Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Galera Super, 1 litru

Referinta:
XSP0002374

Galera Super este un erbicid postemergent de ultima generatie, cu efect indelungat in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de rapita.

Citeste mai multArata mai putin
1.321,30 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Erbicid Galera Super - 1L

Substante active: 240 gr/litru clopyralid, 80 gr/litru picloram, 40 g/l aminopiralid;

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Galera Super este erbicid postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita si mustar. Galera are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

Mod de actiune: Produsul se aplica prin stropire, primavara, la inceputul perioadei de vegetatie, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili, dar dupa aparitia frunzelor culturii. Se aplica atunci cand temperatura aerului depaseste 8°C. Nu se aplica daca a fost inghet in noaptea precedenta sau daca este anuntat inghet. Nu este spalat de ploaie la 2 ore de la aplicare. Nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapira sau mustar, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza  lata. In conditii de seceta, efectul sistemic al produsului poate fi diminuat.
  Produsul poate restrictiona rotatia culturilor in conditiile lipsei umiditatii din sol, precum si pe solurile sarace in materie organica (conditii in care degradarea produsului in sol se face mai greu). In conditiile amintite se recomanda atentie sporita, daca se doreste ca urmatoarele culturi sa fie leguminoase, solanacee sau composite (mazare, fasole, lucerna, salata, tomate), intrucat acestea sunt foarte susceptibile la reziduurile de picloram din sol. De aceea in conditiile solurilor sarace in materie organica si in conditii de seceta excesiva, se recomanda o rotatie clasica, cu culturi monocotiledonate (cereale sau porumb).
  Dupa aplicarea produsului si pana la recoltare trebuie sa treaca 75 zile.
  Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Plante tratate: Rapita, Mustar.

Buruieni combatute: Matricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine (turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Senecio vulgaris (spalacioasa), Polygonum convulvus (volbura), Fagopyrum tataricum (hrisca tatarasca), Fumaria offininalis (fumarita), Solanum nigrum (zarna), Trifolium spp.

Compatibilitate: Galera se poate aplica in combinatie cu insecticidul Reldan 10 EC-1.1 l/ha pentru combaterea daunatorului Melighetes aeneus. Galera poate fi aplicat in combinatie cu alte produse: fungicide, erbicide, insecticide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, daca recomandarile de pe eticheta produselor nu restrictioneaza acest lucru.

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Rapita Dicotiledonate anuale si perene in faza mica (exceptie turita, volbura) Postemergent (inainte de alungirea tulpinii) 0.250-0.300 l/ha
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP0002374
Disponibilitate
Disponibil
Ce combate?
Buruieni anuale dicotiledonate
Buruieni perene dicotiledonate
Omologat pentru
Rapita
Producator
Corteva Agriscience
Atasamente
Fisa tehnica Galera
Fisa tehnica de securitate Galera super
Descarca (637.19KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
erbicid sistemic Fusilade Forte erbicid sistemic Fusilade Forte
4%
Oferta speciala limitata
149,00 lei (inclusiv TVA) 156,35 lei
Fusilade Forte este un erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată.
Erbicid preemergent Pendigan 330 EC Erbicid preemergent Pendigan 330 EC
52,00 lei (inclusiv TVA)
Pendigan 330 EC este un erbicid cu activitate reziduala, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a unor specii de dicotiledonate anuale. Este un erbicid folosit in preemergenta, la o...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Cerlit, 1 litru Erbicid Cerlit, 1 litru
170,00 lei (inclusiv TVA)
Cerlit este un erbicid sistemic, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase, porumb, ceapa, livezi, si pajisti.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
erbicid nico 40 sc, 500 ml erbicid nico 40 sc, 500 ml
64,31 lei (inclusiv TVA)
Nico 40 SC este un erbicid sulfonilureic care conţine nicosulfuron, substanţă activă cu puternică acţiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (in special costreiul din rizomi), in condiţii de...
Nalba (Alcea) Double White (1 radacina) Nalba (Alcea) Double White (1 radacina)
NOU
11,00 lei (inclusiv TVA)
Nalba Double White produce, asa cum ii spune si numele, flori albe, deosebite. Planta de nalba este una perena. 
Seminte de ardei Teseo F1, 2000 Seminte Seminte de ardei Teseo F1, 2000 Seminte
10,00 lei (inclusiv TVA)
Teseo F1 este un hibrid de ardei kapia de tipul Corno di Toro, se remarca printr-un aspect comercial deosebit, fructe rosii la maturitate si o planta viguroasa.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte Ardei iute Peperoncini Trinidad Moruga Scorpion - 0.5 grame Seminte Ardei iute Peperoncini Trinidad Moruga Scorpion - 0.5 grame
8,00 lei (inclusiv TVA)
Trinidad Moruga Scorpion este un soi de ardei iute, cu un gust deosebit, foarte picant, din gama Flortis, fiind incadrat de unitatile din clasa Scoville drept al doilea cel mai iute ardei din lume. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte Ardei iute Naga Morich - 0.5 grame Seminte Ardei iute Naga Morich - 0.5 grame
8,00 lei (inclusiv TVA)
Naga Morich este o varietate de ardei iute, originar din India, foarte picant, din gama Flortis. Soiul se incadreaza intre primii 10 cei mai iuti ardei din lume. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Clientii au mai cumparat si:
Erbicid Pantera 40 EC, 100 ml Erbicid Pantera 40 EC, 100 ml
15%
Oferta speciala limitata
15,99 lei (inclusiv TVA) 19,62 lei
Pantera 40 EC este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata). Mod de ambalare: flacon de 100 ml.
optimol 5 kg optimol 5 kg
428,40 lei (inclusiv TVA)
Optimol 4 G este un moluscocid (substanta impotriva melcilor) ce contine metaldehida 4% si formulare de granule. Cu noul ambalaj, de 5 kilograme, vei putea sa scapi de melci la un cost mult mai eficiet.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
insecticid-acaricid Nissorun 10 wp, 1 kilogram insecticid-acaricid Nissorun 10 wp, 1 kilogram
22%
Oferta speciala limitata
240,55 lei (inclusiv TVA) 310,65 lei
Nissorun 10 WP este un insecticid-acaricid ce contine 10% hexitiazox si are formulare de pulbere umectabila.  Nissorun 10WP reprezinta un tratament pentru daunatorii culturilor de vinete, castraveti, mar, cais,...
Insecticid Faster, 1 litru Insecticid Faster, 1 litru
114,45 lei (inclusiv TVA)
Faster 10 CE este un insecticid din grupa piretroizilor de sinteză nesistemic, cu actiune de contact si prin ingestie, folosit pentru combaterea unui spectru larg de daunatori din culturile agricole, horticole (plante...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de spanac Samos F1, 1 kilogram Seminte de spanac Samos F1, 1 kilogram
141,70 lei (inclusiv TVA)
Samos F1 este un hibrid profesional de spanac, recomandat pentru culturile extratimpurii, semanate in toamna sau in iarna.
fungicid Melody Compact, 1 kilogram fungicid Melody Compact, 1 kilogram
2%
Oferta speciala limitata
176,00 lei (inclusiv TVA) 181,00 lei
Melody Compact 49 WG este un fungicid cu actiune sistemica si de contact al firmei Bayer, pentru combaterea bolilor la vita de vie.
Seminte de varza Escazu F1, 2500 seminte Seminte de varza Escazu F1, 2500 seminte
-15%
Oferta limitata
69,49 lei (inclusiv TVA) 81,75 lei
Escazu F1 este un hibrid profesional de varza alba din gama Syngenta, cu frunza subtire, recomandat pentru cultura de toamna.
Insecticid Biscaya 240 OD, 1 litru Insecticid Biscaya 240 OD, 1 litru
275,00 lei (inclusiv TVA)
Biscaya 240 OD este un insecticid de la Bayer Crop Science, cu spectru larg destinat combaterii daunatorilor la grau, ovaz, rapita si cartof.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de spanac Dolphin F1 RZ, 25.000 Seminte Seminte de spanac Dolphin F1 RZ, 25.000 Seminte
40,96 lei (inclusiv TVA)
Dolphin F1 este un hibrid de spanac timpuriu de la Rijk Zwaan (40-45 de zile), recomandat pentru culturi in camp si spatii protejate.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
FUNGICID CIDELY TOP, 10 ML FUNGICID CIDELY TOP, 10 ML
9,05 lei (inclusiv TVA)
Cidely Top este un fungicid cu un spectru larg in combaterea bolilor foliare si cu un control foarte bun asupra fainarii si a patarilor la frunza.
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Galera Super, 1 litru Erbicid Galera Super, 1 litru
1.321,30 lei (inclusiv TVA)
Galera Super este un erbicid postemergent de ultima generatie, cu efect indelungat in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de rapita.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare