Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

56,00 lei 70,00 lei
Limited special offer

78,00 lei 84,12 lei
Limited special offer

130,10 lei 152,60 lei
Limited special offer

150,00 lei 177,13 lei
Limited special offer

192,00 lei 283,40 lei
Limited special offer

230,00 lei 260,00 lei
Limited special offer

355,00 lei 534,00 lei

Producatori

Cele mai cumparate

Lista produselor producatorului AB Mauri

AB Mauri este un producator renumit de drojdii, operat de ABM Corporate. AB Mauri opereaza in peste 90 de tari avand in gama produse ca drojdii pentru panificatie si industria alcoolului, dar si drojdii pentru bioetanol sau industria farmaceutica. 

AB Mauri este un furnizor global de drojdii pentru vinificatie avand o gama extinsa de drojdii si activatori de fermentatie. 


Gama preferata de multi oenologi este gama Maurivin, gama prezenta si pe site-ul SemintePlante.ro.


Maurivin este o gama de drojdii cu variante pentru fiecare tip de vin in parte, ce se caracterizeaza printr-o calitate ridicata, puritate si performanta excelenta. 


Parteneriatul existent intre AB Mauri si Institutul de Cercetare al Vinului din Australia duce constant la oferirea de produse de top, adaptate nevoilor actuale in procesele de vinificatie. 

Mai multe
Se afiseaza 1-5 din 5 articole
 • 155,00 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  AWRI Fusion de la Maurivin este o varianta de drojdii de "urmatoarea generatie" fiind practic un hibrid de drojdie selectat pentru capacitatea excelenta de a creste aroma si complexitatea vinului. 
 • 135,00 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Maurivin B este o varietate de drojdii pretabila folosirii in procesul de fermentatie si obtinere a vinurilor rosii. Vinurile fermentate cu drojdiile Maurivin B au o culoare mai intensa, drojdiile fiind unele neutre, ce permit exprimarea 100% a caracteristicilor soiurilor din care este obtinut vinul. 
 • 135,00 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Maurivin PDM este o varietate de drojdii selectionate destinate pentru toate tipurile de vin (alb, rosu, roze) pretabila si pentru fermentatii secundare. Drojdia Maurivin PDM a fost selectata datorita caracteristicilor aromelor (de intensitate medie) dar si a faptului ca poate incepe fermentatia la temperaturi mai scazute. 
 • 135,00 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Maurivin POP este o drojdie pretabila pentru folosirea la vinuri rosii, albe si rose. Drojdiile Maurivin POP se remarca prin faptul ca pot lucra la temperaturi incepand cu 9 grade Celsius. Este o drojdie neutra ce permite gustului strugurilor sa iasa in evidenta in procesul de vinificatie. 
 • 135,00 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Maurivin UOA MaxiThiol este o drojdie speciala, selectata pentru capacitatea ei de a spori aroma vinurilor albe dar si pentru faptul ca este un bun fermentator, chiar si la temperaturi scazute, 
Se afiseaza 1-5 din 5 articole

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018