Categorii Produse

Oferte Speciale

19,00 lei 24,00 lei
Limited special offer

185,00 lei 220,00 lei
Limited special offer

235,81 lei 308,47 lei

Producatori

Cele mai cumparate

Aboneaza-te la newsletter

Mustang - 5 litri

2907

Produs nou

Erbicidul Mustang este un erbicid sistemic, selectiv, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de porumb si culturile de grau, orz si orzoaica.

Mai multe detalii

670,00 lei(tva inclus)

1 Obiect
Disponibilitate: Disponibil

Producator: Dow AgroSciences

 Contact rapid: 031.425.21.59

Cantitate: - +

 
Mai multe informatii

Erbicid Mustang - 5 litri

Erbicidul Mustang de la Dow Agroscience are ca substanta activa Florasulam 6,25 gr/litru + 2,4 D EHE 300 gr/litru si este un erbicid selectiv, sistemic, ce actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb, grau, orz si orzoaica.

Erbicidul Mustang actioneaza foarte bine asupra buruienilor la temperaturi ce variaza intre 5 grade C si 25 de grade C, spre deosebire de produsele standard care devin active numai de la temperaturi incepand cu 8-10 grade Celsius. Erbicidul nu se recomanda a se aplica totusi dupa nopti cu inghet deoarece eficacitatea acestuia se va reduce considerabi.

MOD DE UTILIZARE PENTRU ERBICIDUL MUSTANGErbicidul Mustang se aplica atunci cand buruienile dicotiledonate au 4-6 frunze, iar cultura de cereale se afla la inceputul infratirii, pana la cel de-al treilea internod.
In cazul culturilor infestate cu Matricaria spp. este suficienta folosirea unei doze de 0,4 Litrii/hectar. In cazul in care buruienile dicotiledonate sunt mai dezvoltate si in cultura se afla si buruieni dicotiledonate perene, atunci doza de erbicid Mustang va creste la 0,6 litrii/hectar.

Aplicarea erbicidului Mustang la culturile de porumb se face cand buruienile dicotile au 2-4 frunze, iar porumbul 4-6 frunze.

La tratare se va utiliza un volum de apa de 200-400 litrii/hectar.

Erbicidul Mustang nu are actiune remanenta, nu influenteaza in niciun fel culturile postmergatoare, permitand infiintarea oricarei culturi, incepand cu cerealele de toamna.

Daca cultura tratata cu Mustang este distrusa din anumite motive, dupa 2 saptamani de la erbicidare se poate semana cultura de cereale de primavara, iar dupa 4 saptamani porumb sau soia.

IMPORTANT: Erbicidul Mustang nu se aplica la cultura de porumb daca s-a facut tratament cu insecticide organo-fosforice.

CulturaBuruienile combatuteMomentul aplicariiDoza
Grau, Orz, Orzoaica, OvazDicotiledonate anuale si perenePostemergent0.4-0.6 litrii/hectar
PorumbDicotiledonata anuale si perenePostemergent0.4-0.6 litrii/hectar
 
 
Caracteristici
ProducatorDow AgroSciences
DisponibilitateDisponibil
 
Informatii Tehnice

Caracteristici erbicid Mustang

Tip: erbicid;

Substanta activa:
Florasulam 6,25 gr/litru + 2,4 D EHE 300 gr/litru.

Buruieni combatute: Galium aparine (turita), Matricaria spp. (musetel), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia artemisiifolia (iarba parloagelor), Arthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex spp. (loboda salbartica), Helianthus annuus (floarea soarelui), Papaver rhoeas (macul de camp), Polygonum spp. (troscot), Sonchus spp. (susai), Stellaria media (rocoina).

Culturi tratate: grazu, orz, orzoaica, ovaz, porumb;

Mod ambalare: 5 L;

Producator: Dow AgroSciences;

Produse recomandate

Vizualizate recent

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018