Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Seminte de Gazon profi Dark Green, 10 kg



Referinta:
665200

Gazonul Dark Green Majestic este un gazon profesional din gama Kiepenkerl, un amestec ce germineaza rapid si ofera o peluza de culoare verde inchis, asa cum ii spune si numele. Amestecul Dark Green este destinat infiintarii peluzelor noi.

Citeste mai multArata mai putin
462,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)


Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:

Reduceri de volum

Cantitate Reducere de cantitate Salvari
10 4% 184,80 lei
20 5% 462,00 lei
25 10% 1.155,00 lei
50 15% 3.465,00 lei
Descriere

Seminte de gazon Dark Green Majestic - Profi Line, sac 10 kilograme

Gazonul Dark Green Majestic, profi, din gama Kiepenkerl, este un amestec inovator de seminte de iarba, atent selectionate, pentru a infiinta o peluza noua de o culoare perfecta, verde inchis. 

In reteta amestecului de gazon Dark Green Majestic, Kiepenkerl a inclus seminte de iarba care germineaza si cresc foarte dens, ierburi ce au o culoare verde, foarte inchisa. 

Amestecul este unul foarte eficient, recomandarea producatorului este ca, dintr-un kilogram, sa se semene o suprafata de 500 de metri patrati cu gazon.

La semintele de gazon Dark Green Majestic se recomanda folosirea unor doze mult mai scazute fata de alte varietati. Asadar, producatorul recomanda folosirea a doar 1 kilogram de samanta pentru 50 de metri patrati. 

Germinarea si infratirea rapida vor inabusi semintele de buruieni si muschii astfel ca sansele de reusita cu peluza in cazul in care veti folosi semintele de gazon Dark Green Majestic vor fi crescute. 

Gazonul Dark Green Majestic se recomanda a se amplasa atat in zonele insorite, cat si in zonele partial umbrite. 

Gazonul Dark Green Majestic prezinta rezistenta buna la calcare si stres. 

Ce contine amestecul de gazon Dark Green?

Amestecul de gazon Dark Green Majestic contine: 

  • 40% Lolium perenne Limonica; 
  • 33% Festuca rubra commutata Livista; 
  • 27% Poa pratensis Brooklawn

In ceea ce tine de caracteristicile amestecului, avem urmatoarele date de care sa tinem cont: 

  • Robustete: mare; 
  • Ingrijire (gradul de solicitare al ingrijirii): mica; 
  • Inaltimea de taiere: 4 - 5 centimetri; 
  • Dozaj / metru patrat: 20 grame / metru patrat

De ce este recomandata folosirea semintelor de gazon Kiepenkerl?

La gazonul din gama Kiepenkerl nu este vorba numai de speciile selectionate ce intra in compozitia amestecului. Tehnologii Kiepenkerl merg mai adanc si selectioneaza din acele specii doar anume soiuri. De aici vine calitatea varietatilor de gazon distribuite de Kiepenker.

Amestecurile de gazon Kiepenker sunt supuse testelor si regulii RSM. RSM este un sistem de reguli din Germania ce presupune respectarea unor anume standarde la algerea semintelor pentru formarea unui amestec de gazon. Toate soiurile sunt selectionate si multiplicate sub directa aprobare a Directiilor de Peisagistica a statului German si de aici sansele ca peluza dumneavoastra sa nu reuseasca sunt aproape nule. 

Recomandam sa cititi si indicatiile SemintePlante.ro privind infiintarea peluzei de gazon si ingrijirea acesteia. 

 *Produsul poate fi greu de transportat atat pe sistemul clasic de curierat, cat si pe sistemul paletizat. Exista sansa ca ambalajul sa se deterioreze in momentul transportarii, fara a fi afectata insa cantitatea sau calitatea produsului finit. Pentru sacii de seminte folosim saci de rafie, tocmai pentru situatiile in care sacii din interior se sparg, pentru a evita pierderea semintelor. Facem toate cele de mai sus pentru ca marfa sa ajunga in buna stare la client, chiar daca ambalajul poate suferi usoare daune (zgarieturi).

