Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Erbicid Rival Star 75 GD, 20 grame

Referinta:
2326

Rival Star 75 GD acţionează ca un erbicid sistemic, selectiv faţă de culturile de cereale păioase.

Citeste mai multArata mai putin
32,77 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Erbicid Rival Star 75 GD - 20 gr

Substanta activa: 75% tribenuron-metil

Caracteristici: RIVAL  STAR 75 GD este un preparat sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare cafenie, dispersabile in apa, continand 75% tribenuron-metil. RIVAL  STAR 75 GD actionează asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 –D. 

Mod de actiune: RIVAL  STAR 75 GD actioneaza ca un erbicid sistemic, selectiv fata de culturile de cereale paioase. Dupa tratament substanta activa este absorbita prin frunze si mai putin prin radacini, buruienile dicotiledonate fiind distruse in 10 – 30 zile, eficienta actiunii erbicide fiind influentata de conditiile pedoclimatice existente (umiditatea atmosferica si la sol, reactia solutiei solului, temperatura ambianta), de sensibilitatea si stadiul de crestere a buruienilor, precum si de momentul aplicarii tratamentelor. Eficienta erbicida maxima se obtine cand buruienile se afla in faza de rasarire in masa si de crestere activa a plantutelor, in conditii agrotehnice normale. Perioada optima de aplicare este de la faza de infratire pana la formarea primului internod, respectiv cand buruienile dicotiledonate anuale sunt in faza de 2-4 frunze, dicotiledonatele perene in stadiul de rozeta, iar palamida are maxim 10 cm inaltime. Erbicidarea se poate face si cu o saptamana inainte de înfratire, iar daca se depaseste perioada optima aratata mai sus, se poate face pana la faza de intrare in burduf, dar cu riscul unei eficacitati mai reduse, din cauza stadiului mai avansat de crestere si dezvoltare a buruienilor.

Plante tratate: Grau, ovaz, orz, orzoaica

Buruieni combatute: Stir (Amaranthus sp), Scanteiuta (Anagalis arvense), Romanita (Anthemis arvensis), Caprita (Atriplex patula)*, Rapita salbatica (Brassica rappa), Traista ciobanului (Capsella pastoris), Albastrele (Centaurea cyanus), Loboda salbatica (Chenopodium album)*, Spiculete (Chrisanthemum segetum), Palamida (Cirsium arvense)*, Nemtisor (Delphinium spp.), Fumarita (Fumaria officinalis), Turita (Gallium aparine)*, Lungurica (Galeopsis spp.), Laptuci (Lactuca sativa), Sugel (Lamium spp.), Musetel (Matricaria spp.), Trepadatoare (Mercurialis annua), Mac salbatic (Papaver rhoeas)*, Hrisca (Polygonum convolvulus)*, Iarba rosie (Polygonum persicaria)*, Troscot (Polygonum avicularae), Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum), Mustar salbatic (Sinapis arvensis), Susai (Sonchus spp.), Hrana vacii (Spergula arvensis), Rocoina (Stellaria media)*, Pungulita (Thlaspi arvense), Iarba sarpelui (Veronica hederifolia), Mazariche (Vicia spp.)

Producator: Alchimex

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2326
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Alchimex
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Kerb, 1 kg Erbicid Kerb, 1 kg
12%
Oferta speciala limitata
245,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Kerb 50 W este un erbicid sistemic, selectiv, folosit pentru combaterea buruienilor monocotile anuale, unele monocotile perene, precum si a unor buruieni dicotiledonate din culturile de lucerna, trifoi, salata,...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Pelican Delta 606 WG, 100 grame Erbicid Pelican Delta 606 WG, 100 grame
54,50 lei (inclusiv TVA)
Pelican Delta 606 WG este un erbicid selectiv, sistemic, de contact si cu afect pelicular pentru sol cu aplicare in post-emergenta pentru cultura graului si a orzoaicei.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Primstar Super, 50 grame Erbicid Primstar Super, 50 grame
130,25 lei (inclusiv TVA)
Primstar Super este un erbicid din gama Procera, sistemic, sulfonilureic, cu aplicare postemergenta, recomandat pentru combaterea buruienilor in cultura de grau.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Erbicid paioase Helmstar,20 g Erbicid paioase Helmstar,20 g

26,00 lei (inclusiv TVA)

Helmstar este un erbicid sistemic, sulfonilureic aplicat in postemergenta pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Clientii au mai cumparat si:
erbicid roundup, 1 l erbicid roundup, 1 l
46%
Oferta speciala limitata
55,00 lei (inclusiv TVA) 103,55 lei
Roundup este un erbicid total neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Ingrasamant Kristalon 18-18-18, sac 25 kg Ingrasamant Kristalon 18-18-18, sac 25 kg
376,83 lei (inclusiv TVA)
Kristalon Verde (NPK 18-18-18) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Rival Star 75 GD, 20 grame Erbicid Rival Star 75 GD, 20 grame
32,77 lei (inclusiv TVA)
Rival Star 75 GD acţionează ca un erbicid sistemic, selectiv faţă de culturile de cereale păioase.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare