Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Dicopur Top 464 SL, 5 litri

Referinta:
XSP0002455

Dicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic si selectiv, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si porumb.

Citeste mai multArata mai putin
291,25 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Dicopur Top 464 SL - 5 litri

Substanta activa: acid 2,4 D din sare DMA 344 g/l + Dicamba 120 g/l

Grupa de toxicitate: 3 - moderat toxice (Xn)

Formulare: SL - concentrat solubil

Mod de actiune: sistemic

Caracteristici: Dicopur Top este o combinatie de 2 substante active, acid 2.4 D si dicamba, erbicid selectiv si sistemic, actioneaza asupra buruienilor atat prin absorbtie la nivelul frunzelor, cat si a sistemului radicular.

Cum actioneaza erbicidul Dicopur Top 464 SL

 Erbicidele fenoxi sunt selective pentru culturile de grau si porumb. Aplicate pe buruieni, acestea adera la suprafata frunzei si patrund in planta. O parte din substanta activa este transportata catre varfurile de dezvoltare, iar alta spre radacina. Datorita excesului de auxine ce apare in interiorul buruienii, metabolismul acesteia devine extrem de ridicat, celulele se alungesc, iar cresterea devine necontrolata. In final, ca urmare a consumului ridicat de resurse metabolice, buruienile se usuca. Un grad maxim de eficienta se atinge pe vreme umeda si calda de durata, deoarece pe vreme propice de crestere si dezvoltare buruienile sunt foarte sensibile la tratamentul chimic.

Cum se foloseste erbicidul Dicopur Top 464 SL

 Dicopur Top este omologat pentru aplicare in post emergenta la culturile de grau si porumb in vederea combaterii a numeroase specii de buruieni dicotiledonate anuale si perene.
 La culturile de cereale paioase se aplica de la faza de infratire a cerealelor pana la formarea primului internod, iar speciile de buruieni sa fie in faza mica de cca 2-4 frunze si maxim 10-15 cm inaltime pentru buruienile perene. Nu este recomandata aplicarea erbicidului cand cerealele paioase sunt in faza avansata (peste 2-3 internodii) deoarece apar efecte fitotoxice cu reducerea productiei la hectar.
 La cultura de porumb Dicopur Top se aplica cand plantele de cultura au 4-6 frunze, iar buruienile sunt in faza de rozeta.
 Cantitate de solutie recomandata a se aplica pe suprafata de un hectar este de 200-400 l.

Buruieni combatute: Amaranthus retroflexus (stir), Abuthilon theoprasti (teisor), Anthemis arvensis (romanita), Brassica nigra (mustar negru), Chenopodium album (loboda salbatica), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Cirsium arvense (palamida), Convolvulus arvensis (volbura), Delphinium consolida (nemtisor de camp), Fumaria officinallis (fumarita), Matricaria chamomilla (musetel), Polygonum aviculare (troscot), Polygonum convolvulus (hrisca), Rubus caesius (mur), Stelaria media (rocoina), Sisymbrium officinale (voinicica), Sonchus arvensis (susai), etc.

Culturile si dozele omologate pentru erbicidul Dicopur Top 464 SL sunt prezentate in tabelul de mai jos:

Cultura

Buruieni combatute

Momentul aplicarii

Doza

Grau

Dicotiledonate anuale si perene

Postemergent

0.8-1 l/ha (in functie de gradul de infestare si talia buruienilor)

Porumb

Dicotiledonate anuale si perene

Postemergent

1 l/ha

Compatibilitate: Dicopur Top este compatibil cu unele produse folosite in agricultura, mai putin cele cu reactie bazica. Inainte de utilizare verificati listele de compatibilitate si efectuati un test. 

Mod de ambalare: flacon de 5 L

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP0002455
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
5 litri
Formulare
SL-concentrat solubil
Substanta activa
acid 2,4 D din sare de dimetilamina
dicamba
Ce combate?
Buruieni anuale dicotiledonate
Omologat pentru
Grau
Porumb
Producator
Nufarm
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica Dicopur top
fisa tehnica de securitate Dicopur top 464 SL
Descarca (309.36KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Fungicid Bravo 5 L Fungicid Bravo 5 L
400,00 lei (inclusiv TVA)
Bravo 500 SC este un fungicid tip suspensie concentrata, ce contine ca substanta activa 500g/l clorotalonil si are ca destinatia combaterea unui spectru larg de boli pentru tomate, ceapa, cartof, castraveti, pepeni...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid 2.4 D 660SL, 5 litri Erbicid 2.4 D 660SL, 5 litri
169,45 lei (inclusiv TVA)
2,4 D 660 SL este un erbicid sistemic, pe baza de acid 2,4D din sare DMA (660 g/l), ce combate buruienile cu frunza lata din culturile de grau si porumb. Mod de amblare: pachet 5 L.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Mistral 240 SC, 1 l Erbicid Mistral 240 SC, 1 l
673,28 lei (inclusiv TVA)
Mistral 240 SC este erbicidul sistemic consacrat în combaterea infestărilor cu buruieni monocotiledonate din sămânță și rizomi din cultura de porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
erbicid dicopur d, 5 l erbicid dicopur d, 5 l
260,00 lei (inclusiv TVA)
Dicopur D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe prin frunze. O parte din substanta activa este transportata spre frunze iar alta spre radacini.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
NOU
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru
(1)
83,00 lei (inclusiv TVA)
Sharpen este un erbicid de la Sharda pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Erbicid Roundup Extra, 20 litri Erbicid Roundup Extra, 20 litri
670,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Clientii au mai cumparat si:
Erbicid Mustang, 5 litri Erbicid Mustang, 5 litri
20%
Oferta speciala limitata
542,00 lei (inclusiv TVA) 681,25 lei
Erbicidul Mustang este un erbicid sistemic, selectiv, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de porumb si culturile de grau, orz si orzoaica.
Ingrasamant pentru gazon Shade special Anti Muschi (NPK 11-5-5), 15 kg Ingrasamant pentru gazon Shade special Anti Muschi (NPK 11-5-5), 15 kg
309,01 lei (inclusiv TVA)
Shade Special Anti Muschi este un ingrasamant complex pentru gazon (NPK 11-5-5), ideal pentru aplicare primavara, in zone racoroase si intunecate. Combate eficient muschii din gazon.
insecticid Karate Zeon, 2 ml insecticid Karate Zeon, 2 ml
3,50 lei (inclusiv TVA)
KARATE ZEON este o suspensie de microcapsule, fină, omogenă, mobilă cu tendinţă de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen de culoare bej. Conţine 50 gl lambda-cihalotrin. Trateaza...
Ingrasamant pentru gazon Stress Control (NPK 16-5-22), 15 kg Ingrasamant pentru gazon Stress Control (NPK 16-5-22), 15 kg
380,95 lei (inclusiv TVA)
Stress Control este un ingrasamant granulat (NPK 16-5-22), destinat fertilizarii gazonului pentru controlul stresului datorat de soarele puternic din vara.
Sparanghel alb Gijnlim - 1 radacina Sparanghel alb Gijnlim - 1 radacina
19,00 lei (inclusiv TVA)
Sparanghelul alb este unul ce creste rapid si dezvolta lastari de culoare verde palid. Cultura din radacini este mult mai rapida decat cea din samanta. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Uree Foliara Hifert 46-0-0 (Uree foliara), 20 kg Uree Foliara Hifert 46-0-0 (Uree foliara), 20 kg

115,50 lei (inclusiv TVA)

Urea Foliara 46-0-0 este un ingrasamant solubil in apa, utilizat pentru deficienta azotului in plante. Ureea este un ingrasamant pe baza de azot foarte popular.

fungicid alcupral 50 PU, 1 kg fungicid alcupral 50 PU, 1 kg
6%
Oferta speciala limitata
68,00 lei (inclusiv TVA) 73,00 lei
Alcupral 50 PU este un fungicid cu actiune fungicid-bactericida de contact. Prezinta eficienta ridicata in prevenirea si combaterea unora dintre cele mai pagubitoare boli ale plantelor, prin tratamente preventive...
nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax
185,00 lei (inclusiv TVA)
Cropmax este un nutrient concentrat pentru utilizarea foliara, 100% natural. Stimulatorul Cropmax este un produs cu certificare bio conform normelor UE, certificat emis de BCS-KO-Germania. Mod de ambalare: 1 L/bidon  
Erbicid Pulsar 40, 1 l Erbicid Pulsar 40, 1 l
46%
Oferta speciala limitata
230,00 lei (inclusiv TVA) 430,30 lei
Pulsar 40 este un erbicid selectiv, cu aplicare in postemergenta, cu spectru larg de control al buruienilor, utilizat in sistemul CLEARFIELD®, prin care se combat o gama variata de buruieni, atat unele dicotiledonate...
erbicid sistemic Fusilade Forte erbicid sistemic Fusilade Forte
4%
Oferta speciala limitata
149,00 lei (inclusiv TVA) 156,35 lei
Fusilade Forte este un erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată.
VIZUALIZATE RECENT
erbicid dicopur top, 5 litri erbicid dicopur top, 5 litri
291,25 lei (inclusiv TVA)
Dicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic si selectiv, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si porumb.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare