Categorii Produse

Catalog de produse

Filtre active:
  Calibru

  Aboneaza-te la newsletter

  Oferte Speciale

  30,61 lei 34,01 lei

  30,61 lei 34,01 lei

  63,00 lei 71,40 lei
  Limited special offer

  124,26 lei 139,52 lei

  190,00 lei 220,00 lei

  299,50 lei 323,73 lei

  322,08 lei 348,80 lei
  Limited special offer

  Seminte legume (Hibrizi) 

  Hibrizi performanti de seminte de legume de la producatori de top din intreaga lume. Hibrizii sunt practic incrucisare de doua sau mai multe soiuri iar prin hibridare se urmareste obtinerea unor anume calitati, cerute de piata. Hibridare se face pentru obtinerea unui gust mai bun, a unei nuante diferite de culoare, a rezistentelor la boli, a vigorii de crestere sau a rezistentei la temperaturi extreme. 

  Semintele de legume din aceasta categorie se incadreaza la seminte profesionale de legume. Semintele sunt sortate si ambalate de producatorii cei mai cunoscuti din acest moment. 

  • Seminte Ardei de boia
   Seminte Ardei de boia

   Seminte profesionale de ardei pentru boia, produse distribuite de SemintePlante.ro.

   In aceasta categorie sunt prezentate varietati profesionale ce asigura productii ridicate si sigure. Semintele de ardei pentru boia se preteaza excelent atat cultivarilor in spatii protejate cat si in camp deschis.

   Gustul ardeilor de boia difera in functie de varietate de la usor iute pana la dulce.

   Hibrizii de ardei pentru boia distribuiti de SemintePlante.ro sunt deja consacrati fiind cultivati cu succes de catre fermieri.

  • Seminte de Andive & Salata Frisee
   Seminte de Andive & Salata Frisee

   Seminte profesionale de andive, denumita si cicoare de gradina sau salata frisee.

   Andivele sau salata frisee sunt considerate delicatese, aceasta varietate fiind deosebita fata de restul salatelor prin gustul sau mult mai pronuntat.

   Varietatile de salata frisee se preteaza acelorasi tipuri de tehnologii de cultivare ca si in cazul celorlalte salate.

  • Seminte de Ardei gras
   Seminte de Ardei gras

   Seminte profesionale de ardei gras distribuite de SemintePlante.ro produse de cele mai importante firme din domeniu.

   Varietatile prezentate aici sunt varietati de ardei gras profesionale, destinate utilizarii atat in camp deschis cat si in sere si solarii. Includem mai multe tipuri de ardei gras de diverse marimi si culori dintre care amintim: 

   • Ardei gras tip California;
   • Ardei gras galben alb (tip Bianca); 
   • Ardei gras Galben - Cerat; 

   Alege din oferta noastra semintele de ardei gras ce se potrivesc cel mai bine fermei tale.

  • Seminte de Ardei iute
   Seminte de Ardei iute

   Seminte profesionale de ardei iute distribuite de SemintePlante.ro, hibrizi productivi cultivati cu succes, de la cele mai importante firme din domeniu.

   Intre varietatile de ardei iute prezentate se regasesc hibrizi pentru cultivarea in spatii protejate dar si direct in camp. Se deosebesc mai multe tipuri de ardei cum ar fi: bulgaresti, iuti sau mai putin iuti, diverse lungimi si culori ale fructelor, plus specialitati precum habanero.

   Oferta completa de seminte profesionale de ardei se regaseste mai jos.

  • Seminte de Ardei kapia
   Seminte de Ardei kapia

   Seminte profesionale de ardei kapia distribuite de SemintePlante.ro. In oferta se regasesc seminte de la cei mai importanti producatori de seminte de legume.

   Varietatile cuprinse in catalogul SemintePlante.ro sunt hibrizi ce ofera cultivatorilor productii sigure si ridicate pe tot ciclul de productie. Ardeiul kapya este o varietate intens cultivata la noi in tara astfel se pot selecta de mai jos, in functie de cererea si necesitatile clientilor, diverse tipuri de kapya precum:

   • Ardei kapya Ureche de elefant;
   • Ardei kapya Corn de taur (Corno di toro);
   • Ardei kapya Marconi;

  • Seminte de Bame
   Seminte de Bame

   Oferta completa de seminte profesionale de bame distribuite prin intermediul SemintePlante.ro

  • Seminte de Broccoli
   Seminte de Broccoli

   Seminte profesionale de broccoli distribuite de SemintePlante.ro. In categorie se regasesc hibrizi  de broccoli de la cele mai importante firme din domeniu.

   Varietatile de broccoli distribuite de SemintePlante.ro se pot cultiva pe tot parcursul anului, in functie de hibridul ales. Se deosebesc varietati cu inflorescente de la 300 de grame pana la 1.5 kg.

   Semintele de broccoli se preteaza excelent pentru cultivarea in camp deschis atat in perioadele calde cat si reci.

  • Seminte de Castraveti
   Seminte de Castraveti

   Oferta completa de seminte profesionale de castraveti. Hibrizi de calitate deosebita din punct de vedere al starii germinative.

   Varietati de castraveti de la cei mai importanti producatori din domeniu. In categoria de mai jos se regasesc hibrizi consacrati ce au fost cultivati cu succes atat in spatii protejate cat si in camp deschis.

   Se deosebesc varietati din mai multe categorii precum:

   • Castraveti Cornichon;
   • Castraveti  Semi-lungi;
   • Castraveti  Lungi;

  • Seminte de Ceapa
   Seminte de Ceapa

   Oferta completa de seminte de ceapa. Hibrizi de calitate distribuiti de SemintePlante.ro.

   In categorie se regasesc seminte profesionale de ceapa de la cei mai importanti producatori. In functie de nevoile cultivatorilor se pot alege hibrizi de ceapa cu bulbul rosu sau galben-auriu.

   Din oferta SemintePlante.ro se pot alege varietati cu semanare in primavara dar si hibrizi cu semanare in august-septembrie si trecere peste iarna.

    

  • Seminte de Ceapa verde
   Seminte de Ceapa verde

   Seminte profesionale de ceapa verde. Oferta completa a varietatilor de ceapa verde distribuite de SemintePlante.ro

   Ceapa verde este o specie foarte cultivata de mai toti legumicultorii, astfel site-ul nostru propune mai multe varietati ce se pot cultiva atat in spatii protejate cat si in cap deschis.

   Mai jos se regasesc seminte profesionale ce produc ceapa verde, ideala pentru vanzarea la legatura.

  • Seminte de Conopida
   Seminte de Conopida

   Seminte profesionale de conopida de la cei mai importanti producatori de seminte legume. In categorie se regasesc varietati deja cultivate cu succes dar si hibrizi noi ce vin sa acopere lipsurile celor vechi.
   Hibrizi de conopida ce pot fi cultivati pe perioadele reci cat si pe timp de vara, varietati ce tolereaza excelent temperaturile ridicate cu o autoinvelire excelenta.
   Varietatile de conopida oferite de SemintePlante.ro ating greutati medii cuprinse intre 1 si 4 kg. in functie de timpurietate, conditiile de cultura dar si de hibridul ales.

  • Seminte de Dovleac placintar
   Seminte de Dovleac placintar

   Oferta completa de seminte profesionale de dovleci pentru placinta si de copt. Hibrizi de la cei mai importanti producatori din domeniu.

   In aceasta categorie se vor regasi seminte de dovleci cu fructul tip para ,,butternut", dovleci de copt ce au coaja deschisa la culoare ori dovleci ornamentali.

   In functie de cerintele pietei, se pot alege varietati de dovleci ce se pot pastra pentru o perioada indulungata de timp.

  • Seminte de Dovlecei
   Seminte de Dovlecei

   Oferta completa de seminte profesionale de dovlecei. Hibrizi productivi si certificati de la cele mai importante companii.

   Seminte profesionale de dovlecei ce se preteaza atat cultivarilor in spatii protejate cat si direct in camp deschis. Hibrizi ce ofera productii sigure, legare excelenta si adaptabilitate buna la conditiile de cultura.

   Intre varietatile distribuite se deosebesc:

   • Dovlecei cu coaja alb-verzui , crem;
   • Dovlecei cu coaja inchisa (zucchini)
   • Dovlecei rotunzi sau cu coaja galben;
  • Seminte de Dovleci ornamentali si de Halloween
   Seminte de Dovleci ornamentali si de Halloween

   Seminte profesionale de dovleac de Halloween si dovleci ornamentali (tartacute), varietati de diverse forme, marimi de la cei mai importanti producatori.

   Oferta cuprinde dovleci de Halloween ce se pot cultiva direct in camp, de diverse calibre si tartacute sau dovleci ornamentali ideali pentru decor. Aceste varietati se pot cultiva fie direct pe sol fie palisate in cazul anumitor soiuri.

   Toate varietatile disponibile pe SemintePlante.ro prezinta pastrare pe un termen intre mediu si lung dupa recoltarea fructelor.

  • Seminte de Fasole
   Seminte de Fasole

   Seminte profesionale de fasole de la cei mai importanti producatori.

   Semintele de fasole se pot cultiva cu succes atat in spatii protejate cat si direct in gradina. Se deosebesc varietati ce au crestere inalta dar si varietati pitice (oloage).

   Dupa tipul pastailor se impart in fideluta sau pastaie lata de culoare galbena sau verde. Varietatile prezentate mai jos sunt profesionale si ofera productii sigure, adaptabilitate buna la conditiile de cultura si rezistente la diverse boli.

  • Seminte de Gogosar
   Seminte de Gogosar

   Oferta completa de seminte profesionale de gogosar (hibrid) distribuite de SemintePlante.ro.

   Seminte de ardei gogosar pentru cultivarea in spatii protejate sau direct in camp deschis. Hibrizi ideali pentru consum sau pentru conservare.

   In functie de cererea pietei se pot alege hibrizi cu fructe mai turtite precum Bihar F1 ori variante cu fructele mai patrasoase precum Kabala F1. 

   Intreaga oferta de seminte profesionale de gogosar disponibila pe SemintePlante.ro se regaseste mai jos in categorie.

  • Seminte de gulii
   Seminte de gulii

   Seminte profesionale de gulii de la cei mai importanti producatori, distribuite de site-ul SemintePlante.ro.

   In oferta se regasesc seminte profesionale, hibrizi cultivati cu succes ce au dat deja randament in tara noastra. Semintele de gulioare ce se regasesc pe site-ul nostru se pot cultiva atat in spatii protejate cat si direct in camp, rezultatele fiind excelente in ambele situatii.

   In categorie se regasesc gulii ce ofera turbeculi de culoare alba sau violet, in functie de cerintele pietei fiecarui client.

  • Seminte de Morcovi
   Seminte de Morcovi

   Oferta completa de seminte profesionale de morcovi, distribuite prin intermediul SemintePlante.ro.

   Hibrizi de morcovi de la cei mai importanti producatori de seminte de legume. Varietati de morcovi ce se cultiva cu succes direct in camp deschis.

   In functie de tipul radacinilor, morcovii distribuiti de SemintePlante.ro se impart in:

   • Nantes;
   • Berlikum;
   • Flakee;
   • Chantenay;

   Hibrizii de morcovi se preteaza atat consumului proaspat cat si pentru pastrare, in functie de varietate, mai lunga ori mai scurta. Unii hibrizi sunt destinati pentru recoltarea mecanizata.

  • Seminte de Pastarnac
   Seminte de Pastarnac

   Seminte profesionale de pastarnac, hibrizi de la cei mai importanti producatori de radacinoase.

   Varietati profesionale de pastarnac ce prezinta foliaj foarte bine devoltat si radacini lungi, drepte, albe.

   Semintele de pastarnac din gama Bejo sunt pregerminate, astfel problema la rasarire nu o sa mai apara, termenul de valabilitate fiind de 6 luni acestea nu se tin pe stoc decat in anumite perioade si se aduc la comanda.

  • Seminte de Pepeni galbeni
   Seminte de Pepeni galbeni

   Seminte profesionale de pepeni galbeni, varietati de la cei mai importanti producatori din domeniu. Hibrizi ce ofera un randament ridicat putand fi cultivati cu succes atat in camp deschis cat si in spatii protejate.
   Varietatile de pepeni galbeni distribuie de SemintePlante.ro se impart in urmoaterele tipuri:

   • Pepeni galbeni ananas;
   • Pepeni galbeni galia;
   • Pepeni galbeni cantalup;
   • Pepeni galbeni Honeydew;
   • Pepeni galbeni bulgaresti (feliati);

   Seminte profesionale ce ofera productii sigure si ridicate, fructe ce au greutati medii cuprinse intre 1 si 4 kilograme, in functie de cerinte se poate alege diverse varietati.

  • Seminte de Pepeni verzi
   Seminte de Pepeni verzi

   Oferta completa seminte profesionale de pepene verde distribuite prin intermediul SemintePlante.ro. Hibrizi cultivati cu succes in zone consacrate din tara in cultivarea pepenilor: Dabuleni, Gheorghe Doja (Ialomita), Macea, varietati de la cele mai importante companii din domeniu.