Mod de ambalare: sac 10 kilograme

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
665200
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
10 kg
Tip produs
Seminte
Producator
Kiepenkerl
Tip peluza
Gazon
Destinatie peluza
Semiumbra
Trafic
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Gazon de soare si reinsamantare, sac 10 kg Gazon de soare si reinsamantare, sac 10 kg
278,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de Soare si Reinsamantare din gama Pegasus are abilitatea de a se inradacina si a creste rapid, fixandu-se imediat. Este destinat semanarilor peste un gazon vechi, cu goluri, sau semanarilor pentru infiintarea...
Seminte de gazon seceta Sunny Green, 1 kg Seminte de gazon seceta Sunny Green, 1 kg
59,00 lei (inclusiv TVA)
Sunny Green este un amestec de gazon Profi-Line, din seria Majestic Kiepenkerl, destinat semanarii in zonele insorite, zone care se usuca mai repede. Gazonul Sunny Green are avantajul de a-si pastra culoarea verde...
Seminte de gazon profesional Dark Green Majestic, 1kg Seminte de gazon profesional Dark Green Majestic, 1kg
57,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Dark Green Majestic este un gazon profesional din gama Kiepenkerl, un amestec ce germineaza rapid si ofera o peluza de culoare verde inchis, asa cum ii spune si numele. Amestecul Dark Green este destinat...
Seminte gazon universal, gazon rezistent, 1 kg Seminte gazon universal, gazon rezistent, 1 kg
31,00 lei (inclusiv TVA)
Seminte de gazon Sport Universal amestec de gazon pentru orice peluze, ce inradacineaza rapid si tolereaza excelent conditiile de trafic intens. Este amestecul ideal pentru o curte in care se pot juca copii.   
Seminte de gazon Sport-Universal la sac de 10 kg Seminte de gazon Sport-Universal la sac de 10 kg
275,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Sport-Universal din gama Pegasus este o selectie de seminte de diverse specii de iarba, destinata infiintarii peluzelor din curti, parcuri sau terenuri de joaca. Amestecul are o rezistenta deosebita la trafic...
Seminte de gazon de Soare si reinsamantare Seminte de gazon de Soare si reinsamantare
31,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de soare si reinsamantare Pegasus este o varianta pentru infiintarea peluzelor noi sau reinsamantarea si reactivarea peluzelor vechi. Acest amestec de gazon are o crestere si o inradacinare foarte rapida.   
Seminte de Trifoi alb pitic (microclover), Pipolina, 450 grame Seminte de Trifoi alb pitic (microclover), Pipolina, 450 grame
NOU
56,00 lei (inclusiv TVA)
Pipolina este o varietate noua de trifoi pitic (trifoi alb pitic / microclover) caracterizat printr-o culoare frumoasa, deosebita, verde-inchis, pe tot sezonul de cultura. Soiul Pipolina este caracterizat si de o...
Seminte de lolium Capri, 25 kg Seminte de lolium Capri, 25 kg
579,00 lei (inclusiv TVA)
Esquire este o varietate de Lolium perenne / raigras peren, gazonabil (cu talie mica) ce se preteaza insamantarii zonelor de agrement, a pasunilor neintensive, a terenurilor cu destinatii multiple. Varietatea Esquire...
Clientii au mai cumparat si:
Substrat Dumona pentru plante la ghiveci si straturi, sac 50 litri Substrat Dumona pentru plante la ghiveci si straturi, sac 50 litri
57,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru plante la ghiveci si straturi este pamantul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare si o distribuire echilibrata a nutrientilor la radacinile plantelor din jardiniere si ghivece.
Fungicid Bravo 500 SC - 20 ml Fungicid Bravo 500 SC - 20 ml
8,00 lei (inclusiv TVA)
Bravo 500 SC este un fungicid tip suspensie concentrata, ce contine ca substanta activa 500g/l clorotalonil si are ca destinatia combaterea unui spectru larg de boli pentru tomate, ceapa, cartof, castraveti, pepeni...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Grebla pentru aerat gazonul QuikFit Grebla pentru aerat gazonul QuikFit
190,10 lei (inclusiv TVA)
Grebla pentru aerat gazonul QuikFit este necesara daca doriti sa aveti un gazon sanatos si verde tot anul.
Seminte de trifoi alb Nanissimo, 5 kg Seminte de trifoi alb Nanissimo, 5 kg
478,00 lei (inclusiv TVA)
Trifoi alb pitic, pe tip Nanissimo, cu talie mai mica decat a trifoiului normal si frunza de doua ori mai mica. Mod de ambalare: cutie 500 grame.
Insecticid Calypso 480 SC, 1,8 ml Insecticid Calypso 480 SC, 1,8 ml
1%
Oferta speciala limitata
4,14 lei (inclusiv TVA) 5,00 lei
Calypso 480 SC este un insecticid sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar, prun, cires, cartofi, porumb si arbori. El este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionand asupra insectelor...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Substrat Dumona pentru plante de interior, sac 40 litri Substrat Dumona pentru plante de interior, sac 40 litri
53,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru plante de interior este pamantul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare si o distribuire echilibrata a nutrientilor la radacinile plantelor de interior si balcon.
Substrat pentru muscate si plante de ghiveci Substrat pentru muscate si plante de ghiveci
17,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul pentru muscate si plante de ghiveci este pamantul care asigura cele mai bune conditii pentru dezvoltarea muscatelor. Prezenta argilei imbunatateste capacitatea respirabilitatii, dar si retentia apei.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte gazon cu flori Seminte gazon cu flori
33,00 lei (inclusiv TVA)
Amestec de gazon cu flori pentru curti si peluze ambalat la cutie de 1 kg, ce acopera o suprafata de 35 de metrii patrati. In scurt timp, peluza va avea aspect de covor verde, presarat cu banutei de culoare alba.
Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri
81,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru afine si acidofile este substratul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare datorita amestecului echilibrat de turba, nuca de cocos si scoarta de pin.
Insecticid Movento 100 SC, 75 ml Insecticid Movento 100 SC, 75 ml
61,00 lei (inclusiv TVA)
Movento 100 SC este un insecticid sistemic din gama Bayer CropScience ce combate insectele daunatoare din culturile legumicole si pomicole. Movento 100 SC este unic datorita sistemicitatii totale si prin activitatea...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
VIZUALIZATE RECENT


Seminte de gazon Dark Green, 10 kg Seminte de gazon Dark Green, 10 kg



462,00 lei (inclusiv TVA)


Gazonul Dark Green Majestic este un gazon profesional din gama Kiepenkerl, un amestec ce germineaza rapid si ofera o peluza de culoare verde inchis, asa cum ii spune si numele. Amestecul Dark Green este destinat...


Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare