentrat pentru utilizarea foliara, 100% natural. Stimulatorul Cropmax este un produs cu certificare bio conform normelor UE, certificat emis de BCS-KO-Germania. Mod de ambalare: 1 L/bidon  

Seminte de Porumb Fundulea 376, sac 10 kilograme Seminte de Porumb Fundulea 376, sac 10 kilograme

175,00 lei (inclusiv TVA)

Fundulea 376 este un hibrid simplu de porumb semitardiv, cu buna adaptabilitate la conditiile variate de cultura. Porumbul Fundulea 376 apartine grupei FAO 440 (maturitatea la 144 de zile), cu toleranta buna la seceta.

Erbicid Prowl Aqua, 1 l Erbicid Prowl Aqua, 1 l
7%
Oferta limitata
105,00 lei (inclusiv TVA) 114,00 lei
Prowl Aqua este un erbicid de la Basf pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Adengo, 1 litru Erbicid Adengo, 1 litru
18%
Oferta speciala limitata
694,00 lei (inclusiv TVA) 850,00 lei
Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 1 Litru.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare