Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

56,00 lei 70,00 lei
Limited special offer

78,00 lei 84,12 lei
Limited special offer

130,10 lei 152,60 lei
Limited special offer

150,00 lei 177,13 lei
Limited special offer

192,00 lei 283,40 lei
Limited special offer

230,00 lei 260,00 lei
Limited special offer

355,00 lei 534,00 lei

Producatori

Cele mai cumparate

Biomin Cal-Boro (100 ml)

XSP1627

Produs nou

Biomin Cal Boro este un ingrasamant foliar pe baza de Calciu si Bor, destinat prevenirii si tratarii carentelor de astfel de substante, din culturile horticole sensibile.

Mai multe detalii

11,00 lei(tva inclus)

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc
1

Producator: JH Biotech

 Contact rapid: 031.425.21.59

 
Mai multe informatii

Ingrasamant foliar Biomin Cal Boro 100 ml

Fertilizatorul Biomin Cal Boro este un ingrasamint destinat prevenirii si corectarii deficientelor de calciu si bor la culturile horticole.

Biomin Cal Boro are ca substante active: Calciu (Ca) chelatat 5.0% Bor (B) 1.0%, mai continand si derivate din carbonat de calciu, tetraborat de sodiu și acid citric.

Ingrasamantul foliar are formulare de lichid, solubil in apa, destinat prevenirii și corectarii deficientelor de calciu și bor la culturile horticole.

Biomin Cal-Boro este recomandat la culturile mari consumatoare de bor și calciu, precum și la cele sensibile la carența acestor elemente (ex: tomate, ardei). Cel mai bine raspund tratamentului cu Biomin Cal-Boro culturile horticole, unde fermitatea pulpei garantează rezistenta la transport si depozitare, precum si rezistenta depozitarii indelungate in extrasezon.

Mod de utilizare pentru Biomin Cal Boro

Biomin Cal-Boro contine calciu și bor chelatati cu aminoacizi, ceea ce face ca produsul sa fie mult mai accesibil plantelor decat mineralele chelatate convențional. Este complet biodisponibil, nu este fitotoxic pentru plante daca este aplicat conform instructiunilor.

Produsul poate fi aplicat cu fertilizanti din gama Nutricomplex. Biomin Cal-Boro este un ingrasamant lichid, care poate fi aplicat foliar si la sol.

Aplicare la sol: Biomin Cal-Boro poate fi aplicat inainte sau in momentul plantarii. Doza recomandata este 2,5 pana la 10 litri/hectar în functie de sol si de metodele de aplicare. Pentru intretinere, se recomanda o doza de 2,5 litri/hectar.

Aplicare foliara:

Culturi de câmp: Intre 2-8 litri/hectar atunci cand plantele ajung la inaltimea de 15-30 cm sau atunci cand apar simptome de carente. Repetati aplicarea la 2-4 saptamani daca este necesar.

Legume: Intre 2-8 litri/hectar la aproximativ 2-4 saptamani după rasarire sau daca apar simptome de carente. Repetati aplicarea la 1-3 saptamani daca este necesar.

Pomi fructiferi si vita de vie: Intre 2-8 litri/hectar primavara devreme, atunci cand apar noile frunze sau atunci cand apar simptome de carente. Repetati aplicarea in aproximativ 4 saptamani daca este necesar. Rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand cultura este intr-un stadiu de crestere activa, dupa irigare sau dupa o ploaie naturala. Pentru aplicare foliara, produsul va fi diluat cu 100 parti apa.

COMPATIBILITATE

Produsul Biomin Cal-Boro este compatibil cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor omologate, dar pentru siguranta se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate.

RESTRICTII

Nu aplicati la culturile sensibile la bor. Nu aplicati la culturile furajere pentru rumegatoare.

AVANTAJE

Complet accesibil plantelor.

Corecteaza rapid carentele de bor și calciu.

Omogenizeaza cultura.

Absorbtie și translocare imbunatatita a micro și macronutrienților.

Intensifica legarea fructelor și inhiba avortarea.

Confera rezistenta sporita la conditii nefavorabile de vegetatie precum și la boli.

Puritate inalta.

Absenta fitotoxicitatii pentru culturi.

Creste semnificativ recolta.

 
Caracteristici
ProducatorJH Biotech
DisponibilitateDisponibil
 
Informatii Tehnice

Caracteristici Biomin Cal Boro - fertilizator foliar

Fertilizator foliar pe baza de Calciu si Bor, destinat culturilor legumicole.

Produse recomandate

Vizualizate recent

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018