Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Ingrasamant Energy Orhidee, 417 ml(500 grame)

Referinta:
1110249

Gama Energy este gama de ingrasamant ce ofera super energie plantelor. Formularea este speciala conceputa pentru aplicarea la orhidee si este destinata aplicarilor o data la doua saptamani, din martie si pana in octombrie. 

Citeste mai multArata mai putin
16,50 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Ingrasamant Energy pentru Orhidee

Ingrasamantul mineral Energy pentru Orhidee este un ingrasamant de tip "super bloom", destinat folosirii in procesul de fertilizare al orhideelor pentru a obtine plante cu flori mai multe si mai mari. 

Ingrasamantul Energy pentru Orhidee este un ingrasamant mineral organic, lichid, bazat pe extracte vegetale, aminoacizi, vitamine si alge, care furnizeaza, pe langa hrana, un real ajutor orhideelor, fiind, dupa descrierea producatorului, "energia pura" dezvoltarii orhideelor.

Ingrasamantul Energy pentru Orhidee se poate folosi la toate tipurile de orhidee (Cattleya, Dendrobium, Odontoglosum, Paphiopedilum, Vanilla planifolia).

Cum ajuta ingrasamantul Energy plantele de Orhidee?

Ingrasamantul Energy pentru Orhidee duce la dezvoltarea vegetativa - aparitia  mai multor frunze, dezvoltare mai rapida a acestora, dar si la cresterea productiei de flori.  

O planta fertilizata cu Energy pentru Orhidee va avea mai multe flori, mai mari si va rezista mai bine factorilor de stres ai mediului exterior. 

Efectele aplicarii ingrasamantului Energy pentru Orhidee sunt vizibile destul de rapid, asa cum reiese din imaginea de mai jos. 

Efectul aplicarii ingrasamantului Flortis Orhidee

Reducerea numarului de boboci cazuti, rezistenta crescuta la atacurile de boli si daunatori sunt alte efecte importante ale folosirii produsului Energy la Orhidee. 

Ingrasamantul Energy pentru Orhidee are urmatoarea formulare NPK - 4.4 - 4 - 4 + B, Cu, Fe, Mn, Zn

Cum se foloseste ingrasamantul Energy pentru Orhidee? 

Dopul sticlei de ingrasamant Energy are rol de pahar de dozare. Un dop plin contine 15 grame de ingrasamant.

Vom dizolva 15 grame de ingrasamant in 2 litri apa si vom uda plantele o data la 15 zile (din martie si pana in octombrie). 

In cazul in care este nevoie, vom fertiliza si in intervalul octombrie - martie cu aceeasi doza (15 grame/2 litri apa) dar cu udare o data la 30 de zile. 

Mod de ambalare: flacon 417 ml ( grame).

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
1110249
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Flortis
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Dichondra repens pentru peluze (250 grame) Dichondra repens pentru peluze (250 grame)
39,50 lei (inclusiv TVA)
Dichondra repens este o planta perena destinata a fi folosita in zonele foarte uscate, ce nu beneficiaza de udari sau intretinere continua. Planta poate fi considerata, asadar, un "substitut" pentru gazon insa este...
Ingrasamant pentru conifere si plante verzi (5 kg) Ingrasamant pentru conifere si plante verzi (5 kg)
51,00 lei (inclusiv TVA)
Ingrasamantul "Evergreen" este special conceput pentru o dezvoltare armonioasa a arbustilor cu flori din gradina, a gardului viu si a coniferelor. Raportul NPK (azot, fosfor, potasiu) din ingrasamantul Evergreen este...
Ingrasamant Bonsai - 570 GR Ingrasamant Bonsai - 570 GR
13,00 lei (inclusiv TVA)
Ingrasamantul pentru bonsai permite o hranire corecta a plantei asigurand o crestere rapida a radacinilor si a foliajului, fiind ideal de folosit pentru toate speciile de bonsai.
Ingrasamant Energy universal - 500 ML Ingrasamant Energy universal - 500 ML
16,50 lei (inclusiv TVA)
Ingrasamantul Energy Universal este ideal pentru toate tipurile de plante, ajuta la inradacinare, stimuleaza planta si ofera rezistenta impotriva stresului si a daunatorilor.
Ingrasamant Energy plante acidofile - 500 ML Ingrasamant Energy plante acidofile - 500 ML
17,00 lei (inclusiv TVA)
Ingrsamant Energy bazat pe aminoacizi, extracte vegetale, alge, ideal pentru plantele acidofile precum: azalee, camelii, crini, unele orhidee, gardenii si primule. Creste numarul florilor si previne aparitia bolilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte trifoi alb pitic, 500 g Seminte trifoi alb pitic, 500 g
58,20 lei (inclusiv TVA)
Varietate de trifoi alb pitic (Nano), produsa de Flortis, ideala pentru infiintarea peluzelor, avand o talie joasa, fiind trifoi alb selectionat numai din specii gazonabile.
Clonex, hormon de inradacinare, 50 ml Clonex, hormon de inradacinare, 50 ml
53,00 lei (inclusiv TVA)
Clonex este un gel pe baza de hormoni vegetali, vitamine si minerale, fiind printre cele mai cunoscute si utilizate produse din lume pentru inradacinarea butasilor erbacei si cei semilemnificati. Acest gel sigileaza...