   Hibrizii distribuiti de SemintePlante.ro se pot imparti in urmatoarele categorii:

   • Pepeni Charleston - pepenoaica coaja alba;
   • Pepeni Crimson - vargat;
   • Pepeni Sugar Baby - coaja neagra;
   • Minipepeni;
   • Pepeni Seedless - fara seminte;

   Intre varietatile oferite se pot alege pepeni ce au miezul de culoare rosu sau galben. Gustul este unul excelent, la maturitate culoare miezului fiind foarte intensa.

  • Seminte de Porumb zaharat
   Seminte de Porumb zaharat

   Seminte profesionale de porumb zaharat de la cei mai importanti producatori. Hibrizi ce se pot valorifica atat pentru consum proaspat cat si pentru industrializare.

   Varietati de porumb zaharat ce se cultiva cu succes in tara noastra, in functie de cerintele pietei se pot alege hibrizi extratimpurii cu stiuleti mai mici sau mai tardivi cu stiuleti mai mari.

   Orice hibrid ales va garanta o productie sigura si ridicata, stiuleti cu peste 16 randuri de boabe si gust foarte dulce.

  • Seminte de Praz
   Seminte de Praz

   Seminte profesionale de praz , din soiuri ameliorate, ideale pentru cultivarea in camp. Varietati ce se pot cultiva cu succes in Romania, oferind un randament ridicat si o adaptabilitate foarte buna la conditiile de cultura.

   Varietati profesionale cu multiple rezistente la boli ce se preteaza foarte bine si la recoltarea mecanizata.

  • Seminte de Ridichi de luna
   Seminte de Ridichi de luna

   Descopera oferta completa de ridichi de luna, seminte profesionale, certificate, de la cei importanti producatori din domeniu. Hibrizi ce au fost cultivati cu succes in tara noastra, ofera un randament excelent si o adaptabilitate foarte buna la conditiile de la noi.

   Hibrizii de ridichi de luna disponibili pe SemintePlante.ro, ofera productii sigure, rezistenta ridicata la crapare si o uniformitate foarte buna a bulbilor. Culoare ridichiilor este de rosu intens la maturitate.

  • Seminte de Ridichii albe
   Seminte de Ridichii albe

   Oferta completa de seminte profesionale de ridichi albe. Hibrizi profesionali, productivi si certificati de la cei mai mari producatori.

   In categorie se regasesc varietati profesionale ce produc ridichi de culoare alba, atat cu forma cilindrica cat si rotunde.

   Hibrizii de ridiche alba asigura o productie ridicata, radacini cu o calitate ridicata si rezistente la mai multi daunatori.

  • Seminte de Rucola
   Seminte de Rucola

   Seminte profesionale de Rucola.

  • Seminte de Salata
   Seminte de Salata

   Oferta completa de seminte profesionale de salata distribuite de SemintePlante.ro. Varietati de salata ce se pot cultiva fie in spatii protejate fie direct in camp pe tot parcursul anului.

   Printre varietatile profesionale de seminte de salata se deosebesc:

   • Salata de capatana (Butterhead);
   • Salata batavia (frunze crete in partea superioara);
   • Salata lolo bionda/rosa (frunze crete);
   • Salata frunza de stejar (frunze mici);
   • Salata salanova (recoltare rapida, printr-o taiere se desprind toate frunzele);
   • Salata iceberg;

   Pentru majoritatea varietatilor de salata exista alternativa pentru frunza verde sau rosie in functie de cererea fiecarui cultivator.

  • Seminte de Sfecla rosie
   Seminte de Sfecla rosie

   Seminte profesionale de sfecla rosie, hibrizi olandezi de sfecla rosie distribuiti de SemintePlante.ro, de la cei mai importanti producatori.

   Varietati de sfecla ideale pentru orice tip de cultivator, seminte profesionale ce ofera un randament ridicat in special pentru culturile din camp deschis.

   Hibrizii de sfecla rosie vor oferi o rezistenta mai ridicata la boli, productie mai sigura si radacini cu o calitate comerciala deosebita, fiind mult mai usor de valorificat.

   Din oferta SemintePlante.ro se pot selecta hibrizi de sfecla rosie cu radacina rotunda ori cilindrica.

  • Seminte de Spanac
   Seminte de Spanac

   Oferta completa de seminte profesionale de spanac, distribuite de SemintePlante.ro. Varietati de spanac de la cele mai importante companii producatoare.

   Hibrizi de spanac ce se cultiva cu succes in tara noastra dar si noutati ce vin sa completeze lipsurile varietatilor consacrate.

   Hibrizii din gama SemintePlante.ro se pot cultiva cu succes atat in camp cat si in spatii protejate, pe tot parcursul anului in functie de soiul selectat.

   Seminte profesionale de spanac ce ofera productii sigure si  cu o calitate deosebita, hibrizi cu o toleranta ridicata la emiterea tijei florale.

  • Seminte de Telina de radacina
   Seminte de Telina de radacina

   Seminte profesionale de telina de radacina. Oferta completa de seminte de telina distribuite de SemintePlante.ro.

   Varietati profesionale de la cei mai importanti producatori. Majoritatea varietatilor de telina ofera radacini mari de culoare alba, aceasta putand fi valorificata foarte usor. Deaseamenea si foliajul acestora poate fi folosit la diverse preparate pentru gustul sau.

  • Seminte de Tomate determinate
   Seminte de Tomate determinate

   Oferta completa de seminte de tomate cu crestere determinata. Hibrizi profesionali de seminte de tomate determinate, seminte certificate.</p

  • Seminte de Tomate industrializare
   Seminte de Tomate industrializare

   Seminte profesionale de tomate pentru industrializare. Oferta completa de seminte de tomate distribuite de SemintePlante.ro

  • Seminte de Tomate nedeterminate
   Seminte de Tomate nedeterminate

   Hibrizi performanti de tomate nedeterminate pretabili cultivarii atat in spatiu protejat (sere sau solarii) cat si in camp. Se

  • Seminte de Tomate semideterminate
   Seminte de Tomate semideterminate

   Hibrizi profesionali de seminte de tomate semideterminate. Oferta completa de seminte de tomate certificate.

  • Seminte de Varza (alte tipuri)
   Seminte de Varza (alte tipuri)

   Seminte profesionale de varza chinezeasca, conica, creata si de bruxelles. Hibrizi profesionali de varza distribui

  • Seminte de Varza (de vara si toamna)
   Seminte de Varza (de vara si toamna)

   Seminte profesionale de varza de vara si varza de toamna din cele mai cunoscute game. Oferta completa de seminte de varza distribuite d

  • Seminte de Varza (pastrare)
   Seminte de Varza (pastrare)

   Seminte de varza pentru pastrare. Oferta completa de seminte distribuite de SemintePlante.ro

  • Seminte de Varza (rosie)
   Seminte de Varza (rosie)

   Seminte profesionale de varza rosie. Hibrizi destinati consumului in stare proaspata, pastrarii sau industrializarii. Oferta completa de seminte de

  • Seminte de Varza (timpurie)
   Seminte de Varza (timpurie)

   Alege din oferta SemintePlante.ro de seminte profesionale de varza timpurie si extratimpurie. Veti regasi in aceasta categorie hibrizi profesionali de varza pentru culturile timpurii si extratimpurii, infiintate in solarii sau tunele dar si hibrizi destinati cultivarii in camp, cu recoltare tarziu in primavara sau devreme in vara. 

   Varietatile de varza extra-timpurie au maturitati cuprinse intre 55 - 60 de zile iar cele de varza timpurie sunt hibrizi de peste 60 de zile.

   Pe blog-ul SemintePlante.ro poti gasi detaliile de cultivare pentru varza extratimpurie si timpurie. Avem o tehnologie completa ce include si poze cu varietatile distribuite. 

   Semintele sunt distribuite in ambalaje originale, cu logo-ul si elementele de siguranta ale producatorului trecute pe pachet. 

  • Seminte de Vinete
   Seminte de Vinete

   Seminte profesionale de vinete destinate culturii in sere, solarii si camp.

  • Seminte Patrunjel de frunza
   Seminte Patrunjel de frunza

   Seminte de patrunjel de frunza, aromat, cu productivitate ridicata.

  • Seminte Patrunjel de radacina
   Seminte Patrunjel de radacina

   Seminte profesionale de patrunjel de radacina

  • Seminte Telina de frunza
   Seminte Telina de frunza

   Seminte de telina de frunza. Oferta de seminte de telina de frunza distributie de seminteplante.ro

  • Seminte Telina de petiol
   Seminte Telina de petiol

   Seminte profesionale de telina de petiol. Oferta completa de seminte profesionale de telina de petiol distribuite de SemintePlante.ro

  pe pagina
  Se afiseaza 1-150 din 689 articole
  Se afiseaza 1-150 din 689 articole