Categorii Produse

Catalog de produse

Filtre active:
  Calibru

  Aboneaza-te la newsletter

  Oferte Speciale

  56,00 lei 70,00 lei
  Limited special offer

  78,00 lei 84,12 lei
  Limited special offer

  130,10 lei 152,60 lei
  Limited special offer

  150,00 lei 177,13 lei
  Limited special offer

  192,00 lei 283,40 lei
  Limited special offer

  230,00 lei 260,00 lei
  Limited special offer

  355,00 lei 534,00 lei

  Seminte legume (Hibrizi) 

  Hibrizi performanti de seminte de legume de la producatori de top din intreaga lume. Hibrizii sunt practic incrucisare de doua sau mai multe soiuri iar prin hibridare se urmareste obtinerea unor anume calitati, cerute de piata. Hibridare se face pentru obtinerea unui gust mai bun, a unei nuante diferite de culoare, a rezistentelor la boli, a vigorii de crestere sau a rezistentei la temperaturi extreme. 

  Semintele de legume din aceasta categorie se incadreaza la seminte profesionale de legume. Semintele sunt sortate si ambalate de producatorii cei mai cunoscuti din acest moment. 

  • Seminte Ardei de boia
   Seminte Ardei de boia

   Seminte profesionale de ardei pentru boia, produse distribuite de SemintePlante.ro.

   In aceasta categorie sunt prezentate varietati profesionale ce asigura productii ridicate si sigure. Semintele de ardei pentru boia se preteaza excelent atat cultivarilor in spatii protejate cat si in camp deschis.

   Gustul ardeilor de boia difera in functie de varietate de la usor iute pana la dulce.

   Hibrizii de ardei pentru boia distribuiti de SemintePlante.ro sunt deja consacrati fiind cultivati cu succes de catre fermieri.

  • Seminte de Andive & Salata Frisee
   Seminte de Andive & Salata Frisee

   Seminte profesionale de andive, denumita si cicoare de gradina sau salata frisee.

   Andivele sau salata frisee sunt considerate delicatese, aceasta varietate fiind deosebita fata de restul salatelor prin gustul sau mult mai pronuntat.

   Varietatile de salata frisee se preteaza acelorasi tipuri de tehnologii de cultivare ca si in cazul celorlalte salate.

  • Seminte de Ardei gras
   Seminte de Ardei gras

   Seminte profesionale de ardei gras distribuite de SemintePlante.ro produse de cele mai importante firme din domeniu.

   Varietatile prezentate aici sunt varietati de ardei gras profesionale, destinate utilizarii atat in camp deschis cat si in sere si solarii. Includem mai multe tipuri de ardei gras de diverse marimi si culori dintre care amintim: 

   • Ardei gras tip California;
   • Ardei gras galben alb (tip Bianca); 
   • Ardei gras Galben - Cerat; 

   Alege din oferta noastra semintele de ardei gras ce se potrivesc cel mai bine fermei tale.

  • Seminte de Ardei iute
   Seminte de Ardei iute

   Seminte profesionale de ardei iute distribuite de SemintePlante.ro, hibrizi productivi cultivati cu succes, de la cele mai importante firme din domeniu.

   Intre varietatile de ardei iute prezentate se regasesc hibrizi pentru cultivarea in spatii protejate dar si direct in camp. Se deosebesc mai multe tipuri de ardei cum ar fi: bulgaresti, iuti sau mai putin iuti, diverse lungimi si culori ale fructelor, plus specialitati precum habanero.

   Oferta completa de seminte profesionale de ardei se regaseste mai jos.

  • Seminte de Ardei kapia
   Seminte de Ardei kapia

   Seminte profesionale de ardei kapia distribuite de SemintePlante.ro. In oferta se regasesc seminte de la cei mai importanti producatori de seminte de legume.

   Varietatile cuprinse in catalogul SemintePlante.ro sunt hibrizi ce ofera cultivatorilor productii sigure si ridicate pe tot ciclul de productie. Ardeiul kapya este o varietate intens cultivata la noi in tara astfel se pot selecta de mai jos, in functie de cererea si necesitatile clientilor, diverse tipuri de kapya precum:

   • Ardei kapya Ureche de elefant;
   • Ardei kapya Corn de taur (Corno di toro);
   • Ardei kapya Marconi;

  • Seminte de Bame
   Seminte de Bame

   Oferta completa de seminte profesionale de bame distribuite prin intermediul SemintePlante.ro

  • Seminte de Broccoli
   Seminte de Broccoli

   Seminte profesionale de broccoli distribuite de SemintePlante.ro. In categorie se regasesc hibrizi  de broccoli de la cele mai importante firme din domeniu.

   Varietatile de broccoli distribuite de SemintePlante.ro se pot cultiva pe tot parcursul anului, in functie de hibridul ales. Se deosebesc varietati cu inflorescente de la 300 de grame pana la 1.5 kg.

   Semintele de broccoli se preteaza excelent pentru cultivarea in camp deschis atat in perioadele calde cat si reci.

  • Seminte de Castraveti
   Seminte de Castraveti

   Oferta completa de seminte profesionale de castraveti. Hibrizi de calitate deosebita din punct de vedere al starii germinative.

   Varietati de castraveti de la cei mai importanti producatori din domeniu. In categoria de mai jos se regasesc hibrizi consacrati ce au fost cultivati cu succes atat in spatii protejate cat si in camp deschis.

   Se deosebesc varietati din mai multe categorii precum:

   • Castraveti Cornichon;
   • Castraveti  Semi-lungi;
   • Castraveti  Lungi;

  • Seminte de Ceapa
   Seminte de Ceapa

   Oferta completa de seminte de ceapa. Hibrizi de calitate distribuiti de SemintePlante.ro.

   In categorie se regasesc seminte profesionale de ceapa de la cei mai importanti producatori. In functie de nevoile cultivatorilor se pot alege hibrizi de ceapa cu bulbul rosu sau galben-auriu.

   Din oferta SemintePlante.ro se pot alege varietati cu semanare in primavara dar si hibrizi cu semanare in august-septembrie si trecere peste iarna.

    

  • Seminte de Ceapa verde
   Seminte de Ceapa verde

   Seminte profesionale de ceapa verde. Oferta completa a varietatilor de ceapa verde distribuite de SemintePlante.ro

   Ceapa verde este o specie foarte cultivata de mai toti legumicultorii, astfel site-ul nostru propune mai multe varietati ce se pot cultiva atat in spatii protejate cat si in cap deschis.

   Mai jos se regasesc seminte profesionale ce produc ceapa verde, ideala pentru vanzarea la legatura.

  • Seminte de Conopida
   Seminte de Conopida

   Seminte profesionale de conopida de la cei mai importanti producatori de seminte legume. In categorie se regasesc varietati deja cultivate cu succes dar si hibrizi noi ce vin sa acopere lipsurile celor vechi.
   Hibrizi de conopida ce pot fi cultivati pe perioadele reci cat si pe timp de vara, varietati ce tolereaza excelent temperaturile ridicate cu o autoinvelire excelenta.
   Varietatile de conopida oferite de SemintePlante.ro ating greutati medii cuprinse intre 1 si 4 kg. in functie de timpurietate, conditiile de cultura dar si de hibridul ales.

  • Seminte de Dovleac placintar
   Seminte de Dovleac placintar

   Oferta completa de seminte profesionale de dovleci pentru placinta si de copt. Hibrizi de la cei mai importanti producatori din domeniu.

   In aceasta categorie se vor regasi seminte de dovleci cu fructul tip para ,,butternut", dovleci de copt ce au coaja deschisa la culoare ori dovleci ornamentali.

   In functie de cerintele pietei, se pot alege varietati de dovleci ce se pot pastra pentru o perioada indulungata de timp.

  • Seminte de Dovlecei
   Seminte de Dovlecei

   Oferta completa de seminte profesionale de dovlecei. Hibrizi productivi si certificati de la cele mai importante companii.

   Seminte profesionale de dovlecei ce se preteaza atat cultivarilor in spatii protejate cat si direct in camp deschis. Hibrizi ce ofera productii sigure, legare excelenta si adaptabilitate buna la conditiile de cultura.

   Intre varietatile distribuite se deosebesc:

   • Dovlecei cu coaja alb-verzui , crem;
   • Dovlecei cu coaja inchisa (zucchini)
   • Dovlecei rotunzi sau cu coaja galben;
  • Seminte de Dovleci ornamentali si de Halloween
   Seminte de Dovleci ornamentali si de Halloween

   Seminte profesionale de dovleac de Halloween si dovleci ornamentali (tartacute), varietati de diverse forme, marimi de la cei mai importanti producatori.

   Oferta cuprinde dovleci de Halloween ce se pot cultiva direct in camp, de diverse calibre si tartacute sau dovleci ornamentali ideali pentru decor. Aceste varietati se pot cultiva fie direct pe sol fie palisate in cazul anumitor soiuri.

   Toate varietatile disponibile pe SemintePlante.ro prezinta pastrare pe un termen intre mediu si lung dupa recoltarea fructelor.

  • Seminte de Fasole
   Seminte de Fasole

   Seminte profesionale de fasole de la cei mai importanti producatori.

   Semintele de fasole se pot cultiva cu succes atat in spatii protejate cat si direct in gradina. Se deosebesc varietati ce au crestere inalta dar si varietati pitice (oloage).

   Dupa tipul pastailor se impart in fideluta sau pastaie lata de culoare galbena sau verde. Varietatile prezentate mai jos sunt profesionale si ofera productii sigure, adaptabilitate buna la conditiile de cultura si rezistente la diverse boli.

  • Seminte de Gogosar
   Seminte de Gogosar

   Oferta completa de seminte profesionale de gogosar (hibrid) distribuite de SemintePlante.ro.

   Seminte de ardei gogosar pentru cultivarea in spatii protejate sau direct in camp deschis. Hibrizi ideali pentru consum sau pentru conservare.

   In functie de cererea pietei se pot alege hibrizi cu fructe mai turtite precum Bihar F1 ori variante cu fructele mai patrasoase precum Kabala F1. 

   Intreaga oferta de seminte profesionale de gogosar disponibila pe SemintePlante.ro se regaseste mai jos in categorie.

  • Seminte de Gulii
   Seminte de Gulii

   Seminte profesionale de Gulii de la cei mai importanti producatori, distribuite de site-ul SemintePlante.ro.

   In oferta se regasesc seminte profesionale, hibrizi cultivati cu succes ce au dat deja randament in tara noastra. Semintele de gulioare ce se regasesc pe site-ul nostru se pot cultiva atat in spatii protejate cat si direct in camp, rezultatele fiind excelente in ambele situatii.

   In categorie se regasesc gulii ce ofera turbeculi de culoare alba sau violet, in functie de cerintele pietei fiecarui client.

  • Seminte de Morcovi
   Seminte de Morcovi

   Oferta completa de seminte profesionale de morcovi, distribuite prin intermediul SemintePlante.ro.

   Hibrizi de morcovi de la cei mai importanti producatori de seminte de legume. Varietati de morcovi ce se cultiva cu succes direct in camp deschis.

   In functie de tipul radacinilor, morcovii distribuiti de SemintePlante.ro se impart in:

   • Nantes;
   • Berlikum;
   • Flakee;
   • Chantenay;

   Hibrizii de morcovi se preteaza atat consumului proaspat cat si pentru pastrare, in functie de varietate, mai lunga ori mai scurta. Unii hibrizi sunt destinati pentru recoltarea mecanizata.

  • Seminte de Pastarnac
   Seminte de Pastarnac

   Seminte profesionale de pastarnac, hibrizi de la cei mai importanti producatori de radacinoase.

   Varietati profesionale de pastarnac ce prezinta foliaj foarte bine devoltat si radacini lungi, drepte, albe.

   Semintele de pastarnac din gama Bejo sunt pregerminate, astfel problema la rasarire nu o sa mai apara, termenul de valabilitate fiind de 6 luni acestea nu se tin pe stoc decat in anumite perioade si se aduc la comanda.

  • Seminte de Pepeni galbeni
   Seminte de Pepeni galbeni

   Seminte profesionale de pepeni galbeni, varietati de la cei mai importanti producatori din domeniu. Hibrizi ce ofera un randament ridicat putand fi cultivati cu succes atat in camp deschis cat si in spatii protejate.
   Varietatile de pepeni galbeni distribuie de SemintePlante.ro se impart in urmoaterele tipuri:

   • Pepeni galbeni ananas;
   • Pepeni galbeni galia;
   • Pepeni galbeni cantalup;
   • Pepeni galbeni Honeydew;
   • Pepeni galbeni bulgaresti (feliati);

   Seminte profesionale ce ofera productii sigure si ridicate, fructe ce au greutati medii cuprinse intre 1 si 4 kilograme, in functie de cerinte se poate alege diverse varietati.

  • Seminte de Pepeni verzi
   Seminte de Pepeni verzi

   Oferta completa seminte profesionale de pepene verde distribuite prin intermediul SemintePlante.ro. Hibrizi cultivati cu succes in zone consacrate din tara in cultivarea pepenilor: Dabuleni, Gheorghe Doja (Ialomita), Macea, varietati de la cele mai importante companii din domeniu.

   Hibrizii distribuiti de SemintePlante.ro se pot imparti in urmatoarele categorii:

   • Pepeni Charleston - pepenoaica coaja alba;
   • Pepeni Crimson - vargat;
   • Pepeni Sugar Baby - coaja neagra;
   • Minipepeni;
   • Pepeni Seedless - fara seminte;

   Intre varietatile oferite se pot alege pepeni ce au miezul de culoare rosu sau galben. Gustul este unul excelent, la maturitate culoare miezului fiind foarte intensa.

  • Seminte de Porumb zaharat
   Seminte de Porumb zaharat

   Seminte profesionale de porumb zaharat de la cei mai importanti producatori. Hibrizi ce se pot valorifica atat pentru consum proaspat cat si pentru industrializare.

   Varietati de porumb zaharat ce se cultiva cu succes in tara noastra, in functie de cerintele pietei se pot alege hibrizi extratimpurii cu stiuleti mai mici sau mai tardivi cu stiuleti mai mari.

   Orice hibrid ales va garanta o productie sigura si ridicata, stiuleti cu peste 16 randuri de boabe si gust foarte dulce.

  • Seminte de Praz
   Seminte de Praz

   Seminte profesionale de praz , din soiuri ameliorate, ideale pentru cultivarea in camp. Varietati ce se pot cultiva cu succes in Romania, oferind un randament ridicat si o adaptabilitate foarte buna la conditiile de cultura.

   Varietati profesionale cu multiple rezistente la boli ce se preteaza foarte bine si la recoltarea mecanizata.

  • Seminte de Ridichi de luna
   Seminte de Ridichi de luna

   Descopera oferta completa de ridichi de luna, seminte profesionale, certificate, de la cei importanti producatori din domeniu. Hibrizi ce au fost cultivati cu succes in tara noastra, ofera un randament excelent si o adaptabilitate foarte buna la conditiile de la noi.

   Hibrizii de ridichi de luna disponibili pe SemintePlante.ro, ofera productii sigure, rezistenta ridicata la crapare si o uniformitate foarte buna a bulbilor. Culoare ridichiilor este de rosu intens la maturitate.

  • Seminte de Ridichii albe
   Seminte de Ridichii albe

   Oferta completa de seminte profesionale de ridichi albe. Hibrizi profesionali, productivi si certificati de la cei mai mari producatori.

   In categorie se regasesc varietati profesionale ce produc ridichi de culoare alba, atat cu forma cilindrica cat si rotunde.

   Hibrizii de ridiche alba asigura o productie ridicata, radacini cu o calitate ridicata si rezistente la mai multi daunatori.

  • Seminte de Rucola
   Seminte de Rucola

   Seminte profesionale de Rucola.

  • Seminte de Salata
   Seminte de Salata

   Oferta completa de seminte profesionale de salata distribuite de SemintePlante.ro. Varietati de salata ce se pot cultiva fie in spatii protejate fie direct in camp pe tot parcursul anului.

   Printre varietatile profesionale de seminte de salata se deosebesc:

   • Salata de capatana (Butterhead);
   • Salata batavia (frunze crete in partea superioara);
   • Salata lolo bionda/rosa (frunze crete);
   • Salata frunza de stejar (frunze mici);
   • Salata salanova (recoltare rapida, printr-o taiere se desprind toate frunzele);
   • Salata iceberg;

   Pentru majoritatea varietatilor de salata exista alternativa pentru frunza verde sau rosie in functie de cererea fiecarui cultivator.

  • Seminte de Sfecla rosie
   Seminte de Sfecla rosie

   Seminte profesionale de sfecla rosie, hibrizi olandezi de sfecla rosie distribuiti de SemintePlante.ro, de la cei mai importanti producatori.

   Varietati de sfecla ideale pentru orice tip de cultivator, seminte profesionale ce ofera un randament ridicat in special pentru culturile din camp deschis.

   Hibrizii de sfecla rosie vor oferi o rezistenta mai ridicata la boli, productie mai sigura si radacini cu o calitate comerciala deosebita, fiind mult mai usor de valorificat.

   Din oferta SemintePlante.ro se pot selecta hibrizi de sfecla rosie cu radacina rotunda ori cilindrica.

  • Seminte de Spanac
   Seminte de Spanac

   Oferta completa de seminte profesionale de spanac, distribuite de SemintePlante.ro. Varietati de spanac de la cele mai importante companii producatoare.

   Hibrizi de spanac ce se cultiva cu succes in tara noastra dar si noutati ce vin sa completeze lipsurile varietatilor consacrate.

   Hibrizii din gama SemintePlante.ro se pot cultiva cu succes atat in camp cat si in spatii protejate, pe tot parcursul anului in functie de soiul selectat.

   Seminte profesionale de spanac ce ofera productii sigure si  cu o calitate deosebita, hibrizi cu o toleranta ridicata la emiterea tijei florale.

  • Seminte de Telina de radacina
   Seminte de Telina de radacina

   Seminte profesionale de telina de radacina. Oferta completa de seminte de telina distribuite de SemintePlante.ro.

   Varietati profesionale de la cei mai importanti producatori. Majoritatea varietatilor de telina ofera radacini mari de culoare alba, aceasta putand fi valorificata foarte usor. Deaseamenea si foliajul acestora poate fi folosit la diverse preparate pentru gustul sau.

  • Seminte de Tomate determinate
   Seminte de Tomate determinate

   Oferta completa de seminte de tomate cu crestere determinata. Hibrizi profesionali de seminte de tomate determinate, seminte certificate.</p

  • Seminte de Tomate industrializare
   Seminte de Tomate industrializare

   Seminte profesionale de tomate pentru industrializare. Oferta completa de seminte de tomate distribuite de SemintePlante.ro

  • Seminte de Tomate nedeterminate
   Seminte de Tomate nedeterminate

   Hibrizi performanti de tomate nedeterminate pretabili cultivarii atat in spatiu protejat (sere sau solarii) cat si in camp. Se

  • Seminte de Tomate semideterminate
   Seminte de Tomate semideterminate

   Hibrizi profesionali de seminte de tomate semideterminate. Oferta completa de seminte de tomate certificate.

  • Seminte de Varza (alte tipuri)
   Seminte de Varza (alte tipuri)

   Seminte profesionale de varza chinezeasca, conica, creata si de bruxelles. Hibrizi profesionali de varza distribui

  • Seminte de Varza (de vara si toamna)
   Seminte de Varza (de vara si toamna)

   Seminte profesionale de varza de vara si varza de toamna din cele mai cunoscute game. Oferta completa de seminte de varza distribuite d

  • Seminte de Varza (pastrare)
   Seminte de Varza (pastrare)

   Seminte de varza pentru pastrare. Oferta completa de seminte distribuite de SemintePlante.ro

  • Seminte de Varza (rosie)
   Seminte de Varza (rosie)

   Seminte profesionale de varza rosie. Hibrizi destinati consumului in stare proaspata, pastrarii sau industrializarii. Oferta completa de seminte de

  • Seminte de Varza (timpurie)
   Seminte de Varza (timpurie)

   Alege din oferta SemintePlante.ro de seminte profesionale de varza timpurie si extratimpurie. Veti regasi in aceasta categorie hibrizi profesionali de varza pentru culturile timpurii si extratimpurii, infiintate in solarii sau tunele dar si hibrizi destinati cultivarii in camp, cu recoltare tarziu in primavara sau devreme in vara. 

   Varietatile de varza extra-timpurie au maturitati cuprinse intre 55 - 60 de zile iar cele de varza timpurie sunt hibrizi de peste 60 de zile.

   Pe blog-ul SemintePlante.ro poti gasi detaliile de cultivare pentru varza extratimpurie si timpurie. Avem o tehnologie completa ce include si poze cu varietatile distribuite. 

   Semintele sunt distribuite in ambalaje originale, cu logo-ul si elementele de siguranta ale producatorului trecute pe pachet. 

  • Seminte de Vinete
   Seminte de Vinete

   Seminte profesionale de vinete destinate culturii in sere, solarii si camp.

  • Seminte Patrunjel de frunza
   Seminte Patrunjel de frunza

   Seminte de patrunjel de frunza, aromat, cu productivitate ridicata.

  • Seminte Patrunjel de radacina
   Seminte Patrunjel de radacina

   Seminte profesionale de patrunjel de radacina

  • Seminte Telina de frunza
   Seminte Telina de frunza

   Seminte de telina de frunza. Oferta de seminte de telina de frunza distributie de seminteplante.ro

  • Seminte Telina de petiol
   Seminte Telina de petiol

   Seminte profesionale de telina de petiol. Oferta completa de seminte profesionale de telina de petiol distribuite de SemintePlante.ro

  pe pagina
  Se afiseaza 1-150 din 844 articole
  • 68,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Volos F1 este un hibrid nou de tomate din gama Bakker Brothers, cu crestere determinata, destinat productiilor din camp deschis, pretabil atat consumului in stare proaspata, cat si industrializarii. 
  • 253,43 lei In stoc
   Cristal F1 este un hibrid semitimpuriu de tomate cu crestere nedeterminata destinat cultivarii in spatiile protejate.
  • Limited special offer

   241,97 lei 259,97 lei In stoc
   Pret redus!
   Buffalosteak F1 este un hibrid profesional din gama Clause, caracterizat prin fructe foarte mari si carnoase (peste 500 de grame), excelente la gust. Buffalosteak F1 este destinat clientilor pretentiosi ce doresc o rosie cu "gustul de alta-data".
  • 237,62 lei In stoc
   SV 4097 CV F1 este un hibrid nou de castraveti partenocarpici, de tip cornichon, destinat culturii in spatii protejate.
  • 12,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Borlotto Lingua di Fuoco este un soi semitimpuriu de fasole pitica, destinat productiei de pastai (recoltare timpurie) sau de boabe (recoltare in faza semi-uscata). Fasolea Borlotto Lingua di Fuoco este renumita pentru pastaile si boabele pestrite si isi are originea in Italia. 
  • 179,31 lei Disponibil
   Clarosa F1 este un hibrid de tomate cu fructe roz viguros, din gama Clause, cu fructe de 220 - 250 de grame, caracterizate printr-o excelenta pastrare dupa recoltare. 
  • 10,00 lei La comanda
   Solania F1 este un hibrid profesional de tomate cu crestere semi-determinata si fructe mari si ferme de culoare galbena, cu forma alungita tip prunisoara. Se adapteaza usor oricarui tip de sol.
  • 10,00 lei In stoc
   Tombolino F1 este un hibrid de tomate cherry ce detine o calitate foarte buna a fructelor si un gust excelent de tomate.
  • 10,00 lei La comanda
   Chicco Rosso F1 este un hibrid de tomate de tip cherry, extrem de productiv din gama Semiorto Sementi. Hibridul Chicco Rosso F1 prezinta crestere nedeterminata. 
  • 10,00 lei In stoc
   Ardeiul Giappo F1 este un hibrid de ardei pe tip lamuyo (fructe rosii, foarte mari) ce prezinta o timpurietate medie, foarte viguros si de culoare rosu aprins.
  • 12,50 lei In stoc
   Floriyana F1 este un hibrid partenocarpic de castraveti, destinat culturilor in spatii protejate pe tot timpul anului.
  • 10,00 lei La comanda
   Siyana F1 este un soi de tomate extratimpuriu, cu crestere nedeterminata si cu productivitate ridicata, recomandat culturilor timpurii si semitimpurii din camp si din spatii protejate. Fructele sunt foarte gustoase si prezinta mot.
  • 188,57 lei In stoc
   Dimerosa F1 este un hibrid de tomate roz ce prezinta crestere nedeterminata si fructe ferme si foarte gustoase si o buna rezistenta la crapare. Hibridul are un gust excelent si se preteaza cultivarii in solarii si camp.
  • 216,91 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Pietrarossa F1 este un hibrid nou de tomate de la Clause ce se preteaza excelent pentru procesare /industrializare, cu fructe prunisoara, cu productivitate foarte ridicata, ferme si bune calitatativ.
  • Limited special offer

   62,94 lei 71,94 lei In stoc
   Pret redus!
   Beverly Hills F1 este un hibrid de varza de vara-toamna cu o perioada de vegetatie de 70-75 de zile de la transplantare si cu capatana turtita. 
  • Limited special offer

   500,00 lei 640,00 lei In stoc
   Beverly Hills F1 este un hibrid de varza de vara-toamna cu o perioada de vegetatie de 70-75 de zile de la transplantare.
  • 75,00 lei In stoc
   Megaton F1 este un hibrid foarte productiv de varza alba, pentru cultura de vara-toamna, din gama Bejo.
  • 66,01 lei In stoc
   Almanac F1 este un hibrid de varza alba cultivata cu succes in cultura de vara-toamna.
  • 55,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Barbados F1 este un hibrid de pepene verde tip Charleston Gray, cu maturitate medie si fructe mari, de 9 - 12 kilograme. Pepenii pe tip Charleston Gray mai poarta numele de "pepenoaica".
  • 120,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Shagal F1 este un hibrid de pepene verde tip Charleston Gray, cu vigoare buna, maturitate medie si fructe mari, de peste 12 kilograme.
  • 150,00 lei In stoc
   Yellowgirls F1 este o varietate de dovleac de Halloween cu fructe ce au greutati intre 5 si 7 kilograme.
  • 33,00 lei In stoc
   Baby Boo este o varietate de dovleac ornamental ideal atat pentru consum cat si pentru decor cu coaja de culoare alba.
  • 38,00 lei In stoc
   Trnova Koruna este o varietate de dovleac ornamental de diverse forme, marimi si culori. Fructele sunt asemenea unei coroane cu spini, de aici si numele sau in limba ceha care inseamna acelasi lucru.
  • 35,00 lei In stoc
   Dovleacul Z Bradavic este o varietate ce produce tartacute de diverse forme, culoare lor fiind galben - portocaliu si cu deformari pe coaja asemenea unor negi.
  • 35,00 lei In stoc
   Pear Bicolor este o varietate de dovleac ornamental cu fructe ce au forma de para iar coaja este in 2 culori, galbena in partea superioara si verde in partea inferioara.
  • 80,00 lei In stoc
   Tuba este o varietate olandeza de fasole urcatoare (similiara cu varietatea Goldfield), cu maturitate timpurie, ce produce pastai late, de culoare galbena-aurie, putand fi cultivata atat in spatii protejate, cat si afara, pe arac. 
  • 126,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Hannah F1 este o varietate de dovleac placintar din gama Enza Zaden, ce se caracterizeaza prin fructe de tip "para" si de forma blocky. 
  • 340,00 lei In stoc
   Populara varietate de patrujel de radacina cu tratament B-MOX aplicat pentru o dezvoltare accelerata a plantutelor, o germinatie mai buna si o vigoare excelenta. Este practic acelasi Arat, cu potential ridicat de productie dar o performanta mai buna la rasarie si o dezvoltare incipenta mai rapida.
  • 35,00 lei In stoc
   Sweet Dumpling este o varietate de dovleac ornamental cu fructe sferice si aplatizate. Coaja fructelor este de culoare alba si cu dungi verzi.
  • 27,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Dovleacul Mini Turban este o varietate cu fructe asemenea unui turban turcesc, mici si de culoare portocalii.
  • 275,00 lei In stoc
   Liguria este un soi de tomate cu crestere nedeterminata pe tip Inima de Bou, fructe usor costate, de culoare rosu intens la maturitate si cu un gust deosebit
  • Limited special offer

   105,00 lei 125,35 lei In stoc
   Pret redus!
   Flander F1 este un hibrid nou de pepene galben pe tip ananas, cu o maturitate timpurie, fructe uniforme si gust si aroma excelente.
  • Limited special offer

   370,60 lei 436,00 lei In stoc
   Pret redus!
   Mamston F1 este un hibrid de tomate roz ce au o crestere nedeterminata, recomandat pentru toate ciclurile de productie si cu un gust deosebit.
  • Limited special offer

   398,40 lei 468,70 lei In stoc
   Landolino F1 este un hibrid de tomate cherry prunisoara ce prezinta o legare excelenta, fructe foarte bune calitativ si de culoare rosu intens cu o greutate medie a fructelor de 30 grame.
  • Limited special offer

   273,00 lei 321,23 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Prolina F1 este un hibrid de tomate tip cocktail cu fructe ce au in medie intre 30 - 35 grame, gust foarte bun datorita continului ridicat de zahar si legara constanta.
  • Limited special offer

   561,46 lei 660,54 lei In stoc
   Tredicy F1 este un hibrid de tomate cherry din gama Syngenta. Tomatele se caracterizeaza printr-un gust foarte bun, legare excelenta si fructe mic de 15-18 grame.
  • 194,57 lei In stoc
   Ciciu F1 este un hibrid de tomate nedeterminate ideale pentru ciclul I de cultura si pentru ciclu prelungit, fructe uniforme, culoare rosu intens la coacere.
  • 225,63 lei In stoc
   Beldine F1 este un hibrid de tomate nedeterminate cu o  productivitate ridicata, fructe uniforme de 160 - 180 grame si cu o capacitate excelenta de post maturare.
  • Limited special offer

   175,00 lei 207,10 lei In stoc
   Pret redus!
   Kaponet F1 este un hibrid extratimpuriu de tomate ce prezinta o crestere semideterminata, se remarca prin uniformitatea si culoarea fructelor, ideal pentru spatii protejate.

  • Limited special offer

   85,00 lei 101,92 lei In stoc
   Pret redus!
   Pekonet F1 este un hibrid de tomate ceprezinta o crestere semideterminata, maturitatea este extratimpurie, toleranta buna la strestul termic, fructe de 150 - 180 grame cu mucron in varful fructului
  • Limited special offer

   82,00 lei 98,10 lei In stoc
   Pret redus!
   Kornelya F1 este un hibrid de ardei kapia cu fructe ce au o lungime de 18 - 20 cm. de culoare rosie, pulpa este groasa, pretabil atat pentru cultivarea in camp deschis cat si pentru spatii protejate.
  • Limited special offer

   240,89 lei 283,40 lei In stoc
   Pret redus!
   David F1 este un hibrid de conopida ideala pentru cultura de toamna, capatana compacta, foliaj bun si greutate de peste 2 kilograme.
  • 213,50 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Kilaherb F1 este un hibrid de varza de toamna cu o capatana rotunda si densa ideala pentru consum in stare proaspata si depozitare pentru perioada scurte de timp. Greutatea medie a capatanii este de 3 kg.
  • Limited special offer

   170,00 lei 200,00 lei In stoc
   Pret redus!
   Kilagreg F1 este un hibrid de varza alba cu o capatana rotunda, cu o perioada de vegetatie de 75 - 80 de zile, ideala pentru cultura din camp.
  • Limited special offer

   131,79 lei 149,70 lei In stoc
   Reball F1 este un hibrid de varza rosie timpurie recomandata pentru culturile de vara-toamna, capatana rotunda si greutati de 1.5 - 2 kg.
  • Limited special offer

   120,00 lei 144,43 lei In stoc
   Batory F1 este un hibrid de broccoli ce se preteaza pentru toate ciclurile de cultura, captana de pana la 1.5 kg si o perioada de vegetatie de 75 - 80 de zile.
  • Limited special offer

   94,67 lei 107,55 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Serena F1 este un hibrid de dovlecel cu fructe albe si coaja neteda, destinat atat culturilor din spatii protejate cat si celor din camp deschis.
  • Limited special offer

   22,00 lei 27,00 lei In stoc
   Pret redus!
   Parade este o varietate de ceapa verde, pentru legatura, cu sistem foliar viguros.
  • Limited special offer

   22,00 lei 27,00 lei In stoc
   Pret redus!
   Performer este un soi profesional de ceapa verde de la Bejo Zaden,ce poate fi cultivat in timpul anului (iarna numai in spatii protejate).
  • 62,13 lei In stoc
   Melania F1 este un hibrid timpuriu de pepene verde tip Crimson cu forma ovala ce face parte din gama Seminis.
  • 240,00 lei In stoc
   Taunus F1 este un hibrid de sfecla rosie nou in gama Bejo, cu forma cilindric-alungita, destinat cu deosebire industrializarii.
  • 50,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Angel Wings este o varietate de tartacute cu fructe ce sunt asemenea unor aripi de inger si culori diferite.
  • 42,51 lei In stoc
   SV 0102 PP F1 este un hibrid nou de ardei kapia ce se caracterizeaza printr-o maturitate timpurie, fructe mari in 3 lobi si rezistenta la TSWV.
  • 40,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Kimbo F1 este un ardei gras rosu pe tipul California cu fructe mari, culoare intensa, pretabil atat pentru culturile protejate cat si pentru cele din camp.
  • 85,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Alexander F1 este un dovlecel cu coaja de culoare verde inchis, forma cilindrica, productivitate ridicata si cu multiple rezistente.
  • 28,00 lei In stoc
   Eight Ball F1 este o varietate deosebita de dovlecel cu fructe rotunde de culoare verde-inchis, fructele fiind excelente pentru industria restaurantelor.
  • 60,00 lei In stoc
   Dallas este o varietate de rucola ce se poate semana in perioadele reci(septembrie-februarie), pretabila pentru recoltarea in faza de baby leaf.
  • 75,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Allegiance / Valentina este o varietate de salata de capatana excelenta pentru sezonul rece, cu rezistenta excelenta la temperaturi scazute.
  • 75,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Guenda este o noua varietate de salata de capatana, ideala pentru semanarile din toamna, iarna, primavara.
  • 75,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Medusa este o salata cu o capatana compacta, maturitate semitimpurie, excelenta pentru culturile din perioadele reci si culoare deosebita.
  • 75,00 lei In stoc
   Eliana este o varietate de salata de vara pentru capatana, cu rezistenta la emiterea tijei florale si cu o culoare excelenta.
  • 75,00 lei In stoc
   Kriska este o varietate de salata creata din gama Isi Sementi, ce se poate cultiva pe tot parcursul anului cu rezultate excelente.
  • 75,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Rihanna (ISI 45194) este o varietate de salata lollo bionda pretabila pentru camp deschis si spatii protejate, pe tot timpul anului.
  • 75,00 lei In stoc
   Matador este o varietate de salata creata rosie cu multiple rezistente ce se poate cultiva pe tot parcursul anului.
  • 50,00 lei In stoc
   Matrioska este o varietate de salata de capatana, de culoare rosie, pretabila pentru perioada de primavara - vara - toamna.
  • 80,00 lei In stoc
   Isira este o varietate de salata semitimpurie pe tipul frunza de stejar, ce produce multe frunzulite mici verzi.
  • 30,00 lei In stoc
   Copacabana este o varietate de salata pe tipul baby leaf, cu o capatana de culoare rosie si multe frunze ce se pot recolta inca din fazele mici de crestere.
  • 25,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   ISI 43490 este o varietate de salata pe tipul baby leaf, cu frunze gata de a fi consumate si o culoare de verde intens.
  • 95,00 lei In stoc
   Vidal F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, fructe de aproximativ 200 de grame si o productivitate excelenta.
  • 95,00 lei In stoc
   Magellano F1 este un hibrid nou de tomate determinate din gama Isi Sementi, cu fructe mari, rotunde, gust deosebit si multiple rezistente.
  • 75,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   ISI 30576 F1 este un hibrid de tomate timpuriu cu o crestere determinata, fructe mari , gustoase si o legare constanta chiar si in conditii de stres.
  • 50,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Rhodia F1 este o varietate de tomate semideterminate cu fructe mari de aproximativ 350 grame, forma costata si gust deosebit.
  • 35,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   ISI 36657 F1 este un hibrid de tomate prunisoara de culoare galbena la maturitate cu un gust excelent si cu o pulpa carnoasa ideale pentru consum in stare proaspata ori procesare.
  • 20,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Goldy F1 este un hibrid de tomate prunisoara cu fructe de culoare portocalie si crestere determinata. Ideala pentru cultivatorii de specialitati.
  • 175,00 lei In stoc
   Morgan F1 (ISI 36629 F1 ) este printre cel cultivat hibrid de tomate cu crestere determinata si cu fructe de culoare portocalie la maturitate.
  • 65,00 lei In stoc
   Templar F1 este un hibrid de tomate prunisoara semi-timpuriu ce prezinta crestere determinata cu fructe ce ating greutati intre 150 - 180 grame.
  • 285,00 lei In stoc
   Templar F1 este un hibrid de tomate prunisoara ideale atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru insutrializare, pretabile la recoltare mecanizata.
  • 20,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Tomito F1 este un hibrid de tomate cherry ce are crestere determinata, se preteaza foarte bine pentru recoltarea ciorchinilor si cu fructe de 15 - 20 grame.
  • 140,00 lei In stoc
   Tomito F1 este un hibrid de tomate cherry ce are o crestere nedeterminata, fructe rotunde si de culoare rosu aprins la maturitate, gust excelent si productivitate ridicata.
  • 30,00 lei In stoc
   Mascalzone F1 este un hibrid de tomate cherry cu fructe ce au forma alungita, pretabile la recoltare mecanizata si un pachet bogat de rezistente. Fructele au in medie greutati de 25 grame.
  • 25,00 lei In stoc
   Saian F1 este un hibrid de tomate cherry cu fructe de culoare galbena la maturitate, ideale pentru pasionati de specitalitati.
  • 115,00 lei In stoc
   Saian F1 este un hibrid de tomate cherry galbene ce are o crestere determinata si fructe ce au un gust si o aroma excelente.
  • 170,00 lei In stoc
   Dolly F1 este un hibrid de tomate cherry cu fructe prunisoare de culoare galben-portocaliu si cu o crestere nedeterminata.
  • 195,00 lei In stoc
   ISI 81601 F1 este un hibrid de tomate nedeterminate cu fructe de culoare neagra la maturitate si greutati de 120 grame in medie.
  • 495,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Deko F1 este un hibrid nedeterminat de tomate pe tipul Inima de Albenga, cu fructe costate ce ating greutati intre 220 - 240 grame.
  • 120,00 lei In stoc
   Deko F1 este un hibrid de tomate pe tipul Inima de Albenga, de ultima generatie cu fructe costate si cu un gust autentic de rosie.
  • 320,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Rosalinda F1 este un hibrid nou de tomate inima de bou de culoare roz cu fructe mari, carnoase si greutati de peste 400 - 500 de grame.
  • 360,01 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Rosamunda F1 este un hibrid de tomate Inima de Albenga cu fructele mari, forma costata si culoare roz. Hibridul prezinta o valoare ridicata de piata fiind in avantajul oricarui cultivator sa detina un asemenea produs.
  • 40,00 lei In stoc
   Claudia F1 este un hibrid timpuriu de vinete cu fructe cilindrice, alungite si de culoare purpuriu inchis.
  • 40,00 lei In stoc
   Primato F1 este un hibrid de vinete ce ofera o productie ridicata, un randament foarte bun si fructe ovale de peste 500 grame ce au o culoare excelenta, ideale pentru consum in stare proaspata.
  • 80,00 lei In stoc
   Bolero este o varietate de salata rosie pe tipul frunza de stejar ce poate fi cultivata pe tot timpul anului atat spatii protejate cat si in camp deschis.
  • Limited special offer

   210,00 lei 249,61 lei In stoc
   Pret redus!
   Kingset F1 este un nou hibrid de tomate nedeterminate din gama Syngenta ce se remarca in primul rand prin timpurietea sa, prin calitatea fructelor sale si gustul excelent. Hibridul propune si un pachet bogat de rezistente
  • 56,00 lei In stoc
   Quickstar F1 este un hibrid de gulioare, extratimpuriu, ce ajunge la maturitate in 49 de zile de la plantare.
  • 5 777,00 lei In stoc
   KM5512 F1 este un nou hibrid de tomate cherry pe tip Kumato, ideal pe toate ciclurile de vegetatie si cu fructe de culoare maro spre negru.
  • Limited special offer

   1 343,80 lei 1 580,80 lei In stoc
   Pret redus!
   Olmeca F1 este un hibrid de tomate foarte productiv pe tip Kumato cu fructe rotunde de 120 - 140 grame ce se coloreaza din verde inchis in maro la coacere.
  • 106,00 lei In stoc
   Fire Ball F1 este un hibrid de pepene verde extratimpuriu de tip Sugar Baby ce face parte din gama Sakata.
  • 564,35 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Arapaho F1 este un hibrid nou de pepene galben pe tip cantalup cu fructe uniforme, miez gustos si o pastrare buna dupa recoltare.
  • Limited special offer

   245,00 lei 294,30 lei In stoc
   Pret redus!
   Lorian F1 este un hibrid de pepene Sugar Baby cu fructe de 7 - 9 kg, o buna capacitate de pastrare si toleranta ridicata in ceea ce priveste arsurile solare.
  • Limited special offer

   245,53 lei 288,85 lei In stoc
   Pret redus!
   Oleole este cea mai noua varietate de salata creata propusa de Syngenta, ideala pentru cultivarea in camp deschis primavara si toamna.
  • 2 888,50 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Tyson F1 este un hibrid de porumb dulce de ultima generatie ce produce stiuleti mari cu peste 22 de randuri de boabe si maturitate de 75 - 80 de zile.
  • Limited special offer

   226,00 lei 265,96 lei In stoc
   Pret redus!
   Golden Glory F1 este un hibrid de dovlecel cu fructe de culoare galben intens pretabil pentru cultivare atat in spatii protejate cat si in camp deschis.
  • Limited special offer

   127,86 lei 150,42 lei In stoc
   Pret redus!
   El Prado F1 este un hibrid nou de spanac pretabil pentru culturile de primavara, toamna si chiar cu trecere peste iarna, cu toleranta la mana, frunze cu o forma ovala tip baby leaf si de culoare verde inchis.
  • 119,90 lei In stoc
   Odysseus F1 este un hibrid de spanac ce se poate cultiva cu trecere peste iarna, primavara si toamna. Frunzele sunt ovale iar culoare este una de verde inchis.
  • Limited special offer

   105,00 lei 125,35 lei In stoc
   Pret redus!
   Firmus F1 este un hibrid de tomate prunisoara cu o crestere determinata ideal pentru culturile din camp si fructe ferme cu toleranta la TSWV.
  • 45,00 lei In stoc
   Monroo F1 este un hibrid nou de varza de la Sakata, cu recoltare in 85-90 de zile de la plantare.
  • 45,00 lei In stoc
   Grandslam f1 este un hibrid semitardiv de varza alba cu o perioada de vegetatie de 85-90 de zile de la transplantare.
  • 420,00 lei In stoc
   HB101153 F1 (tip Monterosa) este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, cu fructe costate de culoare roz.
  • 10,50 lei In stoc
   Bendida F1 este un hibrid cu maturitate timpurie, din gama Geosem, ce produce fructe de culoare galbena de 180 - 200 de grame. 
  • 9,00 lei In stoc
   Opal BG F1 este un hibrid de tomate nedeterminate cu o maturitate mediu-timpurie, fructe de aproximativ 180 grame, gust foarte bun si o buna rezistenta la transport si depozitare.
  • 13,00 lei In stoc
   Hibrid 15 F1 este un hibrid de pepene galben semi-timpuriu din gama Geosem, cu perioada de vegetatie de 80 de zile.
  • 9,00 lei In stoc
   Naslada F1 este un hibrid de tomate bulgaresti cu fructe mari de pana la 300 grame, gust autentic de rosie si productii mediu timpurii.
  • Limited special offer