Kanaplant Cal Kick, ingrasamant organic pentru sol, 300 g Kanaplant Cal Kick, ingrasamant organic pentru sol, 300 g

15,00 lei (inclusiv TVA)

Kanaplant Cal Kick  este un ingrasamant organic pe baza de lupin, neem, fier, calciu si magneziu. Lupinul imbunatateste caracteristicile fizice, chimice si biologice ale solului, facandu-l mai fertil. Neem-ul...

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Clientii au mai cumparat si:
Regulator de legare Gerauxin, 20 mililitri Regulator de legare Gerauxin, 20 mililitri
22,89 lei (inclusiv TVA)
Gerauxin este un fitoregulator lichid, biostimulator de crestere, cu actiune de rodire, stimulare si cicatrizare. Produsul bazat pe trei principii active de natura auxinica permite aplicarea asupra unui spectru larg...
Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri
81,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru afine si acidofile este substratul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare datorita amestecului echilibrat de turba, nuca de cocos si scoarta de pin.

Pendolino F1, diverse ambalaje Pendolino F1, diverse ambalaje

50,00 lei (inclusiv TVA)

Pendolino F1 este o un hibrid profesional de tomate cu crestere nedeterminata si fructe tip cherry - cocktail, de forma ovala si gust excelent. Hibridul se preteaza culesului individual sau in ciorchine. 

Amestec flori pentru borduri si paturi, banda de seminte Amestec flori pentru borduri si paturi, banda de seminte
16,70 lei (inclusiv TVA)
 Amestec flori pentru borduri si paturi este un mix de flori bogat de specii cu o talie de aproximativ 100 de centimetri. Cu acest amestec bogat de specii puteti transforma gradina intr-un paradis floricol luxuriant
Bujor Festiva Maxima (1 radacina) Bujor Festiva Maxima (1 radacina)
-30%
Oferta limitata
13,65 lei (inclusiv TVA) 19,50 lei
Festiva Maxima este o varietate de Bujori (Paeonia) cu flori albe, cu centru rosiatic. Festiva Maxima este un bujor hibrid (incrucisare intre bujorul arbustiv si cel erbaceu). 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Carciumarese Old Mexico 50 seminte Carciumarese Old Mexico 50 seminte
10,00 lei (inclusiv TVA)
Carciumaresele Old Mexico este o varietate de flori cu o talie de aproximativ 60 cm.
Bio Energy - Stimulator inflorire si fructificare, 100 grame Bio Energy - Stimulator inflorire si fructificare, 100 grame
21,20 lei (inclusiv TVA)
Bio Energy - Stimulator inflorire si fructificare este un ingrasamant microgranular, solubil in apa, folosit pentru stimularea infloririi si fructificarii la legume, pomi si arbusti fructiferi, precum si la plantele...
Maghiran, 1 gr Maghiran, 1 gr
5,00 lei (inclusiv TVA)
Magheranul (Majorana hortensis) este o planta anuala, cultivata in Romania pentru aromatizarea mancarurilor, dar si ca planta medicinala.
Substrat pentru Orhidee, 5 litri Substrat pentru Orhidee, 5 litri
12,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul pentru Orhidee asigura o dezvoltare corecta pentru toate tipurile de orhidei. Acest  pamant se obtine printr-un amestec de scoarte de pin cu putina turba.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Fritillaria Persica Ivory Bells (1 bulb) Fritillaria Persica Ivory Bells (1 bulb)
-30%
Oferta limitata
19,60 lei (inclusiv TVA) 28,00 lei
Persica Ivory Bells este o varietate de fritillaria cu totul speciala deoarece se aseamana cu piersica, insa de culoare verde.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
VIZUALIZATE RECENT
Ingrasamant Energy Orhidee - 500 gr Ingrasamant Energy Orhidee - 500 gr
16,50 lei (inclusiv TVA)
Gama Energy este gama de ingrasamant ce ofera super energie plantelor. Formularea este speciala conceputa pentru aplicarea la orhidee si este destinata aplicarilor o data la doua saptamani, din martie si pana in...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare