Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

17,00 lei 24,00 lei
Limited special offer

90,16 lei 118,16 lei

174,00 lei 182,03 lei
Limited special offer

185,00 lei 220,00 lei
Limited special offer

230,93 lei 243,00 lei
Limited special offer

483,60 lei 580,00 lei
Limited special offer

Producatori

Cele mai cumparate

Confidor Oil SC004 (500 ml)

2679

Produs nou

Confidor OIL SC004 (Ulei horticol) este un Insecticid sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar si prun prin tratament la dezmugurit. Produsul are continut in substanta activa: 4g/l imidacloprid si formulare: suspensie concentrata. 

Mod de ambalare: 500 ml.

Mai multe detalii

20,46 lei(tva inclus)

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc
1

Producator: Bayer Crop Science

 Contact rapid: 031.425.21.59

 
Mai multe informatii

Insecticid Confidor Oil SC004 500 ml

Modul de actiune

Datorita celor doua componente, Confidor Oil are actiune sistemica de lunga durata (imidacloprid) si actiune fizica complementara de asfixiere (ulei).

Imidacloprid patrunde în plante în circa 1 h de la tratament, actionând deopotriva prin penetrarea scutului protector al larvelor paduchelui din San Jose.

Efectul asupra insectelor daunatoare consta în perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi ai acestora, ducând în final la moartea lor. De asemenea, ouale hibernante ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate astfel încât nu mai are loc ecloziunea larvelor.

Amestecul formulat al insecticidului Confidor Oil garanteaza o lunga durata de actiune, o optima patrundere a componentei sistemice în planta, o aderenta sporita la suprafata plantei si un contact superior cu daunatorii tinta.

Modul de utilizare

Mar 

Confidor Oil se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comu al pomilor (Panonicus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha in 1500 l apa.

Prun 

Se utilizeaza pentru combaterea oualor hibernante de afide in concentratie de 1,5%, respectiv 15 l/ha in 1000 l apa.
Se efectueaza un tratament pe sezon la dezmugurit, in faza de urechiuse de soarece pana la mugure floral bine dezvoltat inca nedeschis. Acesta corespunde cu primul tratament de (iarna) primavara. Perioada de pauza inaintea recoltarii este de minim 90 de zile. 

Compatibilitate

Insecticidul Confidor Oil nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii, se va face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica.

Selectivitate

La concentratiile recomandate, produsul nu este fitotoxic pentru culturile la care este omologat.

 Masuri de igiena si protectie a muncii: Confidor OIL este un produs cu toxicitate redusa. Pe durata manipularii produsului si a efectuarii tratamentelor se va purta echipament de protectie compus din combinezon, manusi de cauciuc rezistente la solventi, ochelari de protectie cu aparatori laterale. Nu se bea, nu se mananca si nu se fumeaza in timpul lucrului. Dupa terminarea lucrului si la inceputul pauzei se spala bine fata si mainile cu apa si sapun.

Produsul nu este inflamabil si este foarte toxic pentru organismele acvatice (Fraze de risc: R50).

 
Caracteristici
Producator Bayer Crop Science
Disponibilitate Disponibil
 
Informatii Tehnice

Informatii de utilizare insecticid Confidor Oil

Substanta activa: 4g/l imidacloprid;
Formulare: suspensie concentrata;
Detinatorul omologarii: Bayer Crop Science.

Produse recomandate

Vizualizate recent

Menu

Sus

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018