   88,79 lei 98,65 lei In stoc
   Pret redus!
   Melanet F1 este un hibrid extratimpuriu de tomate ce are crestere semideterminata, fructele au mucron, greutati de aproximativ 150 grame, coacere uniforma si productivitate ridicata.
  • 40,60 lei In stoc
   Vitara F1 (Runner F1) este un hibrid timpuriu de tomate ce ofera productii ridicate si rezistenta intermediara la TSWV.
  • 210,00 lei In stoc
   Sahmat F1 este un hibrid rustic de tomate nedeterminate din gama Manier (Turcia). Fructele au in medie 250 grame, culoare de rosu inchis si gust excelent.
  • 53,00 lei In stoc
   Habana F1 este un hibrid de vinete timpuriu, ideale pentru culturile de primavara devreme din spatii protejate. Fructele ating greutati de 400 - 450 grame si au forma oval-alungita.
  • 100,00 lei In stoc
   Pink Sky F1 este un hibrid de tomate roz nedeterminate, cu fructe de aproximativ 280 grame si o rezistenta excelenta la crapare.
  • 37,06 lei In stoc
   Red Wizard F1 este un hibrid de varza rosie de la Hektar, cu perioada de vegetatie de 75-80 de zile de la plantare.
  • 55,00 lei In stoc
   Pascal F1 este un hibrid de dovlecel din gama Fito Semillas, cu maturitate timpurie si fructe de culoare verde - crem si forma cilindrica.
  • 19,00 lei In stoc
   Arwad F1 este un hibrid de ardei iute cu fructe lungi ce se coace din verde in rosu, excelent pentru conservare, procesare si consum proaspat.
  • 29,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Giselle F1 este un hibrid de ardei gras cu fructe de culoare galben cerat, potential mare de productie si o greutate medie a fructelor de 200 - 250 grame.
  • 27,00 lei In stoc
   Frey F1 este un hibrid de ardei gras rosu pe tip California, coacere din verde in rosu, fructe in 4 lobi si un potential de productie foarte ridicat.
  • 125,00 lei In stoc
   Korbi RZ este o varietate de salata Frisee fina, cu vigoare buna, din gama Rijk Zwaan.
  • 46,87 lei In stoc
   Kiveli F1 este un hibrid profesional de tomate, cu crestere nedeterminata si rosii cu fructe foarte mari, din gama Seminis. Maturitatea este una extratimpurie.
  • 190,80 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Vedrana F1 este un hibrid nou de tip Bianca, mai viguros, cu productii mai mari si mai timpurii. Fructele sunt mari (85 mm diametru), 3-4 lobi, cu peretii grosi, de culoare alb-galbuie usor verzuie. Recomandat pentru cultura in spatii neincalzite si in camp.
  • 201,65 lei In stoc
   Red Knight F1 este un hibrid de ardei gras urias din gama Seminis, de culoare rosie la maturitate. Plantele sunt viguroase si ajung la o inaltime de aproximativ 50-60 de cm. Este un hibrid timpuriu, de 65-70 de zile de la transplantare.
  • 149,99 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Hibridul de ardei Nemezis prezinta o planta viguroasa, semitimpurie, cu internodii medii. Fruct conic, mare: 6-8 cm la baza, cu o lungime de 15-22 cm, cu peretii foarte grosi, cel putin 4-5 mm.
  • 59,95 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Perioada de vegetatie a hibridului de ardei gras alungit Flexum F1 este de aproximativ 65 de zile de la transplantare.
  • 189,66 lei In stoc
   Maradonna F1 este un hibrid de ardei gras galben-cerat timpuriu, creat in acelasi program de ameliorare cu Belladonna F1.
  • 75,74 lei In stoc
   Eskimo F1 este un hibrid de ardei gras rosu semitimpuriu, al companiei Agrosel.
  • 118,81 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Bianca F1 este unul dintre cei mai populari hibrizi de ardei gras din Romania, cu maturitate timpurie, si fruct de culoare galben-alb.
  • 39,00 lei In stoc
   Apollo F1 este un ardei gras hibrid cu o crestere nederminata din gama Zki, cu fructe mari si cu un aspect comercial excelent.
  • 372,02 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Hibrid de ardei gras nou de tip Bianca, mai viguros, cu productii mai mari si mai timpurii. Fructele sunt mari (85 mm diametru), 3-4 lobi, cu peretii grosi, de culoare alb-galbuie usor verzuie. Recomandat pentru cultura in spatii neincalzite si in camp.
  • 46,87 lei In stoc
   Maradonna F1 este un hibrid cu crestere nedeterrminata, cu fructe uniforme si de culoare galben-cerat.
  • 69,01 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Stanley F1 este un hibrid nou de ardei gras de la Bejo Zaden, cu fructe rosii, mari, pe tip bell, destinat productiilor timpurii.
  • Limited special offer

   105,00 lei 133,08 lei In stoc
   Barbie F1 este un hibrid de ardei tip blocky pentru cultura de camp cu plante foarte rezistente la conditiile de stres.
  • 46,87 lei In stoc
   Red Knight F1 este un hibrid de ardei gras urias, cu coacere din verde-in rosu, cu plante viguroase si fructe mari. Fructele sunt foarte carnoase, pe tipul California.
  • 70,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Luxor F1 este un hibrid de ardei gras de la Fito Semillas, de tip blocky si cu fructe foarte mari.
  • 50,00 lei In stoc
   Whitney F1 este un hibrid productiv, foarte timpuriu, de ardei gras, destinat culturii de solar/camp.
  • 87,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Snowdon F1 este un hibrid de ardei de forma conica, olandez, din gama Bejo.
  • 149,33 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Irene F1 este un hibrid profesonal de ardei gras, foarte timpuriu, cu forma Blocky si fruct galben-verzui, din gama Enza Zaden.
  • 250,70 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Madonna F1 este un hibrid de ardei gras timpuriu, destinat atat cultivarii in camp, cat si in spatii protejate, ce se caracterizeaza prin productii stabile, de fructe de culoare galben alb, cu greutate medie de 180 - 200 de grame.
  • 112,27 lei In stoc
   Salomon F1 este un nou hibrid de ardei gras cu coacere din verde in rosu, foarte productiv si cu rezistenta la TSWV.
  • 150,00 lei In stoc
   Apollo F1 este un hibrid profesional de ardei gras de tip blocky de la Zki, ce are o capacitate de productie ridicata.
  • 12,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Banner F1 este un hibrid de ardei gras de tip Blocky, din gama Hazera, de culoare galbui-albicios-cerata, in timp ce la maturitatea fiziologica are o culoare rosie.
  • 125,00 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Banner F1 este un hibrid de ardei gras din gama Hazera, de tip blocky, cu un potential de productie foarte ridicat.
  • 56,32 lei In stoc
   Menta F1 RZ este un hibrid semitimpuriu de ardei gras, cu fructe de 150-200 de grame, de culoare galben cerat, gust placut si uniformitate buna.
  • 542,85 lei In stoc
   Menta F1 RZ este un hibrid semitimpuriu de ardei gras, cu fructe de 150-200 de grame, de culoare galben cerat, gust placut si uniformitate buna.
  • 39,91 lei In stoc
   Century F1 RZ este un hibrid extratimpuriu de ardei gras cu forma conica, rezistent la conditii de stres termic, cu ardei de 100-150 gr., din gama Rijk Zwaan.
  • 349,67 lei Stoc epuizat
   Stoc epuizat
   Century F1 RZ este un hibrid extratimpuriu de ardei gras cu forma conica, rezistent la conditii de stres termic, cu ardei de 100-150 gr., din gama Rijk Zwaan.
  • 33,00 lei In stoc
   Punto F1 RZ este un hibrid de ardei gras cu coacere din verde inchis in rosu aprins, semitimpuriu, din gama Rijk Zwaan.
  Se afiseaza 1-150 din 844 articole