Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Maxforce LN - Ant Killer Granules (500 gr)

Referinta:
XSP5506933

Maxforce LN Ant Killer Granules este un insecticid din gama Bayer, ce contine 0,05% imidacloprid, conceput pentru combaterea furnicii negre de gradina, precum si a altor specii de furnici.

Citeste mai multArata mai putin
42,69 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Insecticid Maxforce LN Ant Killer Granules - 500 gr

Continut de substanta activa: imidacloprid 0.05%

Maxforce LN Ant Killer Granules este o momeala insecticida sub forma granulara, pentru controlul furnicii negre de gradina (Lassius niger), precum si a altor specii de furnici.

Utilizare insecticid Maxforce LN Ant Killer Granules:

Perfect pentru utilizare pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii pupulatii a coloniei. Astfel furnicile vor muri in musuroaiele lor, de accea este foarte probabil a nu se gasi furnici moarte, vizibile cu ochiul liber.

Maxforce LN Ant Killer Granules elimina complet colonia de furnici in 2-3 saptamani, insa se poate observa, cu siguranta, o incetare a activitatii coloniei, in cateva zile de la tratament.

In cazul in care nu se intampla evenimente exceptionale ca o reinvazie din vecinatatile netratate sau o infestare extrem de masiva, pe suprafete foarte mari, greu controlabile, tratamentul cu Maxforce LN Ant Killer asigura mentinerea sub control a suprafetelor tratate pentru o perioada de aproximativ 2 luni.

Mod de utilizare si aplicare:

Dozaj recomandat: 8-12 gr per musuroi, la fiecare tratament.

Granulele de Maxforce LN Ant Killer Granules se vor imprastia de-a lungul teraselor de circulatie ale furnicilor si in zonele in care se observa cu ochiul liber intrari in musuroaie ca pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor, in zona garajului si a dependintelor casnice.

Insecticidul Maxfirce LN Ant Killer Granules, nu se recomanda a fi utilizat direct pe sol, pe gazon sau pe straturile de vegetatie.

Imprastiati granulele Maxforce Ant Killer , preferabil in zonele protejate de ploaie. Daca totusi ploua, in mai putin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratata este puternic umezita (roua, etc), refaceti tratamentul.

Pastrati produsul in locuri sigure, accesibile doar persoanelor adulte, departe de razele solare directe, in incinte uscate, racoroase si bine ventilate.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5506933
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Bayer Crop Science
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Fendona 15 SC (10 ml) Fendona 15 SC (10 ml)
6,50 lei (inclusiv TVA)
Fendona 15 SC este un insecticid pentru combaterea insectelor zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare, prin actiune de contact si ingestie. Insecticidul are continut de substanta activa w/w 15%...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Insecticid Kothrine 25 SC, tantari, muste si plosnite, 100 ml Insecticid Kothrine 25 SC, tantari, muste si plosnite, 100 ml
4%
Oferta speciala limitata
67,00 lei (inclusiv TVA) 70,00 lei
K-Othrine 25 SC este un insecticid piretroid, având ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.
Insecticid K-Obiol Insecticid K-Obiol
277,27 lei (inclusiv TVA)
K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat sub forma de emulsie concentrata in solventi organici, pentru protectia spatiilor de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii).
Insecticid Solfac Trio EC 140, 500 ml Insecticid Solfac Trio EC 140, 500 ml
166,30 lei (inclusiv TVA)
Solfac Trio EC 140 este un insecticid universal in a carei formulare nu se gaseste solvent petrolier si care este destinat pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare (inclusiv tantarul negru Aedes...
Clientii au mai cumparat si:
Fungicid Bravo 500 SC - 20 ml Fungicid Bravo 500 SC - 20 ml
8,00 lei (inclusiv TVA)
Bravo 500 SC este un fungicid tip suspensie concentrata, ce contine ca substanta activa 500g/l clorotalonil si are ca destinatia combaterea unui spectru larg de boli pentru tomate, ceapa, cartof, castraveti, pepeni...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Agrosan B, moluscocid - impotriva melcilor, 500 grame Agrosan B, moluscocid - impotriva melcilor, 500 grame
23,19 lei (inclusiv TVA)
Agrosan B este un moluscoid sub forma de granule ce combate atacurile de melci si limacsi din culturile de legume.
insecticid Karate Zeon, 2 ml insecticid Karate Zeon, 2 ml
3,50 lei (inclusiv TVA)
KARATE ZEON este o suspensie de microcapsule, fină, omogenă, mobilă cu tendinţă de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen de culoare bej. Conţine 50 gl lambda-cihalotrin. Trateaza...
fungicid Ridomil gold mz68 wg, 25g fungicid Ridomil gold mz68 wg, 25g
1%
Oferta speciala limitata
7,63 lei (inclusiv TVA) 8,26 lei
Ridomil Gold MZ 68 WG este un fungicid al firmei Syngenta pentru tratarea manei, cu actiune dubla: sistemica si de contact.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
VIZUALIZATE RECENT
Maxforce LN - Ant Killer Granules (500 gr) Maxforce LN - Ant Killer Granules (500 gr)
42,69 lei (inclusiv TVA)
Maxforce LN Ant Killer Granules este un insecticid din gama Bayer, ce contine 0,05% imidacloprid, conceput pentru combaterea furnicii negre de gradina, precum si a altor specii de furnici.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare