Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

78,00 lei 84,12 lei
Limited special offer

130,10 lei 152,60 lei
Limited special offer

150,00 lei 177,13 lei
Limited special offer

192,00 lei 283,40 lei
Limited special offer

230,00 lei 260,00 lei
Limited special offer

395,00 lei 534,00 lei
Limited special offer

Producatori

Cele mai cumparate

Ingrasamant Tecnokel CaB, 1 litru

XSP413

Produs nou

Tecnokel Amino CaB este un ingrasamant foliar destinat prevenirii si corectarii deficientelor de calciu si bor, din gama AgriTecno.

Mai multe detalii

56,68 lei(tva inclus)

Disponibilitate: Disponibil

Producator: Agritechno

 Contact rapid: 031.425.21.59

Cantitate: - +

 
Mai multe informatii

Ingrasamant foliar pe baza de calciu si bor - Tecnokel Amino CaB

Printre avantajele oferite de folosirea foliarului pe baza de calciu si bor Tecnokel Amino CaB, putem enumera faptul ca spoeste fermitatea fructelor si calitatea postrecoltare, imbunatatind rezistenta la crapare si degradarea fructelor datorata diverselor tipuri de necroze sau alte boli. 

Tecnokel Amino CaB este recomandat a fi folosit pentru toate culturile agricole: legume, pomi fructiferi, struguri, vita de vie, plante ornamentale, etc. Produsul este destinat ca supliment pentru toate programele de fertilizare cu aplicare prin injectare, irigare sau aplicare foliara. 

Rata de aplicare depinde de tipul de cultura, stadiul de dezvoltare si severitatea deficientei. Se recomanda ca supliment pentru programele standard de fertilizare. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda aplicarea produsului Tecnokel Amino CaB in faza de crestere, dupa irigare, sau dupa ploaie naturala.  

Ca rata de aplicare, pentru o deficienta moderata de calciu, se recomanda o doza de 2-3 litrii/hectar. La o deficienta severa de calciu 3-4 litrii/hectar. 

La aplicarea foliara vom folosi o doza din Tecnokel CaB de 20-30 ml/10 litrii apa.

Instructiuni de utilizare Tecnokel Amino CaB

Fructe de padure: - se va aplica cu scopul cresterii fermitatii, la inflorire, si ulterior, la 7-10 zile; 

Lamai: - se va aplica cu scopul imbunatatirii calitatii interne a fructelor, la caderea petalei si in stadiul final de dezvoltare al fructelor; 

Ardei, tomate, vinete, castraveti, pepeni - se va aplica cu scopul cresterii fermitatii fructelor, a rezistentei la crapare si a imbunatatirii fructificarii, la prima fructificare, si ulterior, la intervale de 7-10 zile; 

Struguri si vita de vie: - imbunatateste structura tulpinii si rezistenta la crapare: - se va aplica la 2-3 saptamani de la inflorire, la intervale de 7-14 zile; 

Salata, andive, varza, patrunjel, telina - se va aplica cu scopul imbunatatirii rezistentei la crapare, autosustinere si rezistentei la degradare interioara; momentul optim este la 7-10 zile de la transplantere, repetat la 10 zile, urmarind a se efectua un numar de 3 tratamente pe ciclu de productie; 

Ceapa: -  se va aplica cu scopul maririi capacitatii de pastrare a bulbilor si greutatii acestora, la 10-15 zile de la rasarire, si la intervale de 7-10 zile; 

Plante ornamentale, flori: - corecteaza deficientele de calciu; se va aplica la fiecare 14-21 de zile in functie de necesitate. Sunt necesare 2-3 aplicari saptamanale, pana la faza de colorare.

Pomi fructiferi (samantoase): - se aplica de la caderea petalei, pana la 20 de zile inainte de recoltare. Este benefica repetarea tratamentelor de minim 3 ori pe ciclu de productie;

Pomi fructiferi (samburoase): - se aplca pentru imbunatatirea fermitatii si rezistentei la crapare, la caderea petalelor, si la intervale de 10-14 zile.

Cartofi: - se va aplica cu scopul reducerii petelor maronii din interiorul tuberculilor, momentele aplicarii fiind la initierea tuberculului, la formarea stolonului si la 8-10 frunze, urmand apoi tratamente la fiecare 14 zile. 

Mod de ambalare: 1 litru/sticla.

 
Caracteristici
ProducatorAgritechno
DisponibilitateDisponibil
 
Informatii Tehnice

Ingrasamant foliar Tecnokel CaB

Tecnokel CaB este un amestec lichid de Calciu, Bor si aminoacizi, al caror rol este de a imbunatati absorbtia acestora la nivelul aparatului foliar, de activare a cresterii plantelor, de recuperare dupa conditii de stres. Contine EDTA pentru imbunatatirea stabilitatii solutiei in bazinul pompelor de stropit. 

Analiza garantata: 

Total Azot (N)                      - 9% w/w

Oxid de Calciu (CaO) solubil - 10% w/w 

Bor (B) solubil                     - 0,2% w/w

Chelate cu EDTA

Dupa diluare se recomanda aplicarea imediata Nu se recomanda expunerea la temperaturi ridicate sau lumina solara. Nu se amesteca cu produse ce au continut ridicat de sulfuri, cupru sau uleiuri minerale.

Produse recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Vizualizate recent

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018