Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Gat Motion (1 l)

Referinta:
XSP5510051

Gat Motion 4SC este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee si partial buruienile dicotiledonate din cultura de porumb.

Citeste mai multArata mai putin
150,42 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Erbicid Gat Motion - 1L

Substanta activa: 40 g/litru nicosulfuron

Modalitate de ambalare: 1 Litru

Caracteristici: Produsul Gat Motion 4 SC se prezinta sub forma de lichid vascos alb - bej ce contine adjuvant pentru absorbtie si protectie impotriva spalarii de catre ploaie. GAT Motion 4SC este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee si partial buruienile dicotiledonate din cultura de porumb. Produsul este absorbit prin frunze si partial prin radacini de catre buruieni si translocat in toata planta prin floem si xilem in toate meristemele plantei. Substanta activa nicosulfuron este selectiva pentru plantele de porumb in intervalul de aplicare 2-8 frunze ale porumbului, coreland doza de erbicid in functie de dezvoltarea buruienilor si spectrul de buruieni vizat.

Mod de actiune: GAT Motion 4 SC se aplica postemergent pentru combaterea costreiului din rizomi in doza de 1-1,5 l/ha, in functie de nivelul de infestare si faza de dezvoltare si inaltimea costreiului. Intre data tratamentului si semanatul altei culturi se recomanda o pauza de minim 4 luni. Intre aplicarea produsului si recoltare se recomanda o pauza de 30 de zile.

GAT Motion 4 SC se aplica postemergent pentru combaterea costreiului din rizomi in doza de 1-1,5 l/ha, in functie de nivelul de infestare si faza de dezvoltare si inaltimea costreiului. Efectul produsului se observa la cateva zile de la aplicare, buruienile isi opresc metabolismul iar in cateva zile apar simptome de clorozare si necrozare a tesuturilor plantelor tratate. Efectul deplin al erbicidului este evident dupa aproximativ 21 de zile

GAT Motion 4 SC este compatibil cu majoritatea produselor erbicide, fungicide si insecticide; nu se va aplica pe culturi stresate tratate cu insecticide organo-fosforice sau erbicidate cu bentazona. Pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test.

Timp de pauza: Intre data tratamentului si semanatul altei culturi se recomanda o pauza de minim 4 luni. Intre aplicarea produsului si recoltare se recomanda o pauza de 30 zile.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute:

- buruieni monocotile anuale - mohorul, meisorul, iarba barboasa

- buruieni monocotile perene - costreiul

- buruieni dicotiledonate anuale (partial) - stir, loboda, zarna

Producator: Chemtura Agro Solutions

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarfii Doza
Porumb Costrei din rizomi si seminte Postemergent 1-1.5 l/ha

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5510051
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Chemtura
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Dicopur D, 1 l Erbicid Dicopur D, 1 l
3%
Oferta speciala limitata
53,50 lei (inclusiv TVA) 55,75 lei
Dicopur D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe prin frunze. O parte din substanta activa este transportata spre frunze iar alta spre radacini.
Erbicid 2.4 D 660SL, 1 litru Erbicid 2.4 D 660SL, 1 litru
35,72 lei (inclusiv TVA)
2,4 D 660 SL este un erbicid sistemic, pe baza de acid 2,4D din sare DMA (660 g/l), ce combate buruienile cu frunza lata din culturile de grau si porumb. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Bandera 4OD, 1 l Erbicid Bandera 4OD, 1 l
117,65 lei (inclusiv TVA)
Bandera 4OD este un erbicid gramicid selectiv, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, dar si a unor dicotiledonate, din cultura de porumb. Bandera 4OD omoara costreiul din porumb si...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Astral, 1 l Erbicid Astral, 1 l
147,90 lei (inclusiv TVA)
Astral este un erbicid pe baza de nicosulfuron (40 grame/litru), destinat combaterii costreiului (si nu numai), postemergent, in cultura de porumb.
VIZUALIZATE RECENT
Gat Motion (1 l) Gat Motion (1 l)
150,42 lei (inclusiv TVA)
Gat Motion 4SC este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee si partial buruienile dicotiledonate din cultura de porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare