Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Insecticid No Fly WP, 200 g

Referinta:
2248866

No Fly WP este un insecticid biologic de la Sumi Agro ce combate cu succes musculita alba de sera, avand ca substanta activa o concentratie mare de blastospori vii ai ciupercii ,,Paecilomyces fumosoroseus''. 

Citeste mai multArata mai putin
81,75 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Disponibil

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Insecticid biologic No Fly WP - 200 grame

Substanta activa: blastospori vii ai ciupercii parazite ,,Paecilomyces fumosoroseus'' tulpina FE9901

Formulare: pulbere umectabila

Prezentare: insecticid biologic pentru utilizare in spatii protejate

Cum actioneaza insecticidul No Fly WP

No Fly WP este un insecticid cu rezultate excelente in combaterea musculitei albe de sera. Deasemenea este un produs ce poate fi utilizate cu succes in culturile BIO, acest fiind obtinut dintr-o ciuperca.

lnsecticidul biologic No Fly WP actioneaza prin contact cu insectele daunatoare prin atasarea sporilor de corpul acestora. Infectarea cu ciuperca P. fumosoroseus este una extrem de rapida, simptomele cauzate de aceasta ciuperca fiind clare dupa 24-48 ore dupa ce intra in contact cu insecta.

Rezultatul final al insecticidului No Fly WP  este practic stoparea hranirii insectelor daunatoare, acestea fiind distruse intr-un termen de 2-5 zile.

Cum se foloseste insecticidul No Fly WP

Primele tratamente cu insecticidul No Fly WP se pot face la aparitia primelor semne de prezenta a daunatorului pe frunze iar repetarea tratamentului se face la un interval de 5-7 zile.

Pentru insecticidul biologic No Fly WP  este permis un numar de pana la 4 tratamente intr-un sezon. Momentanta nu exista cazuri de rezistenta la acest produs, insa in cazul in care sunt semne ca intervine acest fenomen este recomandat marirea timului dintre tratamente la 15 zile pentru a reduce probabilitatea de capatare de rezistenta a daunatorului.

Cultura Organism daunator Doza/Concentratie
Tomate (spatii protejate)

   Musculita alba de sera
(Trialeurodes vaporariorum)

0.2 - 0.25 %
(intr-un volm recomandat de 1000 l apa)

Ardei (spatii protejate)
Pepeni (spatii protejate)
Dovlecel (spatii protejate)

Pentru aplicarea insectidului utilizatorii pot folosi orice echipament de pulverizare pe care il au. Se recomanda folosirea unui volum de apa adecvat fiecarei culturi unde tratamentul se face, pentru o acoperire foliara cat mai buna si o eficienta ridicata.

Foarte importanta este depozitarea insecticidului organic No Fly WP deoarece substanta activa a produsului si anume ciuperca parazita ,,Paecilomyces fumosoroseus'' se degradeaza la temperaturi ridicate sau in cazul in care a fost in contact cu apa mai mult de 24 de ore.

No Fly WP este compatibil cu mai toate substantele chimice. In Romania produsul biologic No Fly are omologare pentru combaterea musculitei albe de sera. In alte tari din UE acesta are omologare si pentru combaterea mai multor daunatori precum: tripsi, afide, purici meliferi si alte insecte daunatoare.

Caracteristici tehnice

No Fly WP este un insecticid biologic nou, produs de compania Sumi Agro ce are ca substanta activa o concentratie mare de blastospori vii ai ciupercii parazite ,,Paecilomyces fumosoroseus'' tulpina FE9901 plus alte ingrediente de natura organica.

,,Paecilomyces fumosoroseus'' este o ciuperca naturala, fiind parazit natural al mai multor specii de insecte, acest fiind folosit pentru combaterea insectelor daunatoare din culturile agricole.

Tulpina FE9901 este specifica fiind destinata in special controlului biologic al musculitei albe de sera si combate daunatorii in toate etapele de viata: ou, larva si adult.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2248866
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
200 g
Formulare
WP - pulbere umectabila
Substanta activa
blastospori vii ai ciupercii parazite ,,Paecilomyces fumosoroseus'' tulpina FE9901
Ce combate?
Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum)
Omologat pentru
Tomate in spatii protejate
Producator
Sumi Agro Romania
Pretabil pentru cultura BIO
Da
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Insecticid BIO Ulei de soia, 500 ml Insecticid BIO Ulei de soia, 500 ml
23,00 lei (inclusiv TVA)
Uleiul de soia Bio se foloseste in pomicultura, legumicultura si floricultura pentru imbunatatirea capacitatii naturale de aparare a plantelor impotriva insectelor daunatoare (afide si paduchi verzi). Este usor de...
Insecticid BIO ulei de in, 500 ml Insecticid BIO ulei de in, 500 ml
22,50 lei (inclusiv TVA)
Uleiul de in Bio se foloseste in pomicultura, legumicultura si floricultura pentru imbunatatirea capacitatii naturale de aparare a plantelor impotriva insectelor daunatoare (afide, paduchi lanosi, paduchi testosi)....
Fungicid Funres, 1 litru Fungicid Funres, 1 litru
309,11 lei (inclusiv TVA)
Funres este un produs natural din extras de plante destinat combaterii unor boli din culturile horticole, cum ar fi: ciupercile Botrytis (putregaiuri), Sclerotinia, Peronospora, Phytophthora (mane).
Acaricid Canelys, 1 litru Acaricid Canelys, 1 litru
254,11 lei (inclusiv TVA)
Canelys un produs natural folosit cu succes in combaterea si diminuarea populatiei de acarieni, precum si a ciupercilor de tip Oidium (fainare).
Insecticid Velum Prime 400 SC, 18,5 ml Insecticid Velum Prime 400 SC, 18,5 ml
NOU
102,50 lei (inclusiv TVA)
Velum Prime 400 SC este un produs cu actiune nematocida si fungicida din gama Bayer Cropscience, cu eficacitate excelenta atat asupra nematozilor cat si asupra fainarii, in culturile de solanacee si curcubitacee.
Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari
NOU
26%
Oferta speciala limitata
205,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Fendona Top este un insecticid piretroid de sinteza ce actioneaza prin contact si ingestie, utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare din spatiile interioare cum ar fi: gandaci, furnici, tantari, viespi. Are ca...
Insecticid Velum Prime 400 SC, 100 ml Insecticid Velum Prime 400 SC, 100 ml
NOU
257,00 lei (inclusiv TVA)
Velum Prime 400 SC este un produs cu actiune nematocida si fungicida din gama Bayer Cropscience, cu eficacitate excelenta atat asupra nematozilor cat si asupra fainarii, in culturile de solanacee si curcubitacee.

Flortis MICO INS, inocul de micorize cu rol insecticid BIO, 100 grame Flortis MICO INS, inocul de micorize cu rol insecticid BIO, 100 grame

25,00 lei (inclusiv TVA)

Flortis MICO INS este un inocul de ciuperci micorizale, perfect solubile in apa si acceptat in agricultura organica/ecologica, ce confera protectie plantelor impotriva atacurilor de daunatori cum ar fi: trips, afide,...

Clientii au mai cumparat si:
erbicid Stomp Aqua, 1 litru erbicid Stomp Aqua, 1 litru
105,00 lei (inclusiv TVA)
Stomp Aqua este un erbicid de la Basf pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Capcana Orange - 5 bucati/set Capcana Orange - 5 bucati/set
15,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana lipicioasa pe ambele parti de culoare portocalie ce combate in special musculita alba. Capcana nu contine insecticid avand un efect 100% natural si ideala pentru agricultura ecologica.
Insecticid BIO ulei de in, 500 ml Insecticid BIO ulei de in, 500 ml
22,50 lei (inclusiv TVA)
Uleiul de in Bio se foloseste in pomicultura, legumicultura si floricultura pentru imbunatatirea capacitatii naturale de aparare a plantelor impotriva insectelor daunatoare (afide, paduchi lanosi, paduchi testosi)....
Seminte de gogosar Gogomax  F1, 100 Seminte Seminte de gogosar Gogomax  F1, 100 Seminte
31,65 lei (inclusiv TVA)
Gogomax F1 este un hibrid profesional de ardei gogosar de la Seminis, semitimpurie, care ajunge la maturitate in 90-95 de zile de la plantare.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Fungicid Amistar, 250 mililitri Fungicid Amistar, 250 mililitri
12%
Oferta speciala limitata
110,00 lei (inclusiv TVA) 125,00 lei
Amistar este un fungicid preventiv,polivalent, cu spectru larg de combatere a bolilor la legume. Produsul actionează în ciclul de dezvoltare a agenţilor patogeni, în principal asupra germinării şi mobilităţii...
Insecticid Movento 100 SC, 75 ml Insecticid Movento 100 SC, 75 ml
61,00 lei (inclusiv TVA)
Movento 100 SC este un insecticid sistemic din gama Bayer CropScience ce combate insectele daunatoare din culturile legumicole si pomicole. Movento 100 SC este unic datorita sistemicitatii totale si prin activitatea...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Acaricid Floramite 240 SC, 5 ml Acaricid Floramite 240 SC, 5 ml
8%
Oferta speciala limitata
10,80 lei (inclusiv TVA) 12,00 lei
Floramite 240 SC este un insecticid - acaricid, destinat controlului acarienilor din culturile agricole, cu omologare pentru a fi folosit la o gama larga de produse din categoria legumelor. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Acaricid Flipper, 1 litru Acaricid Flipper, 1 litru
16%
Oferta speciala limitata

91,20 lei (inclusiv TVA) 110,00 lei
Flipper este un insecticid si acaricid bio, de contact, pentru combaterea daunatorilor din camp si spatii protejate la tomate, vinete, castraveti si capsuni. Flipper se preteaza folosirii in agricultura organica. 

FUNGICID DAGONIS 15 ML FUNGICID DAGONIS 15 ML
15%
Oferta speciala limitata
11,00 lei (inclusiv TVA) 13,50 lei
Dagonis este un fungicid polivalent, conceput pentru prevenirea si combaterea unui spectru larg de boli la peste 20 de culturi: pomi fructiferi si legume (tomate, pepeni, castraveti, mazare, morcovi, salata, praz,...
Seminte de ridichi Red Meat, Kiepenkerl Seminte de ridichi Red Meat, Kiepenkerl
(1)
16,50 lei (inclusiv TVA)
Ridichile Red Meat sunt o specialitate cu miez rosu aprins si coaja alba. Cand sunt gata de recoltare, tuberculii au aproximativ 10 - 12 centimetri in diametru, iar plantele aproximativ 30 centimetri inaltime.
VIZUALIZATE RECENT
Insecticid biologic No Fly - 500 g Insecticid biologic No Fly - 500 g
81,75 lei (inclusiv TVA)
No Fly WP este un insecticid biologic de la Sumi Agro ce combate cu succes musculita alba de sera, avand ca substanta activa o concentratie mare de blastospori vii ai ciupercii ,,Paecilomyces fumosoroseus''. 

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare