Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

32,44 lei 36,00 lei
Limited special offer

32,44 lei 36,00 lei
Limited special offer

55,00 lei 60,00 lei
Limited special offer

63,00 lei 71,40 lei
Limited special offer

150,00 lei 177,13 lei
Limited special offer

180,00 lei 196,20 lei
Limited special offer

299,50 lei 333,54 lei
Limited special offer

322,08 lei 348,80 lei
Limited special offer

Producatori

Cele mai cumparate

Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW

XSP125463

Produs nou

Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW este o solutie mai complexa, destinata atat incalzirii rasadnitelor de peste 26 de metri patrati, cat si rasadnitelor mici. Aparatul vine insotit de senzor cu fir lung de peste 100 de centimetri. 

Mai multe detalii

313,00 lei(tva inclus)

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc
1

Producator: SemintePlante.ro

 Contact rapid: 031.425.21.59

 
Mai multe informatii

Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW

Aparatul prezentat este produs in Coreea de Sud si poate incalzi atat rasadnite mici, cat si rasadnite mari. Produsul vine insotit de fir cu sezonr. Produsul NU VINE INSOTIT DE STECHER pentru alimentare. Este nevoie de achizitionarea separata a stecherului. 

Printre avantajele folosirii aparatului pentru incalzirea rasadnitelor, enumeram: 

 • Acoperirea unei suprafete maxime de pana la 40 de metri patrati; 
 • Se pot monta mai multe cabluri, pe aceeasi zona de iesire, capetele cablurilor strangandu-se cu surubul (4 cabluri de 120 metri/1000 W, 2 cabluri de 100 m/1600 W,  2 cabluri de 2000 W sau pana la 4 cabluri de 700 de W); 
 • Intervalul de temperatura este ajustabil si are afisaj digital;
 • Prezenta unui senzor cu fir de sarma lung de peste 1 metru, pentru declansare; 
 • Cutie robusta, usor de amplasat in diferite zone ale solarului pe care le vom feri de contactul cu apa. 

Cum se monteaza aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW

La montajul aparatului pentru incalzirea rasadnitelor vom tine cont de: 

 • Amplasarea cutiei in zone ferite de apa (NU UDATI TERMOSTATUL SI NU BAGATI TERMOSTATUL IN APA! ESTE PERICOL DE ELECTROCUTARE)
 • Capacitatea aparatului - nu vom lega mai multe rezistente decat maximul suportat, mentionat mai sus. 
 • In anumite situatii, cutia poate fi amplasata intre 2 mese de rasaduri, aparatul permitand conectarea la pana la 4 tipuri de cablu. 

Tipul de cablu folosit si exemplificarea pe lungime: 

in cazul in care dorim folosirea mai multor cabluri, vom tine cont ca puterea acestora, insumata sa nu depaseasca valoarea de 4000 (exemplu: 2 cabluri de 1600W se pot monta pentru ca valoarea lor insumata este 3200; 2 cabluri de 2000W se pot monta pentru ca valoarea insumata este de 4000 W, valoare maxima suportata de instalatie; 3 cabluri de 2000 W nu se pot monta; 

 • Cablu 1600 W (de obicei albastru la culoare, cu 100 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 13 metri patrati de rasadnita; Se pot folosi 2 astfel de cabluri la aparatul pentru incalzirea rasadnitelor pentru a obtine incalzirea unei rasadnite de 26 metri patrati. 
 • Cablu 700 W (de obicei galben la culoare, cu 50 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 7 metri patrati de rasadnita; Se pot lega 4 astfel de cabluri in cazul in care operatorul alege folosirea acestei variante. 
 • Cablu 2000 W (de obicei rosu la culoare, cu 120 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 18 metri patrati de rasadnita. Se pot lega doua astfel de cabluri. 

Prinderea cablurilor se face relativ simplu, desfacand carcasa de plastic a incalzitorului prin impingerea clemelor cu o surubelnita mica, si prinzand unul dintre capetele cablului la locatia 3 din schema de mai jos - zona de iesire "OUT mentionata pe termostat", si capatul celalalt la locatia 4 din schema de mai jos - tot zona de iesire. 

Schema termostat

Verificati functionalitatea termostatului si a cablurilor inainte de a le monta si asigurati-va ca nu sunt urme de ciupituri sau julituri pe cablu.

Cablurile se pot monta pe mese de rasad inaltate sau pe rasadnite construite putin mai sus de nivelul solului (exemplul celor pe cadre de lemn). 

Modul de amplasare al spirelor este descris mai amplu la varianta de 3 kW a aparatului de incalzire. 

ATENTIE!

 • Amplasarea acestui sistem nu va elimina monitorizarea rasanditelor; Monitorizati constant si asigurati-va ca instalatia este in perfecta siguranta, ferita de apa si condens; 
 • Dupa montarea cablurilor, aveti grija sa nu deplasati cablurile. In cazul intersectarii cablurilor exista riscul ca acestea sa ia foc; 
 • Nu bagati termostatul in apa si nu udati termostatul! EXISTA RISC DE ELCTROCUTARE! Multi dintre clientii nostri si-au facut cutii din plastic, izolate, pentru a depozita termostatul acolo; 
 • Tineti cont ca senzorul sa nu il infigeti in rezistenta; 
 • Montati rezistentele respectand distantele recomandate intre spire - de aproximativ 10 centimetri; nu intersectati firele si nu le apropiati unul de celalalt la distante mai mici de 3 centimetri - exista riscul ca acestea sa ia foc; 
 • Verificati intotdeauna cablurile la momentul montajului si asigurati-va ca nu sunt ciupite, zgariate, roase, etc. 
 • In cazul zilelor cu temperaturi foarte ridicate exista sansa ca termostatul sa citeasca doar temperatura de la suprafata solului iar in interior, la nivelul radacinii, temperatura sa fie mai mica. 
 • Evitati rasucirea cablurilor; Nu taiati cablurile chiar daca sunt prea lungi; 

Ceres Union SRL / SemintePlante.ro nu isi asuma nici un fel de vina in privinta situatiilor ce pot aparea in folosirea si montarea acestor sisteme de incalzire a rasadnitelor si nici nu poate fi trasa la raspundere privind eventualele daune. 

Descrierea si pozele apartin SemintePlante.ro / Ceres Union SRL si nu se pot prelua decat cu acrodul sursei. 

 
Caracteristici
ProducatorSemintePlante.ro
DisponibilitateDisponibil

Produse recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Vizualizate recent

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018