Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Manoxin C 50 PU (400 g)

Referinta:
2212

Manoxin C 50 PU are un spectru larg de actiune fungicid – bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate in special fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare.

Citeste mai multArata mai putin
25,21 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Substanta activa: cupru din oxiclorura de cupru 25% + fosetil de aluminiu 24% + miclobutanil 1%.

Mod de utilizare: Produsul se aplica la avertizarea tratamentelor, avandu-se in vedere si recomandarile din tehnologiile specifice pe culturi, referitoare la fazele si momentele obligatorii pentru aplicarea tratamentelor. Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte de/sau la aparitia primelor simptome de boala. Tratamentele se fac cu echipamente de stropit terestre, avand sisteme de agitare/omogenizare continua a solutiei de stropit, asigurandu-se o pulverizare fina si o acoperire uniforma a culturilor tratate. In conditii favorabile evolutiei bolilor, tratamentele cu acest produs se pot repeta la intervale de 7-12 zile, in functie de cultura, sensibilitatea soiurilor, stadiul fenologic si presiunea  bolilor.

- Vita de vie - in doza de 4kg/ha la 1000 l apa - Mana (Plasmopara viticola), Fainarea (Uncinula necator);

- Castraveti - in doza de 4kg/ha la 1000 l apa - Mana (Pseudoperonospora cubensis), Fainarea (Shaerotheca fuliginea), Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans);

- Ardei - in doza de 4kg/ha la 1000 l apa - Putregaiul radacinii, tulpinii si fructelor (Phytophthora parasitica), Fainarea (Leveillula taurica), Bacterioze (Xanthomonas vesicatoria si Pseudomonas tomato).

Compatibilitate: In functie de cerintele de prevenire si combatere a altor boli, precum si a unor daunatori specifici, MANOXIN C 50 PU se poate aplica in amestec cu alte fungicide avand un spectru complementar de actiune, precum si cu insecticide si acaricide, avandu-se in vedere recomandarile cuprinse in tehnologiile de cultura, referitoare la compatibilitatile si eficienta diverselor asocieri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2212
Disponibilitate
Disponibil
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Fungicid Ridomil MZ 68 WG Fungicid Ridomil MZ 68 WG
17%
Oferta speciala limitata
42,00 lei (inclusiv TVA) 51,55 lei
Ridomil Gold MZ 68 WG este un fungicid al firmei Syngenta pentru tratarea manei, cu actiune dubla: sistemica si de contact.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Acrobat MZ 69 WG (200 grame) Acrobat MZ 69 WG (200 grame)
34%
Oferta speciala limitata
32,00 lei (inclusiv TVA) 49,00 lei
Acrobat MZ 69 WG este un fungicid sistemic si de contact, pentru combaterea bolilor (manei) la tomate, cartofi, vita de vie, salata, ceapa, mazare. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Antracol 70 WP (200 grame) Antracol 70 WP (200 grame)
14,66 lei (inclusiv TVA)
Antracol 70 WP este un fungicid de contact pe baza de propineb, cu formulare de pulbere umectabila, ce combate bolile la hamei, tomate, castraveti, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, hamei, din gama Bayer.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
cupertine fungicid super cupertine fungicid super
43,60 lei (inclusiv TVA)
Cupertine Super este un fungicid sistemic si de contact, ce contine 3% cymoxanil si 22,5% cupru (sub forma de sulfat de cupru), destinat combaterii manei la legume si vita de vie, dar si a altor boli.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Nalba (Alcea) Double White (1 radacina) Nalba (Alcea) Double White (1 radacina)
NOU
11,00 lei (inclusiv TVA)
Nalba Double White produce, asa cum ii spune si numele, flori albe, deosebite. Planta de nalba este una perena. 
Seminte de ardei Teseo F1, 2000 Seminte Seminte de ardei Teseo F1, 2000 Seminte
10,00 lei (inclusiv TVA)
Teseo F1 este un hibrid de ardei kapia de tipul Corno di Toro, se remarca printr-un aspect comercial deosebit, fructe rosii la maturitate si o planta viguroasa.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte Ardei iute Peperoncini Trinidad Moruga Scorpion - 0.5 grame Seminte Ardei iute Peperoncini Trinidad Moruga Scorpion - 0.5 grame
8,00 lei (inclusiv TVA)
Trinidad Moruga Scorpion este un soi de ardei iute, cu un gust deosebit, foarte picant, din gama Flortis, fiind incadrat de unitatile din clasa Scoville drept al doilea cel mai iute ardei din lume. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte Ardei iute Naga Morich - 0.5 grame Seminte Ardei iute Naga Morich - 0.5 grame
8,00 lei (inclusiv TVA)
Naga Morich este o varietate de ardei iute, originar din India, foarte picant, din gama Flortis. Soiul se incadreaza intre primii 10 cei mai iuti ardei din lume. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
VIZUALIZATE RECENT
Manoxin C 50 PU (400 g) Manoxin C 50 PU (400 g)
25,21 lei (inclusiv TVA)
Manoxin C 50 PU are un spectru larg de actiune fungicid – bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate in special fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu...

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare