Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Astral, 5 l

Referinta:
2556

Astral este un erbicid pe baza de nicosulfuron (40 grame/litru), destinat combaterii costreiului (si nu numai), postemergent, in cultura de porumb.

Citeste mai multArata mai putin
735,29 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Disponibil

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Astral

Astral 40 SC este un erbicid selectiv pentru costreiul din porumb, care este conditionat sub forma de suspensie concentrata uleioasa, fina, omogena, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem, de culoare crem, ce contine ca substanta activa nicosulfuron 40 grame/litru (substanta activa din grupa erbicidelor sulfonilureice).

 

MOD DE ACTIUNE

Astral 40 SC este un erbicid sufonilureic selectiv, sistemic, care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea.

Spectrul actiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense – din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp si specii de crucifere).

 

Erbicidul Astral 40 SC este omologat a fi utilizat pentru cultura porumbului:

  • Buruieni monocotiledonate anuale (Mohor, iarba barboasa, costrei din seminte, etc.) - in doza de 0,8 l/ha, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate 2-4 frunze.
  • Costreiul din rizomi - 1-1,5 l/ha, in functie de gradul de infestare si de talia costreiului, cand plantele de porumb au 4-6 frunze si costreiul din rizomi are 15-20 cm.

 

Erbicid Astral

MOD DE APLICARE

Erbicidul Astral se aplica numai cu mijloace de stropit terestre, prevazute cu sisteme de agitare/omogenizare continua a solutiei de stropit, folosind volume normale de apa (200 – 400 l apa/ha, in functie de starea de umiditate la data erbicidarii). Inainte de utilizare, ambalajul se agita bine, pentru omogenizarea continutului. Dupa golirea completa, ambalajele se clatesc bine cu apa ( de 3 ori), care se adauga in rezervorul cu solutia de erbicidat.

 

MOD DE AMBALARE : Flacon 5 L

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2556
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
5 litri
Substanta activa
nicosulfuron
Ce combate?
Buruieni anuale monocotiledonate
Costreiul din rizomi
Omologat pentru
Porumb
Producator
Nufarm
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica Astral
Fisa tehnica de securitate Astral 40 SC
Descarca (392.72KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Bandera 4OD, 5 l Erbicid Bandera 4OD, 5 l
531,93 lei (inclusiv TVA)
Bandera 4OD este un erbicid gramicid selectiv, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, dar si a unor dicotiledonate, din cultura de porumb. Bandera 4OD omoara costreiul din porumb si...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Gat Motion (1 l) Gat Motion (1 l)
150,42 lei (inclusiv TVA)
Gat Motion 4SC este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee si partial buruienile dicotiledonate din cultura de porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Mistral 240 SC, 1 l Erbicid Mistral 240 SC, 1 l
673,28 lei (inclusiv TVA)
Mistral 240 SC este erbicidul sistemic consacrat în combaterea infestărilor cu buruieni monocotiledonate din sămânță și rizomi din cultura de porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
erbicid nico 40 sc 1 litru erbicid nico 40 sc 1 litru
119,90 lei (inclusiv TVA)
Nico 40 SC este un erbicid sulfonilureic care conţine nicosulfuron, substanta activa cu puternica actiune erbicida contra buruienilor monocotiledonate greu de combatut (in special costreiul din rizomi), in conditii de...
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru
(1)
83,00 lei (inclusiv TVA)
Sharpen este un erbicid de la Sharda pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Erbicid Roundup Extra, 20 litri Erbicid Roundup Extra, 20 litri
670,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Astral, 5 l Erbicid Astral, 5 l
735,29 lei (inclusiv TVA)
Astral este un erbicid pe baza de nicosulfuron (40 grame/litru), destinat combaterii costreiului (si nu numai), postemergent, in cultura de porumb.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare