Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Arcade, 5 litri

Referinta:
XSP0002414

Arcade este un erbicid selectiv, pelicular, cu mare flexibilitate in aplicare, recomandat in cultura cartofului pentru controlul preemergent si postemergent timpuriu al buruienilor anuale monocotiledonate si dicotiledonate. Performanta lui este data de imbinarea a doua substante active care se potenteaza reciproc, avand spectru de combatere larg, peste 90% din buruienile cunoscute la cartof.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
444,06 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 600,00 lei
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Arcade, 5 litri

Compozitie : 800 g/l prosulfocarb + 80 g/l metribuzin

Familia chimica: Tiocarbamati + Triazione

Mod de actiune: contact, sistemic

Formulare: concentrat emulsionabil

Mod de actiune :

  • Arcade este un erbicid ce combina actiunea a doua substante active de tip tiocarbamati - prosulfocarbul sitriazione metribuzin. Produsul Arcade este preluat din sol prin sistemul radicular si coleoptil prevenind germinarea si cresterea buruienilor sensibile.
  • Actiunea erbicidului este intarita de o buna pregatire a terenului si o buna umiditate in sol.

Recomandari de aplicare :

  • Nu tratati in conditii de vant,  chiar de intensitate slaba.
  • Solutia va fi aplicata cu o duza potrivita pentru asigurarea unei presiuni scazute. Trebuie sa se asigure distribuirea uniforma si sa se evite ca solutia de stropit sa ajunga pe alte suprafete sau alte plante decat cele tratate.

Spectrul  buruienilor combatute

Arcade este un erbicid polivalent aplicat la o doza de 4,0 -5,0 l/ha preemergent sau postemergent timpuriu si combate un spectru larg de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura de cartof.

  1. Buruieni dicotiledonate sensibile la actiunea Arcade : Aethusa cynapium (patrunjel cainesc), Amaranthus blitoides (stir bitofoliar), Amaranthus retroflexus (stir), Anchusa officinalis (limba boului), Anthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium album (spanac salbatic), Datura stramonium (ciumafaia), Diplotaxis erucoides (puturoasa),Fumaria officinalis (fumarita), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita, lipicioasa), Lamium purpureum (sugel puturos), Malva silvestris (nalba de padure), Matricaria chamomilla (musetel), Matricaria inodora (musetel nemirositor), Mercurialis annua (trepadatoare), Polygonum aviculare (troscotelul), Polygonum convolvulus (hrisca urcatoare), Polygonum lapathifolium (iarba rosie),Polygonum persicaria (iarba rosie), Portulaca oleracea (iarba grasa), Rumex sp (stevie), Senecio vulgaris (spalacioasa), Sinapis arvensis (mustar de camp, mustar salbatic), Solanum nigrum (zarna), Sonchus arvensis (susai din seminte),Stellaria media (rocoina), Urtica sp.(urzica), Veronica hederifolia (doritoare), Vicia tetrasperma (mazariche), Viola arvensis (viorea salbatica), Brasica napus (nap), Xanthium spinosum (holera, scai tataresc).
  2. Buruieni monocotiledonate anuale sensibile la actiunea Arcade :Echinochloa crus-galli (iarba barboasa), Lolium rigidum (raigras), Poa annua (hirusor),Setaria viridis (mohor).
  3. Buruieni moderat sensibile: Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Agropyron repens (par tarator), Digitaria sanguinalis (meisor) din  samanta.

Rotatia culturii 

In rotatia clasica a culturilor in anul urmator orice alta  cultura poate urma dupa o cultura de cartofi tratata cu Arcade.

Restrictii de folosire

Nu aplicati Arcade in conditii meteorologice nefavorabile :inghet, seceta, inundatii sau in cazuri de infectii puternice cu boli si/sau daunatori. Nu tratati in conditii de vant chiar de intensitate slaba, pentru a evita ca solutia de stropit sa ajunga accidental pe plante non-tinta. In cazul compromiterii culturii de cartof tratate cu Arcade, numai cartoful poate fi recultivat.

Selectivitatea

Arcade este in general bine tolerat  de cartof atunci cand este aplicat preemergent si potemergent timpuriu, pana la o inaltime a culturii de maxim 5 cm. Intarzierea aplicarii tratamentului dupa ce cultura a depasit o inaltime de 5 cm poate avea efecte de fitotoxicitate, afectarea frunzelor si inhibarea cresterii plantei de cartof. Doza de 5,0 l/ha se recomanda in cazul unei infestari puternice cu un spectru larg de buruieni.

Cunoscandu-se faptul ca unele produse pe baza de metribuzin pot avea efecte negative asupra anumitor soiuri de cartofi selectionate, din motive de siguranta, trebuiesc respectate recomandarile ce se refera la aplicarea de tratamente cu produse pe baza de metribuzin la varietati cunoscute a fi sensibile.

Compatibilitate

Pentru o folosire corecta, inainte de utilizare, consultati tabelele cu compatibilitati si efectuati un test pe cultura ce urmeaza a fi tratata.

Prevenirea aparitiei fenomenului de rezistenta

Arcade este un erbicid ce contine doua substante active : prosulfocarbul si metribuzinul, folosite pentru combaterea buruienilor anuale mono si dicotiledonate in cultura de cartof. la cartof probabilitatea de a dezvolta rezistenta la erbicide este destul de redusa datorita particularitatilor agronomice a acestei culturi,. Pentru diminuarea probabilitatii aparitiei fenomenului de rezistenta este recomandata utilizarea unor practici agricole cum ar fi rotatia culturilor , alternarea erbicidelor, folosirea unor erbicide din clase diferite.

Cultura Tip agent Testul avizat Momentul aplicarii Doza
Cartof Buruieni Buruieni anuale monocotiledonate si dicotiledonate postemergent timpuriu 4,0 l/ha
Cartof Buruieni Buruieni anuale monocotiledonate si dicotiledonate preemergent 4,0-5,0 l/ha
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP0002414
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
5 litri
Formulare
EC - Emulsie concentrata
Substanta activa
metribuzin
prosulfocarb
Ce combate?
Buruieni mono si dicotiledonate
Omologat pentru
Cartof
Producator
Syngenta
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Venzar 500 SC, 1 l Erbicid Venzar 500 SC, 1 l
180,00 lei (inclusiv TVA)
Venzar 500 SC este un erbicid selectiv, cu spectru larg pentru combatereaburuienilor cu frunza lata anuale si unele graminee anuale, omologat pentru cultura de sfecla de zahar.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Basagran Forte, 1 l Erbicid Basagran Forte, 1 l
9%
Oferta speciala limitata
166,50 lei (inclusiv TVA) 185,00 lei
Basagran SL este un erbicid din gama BASF, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale, din culturile de cartofi, porumb, cereale, trifoi, lucerna, soia, fasole, mazare.
Erbicid Frontier Forte, 10 l Erbicid Frontier Forte, 10 l
1.831,20 lei (inclusiv TVA)
Frontier Forte este un erbicid pre-emergent, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a unor specii de dicotiledonate anuale.
Erbicid Dual Gold, 5 litri Erbicid Dual Gold, 5 litri
817,00 lei (inclusiv TVA)
Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. 
erbicid Stomp Aqua, 1 litru erbicid Stomp Aqua, 1 litru
105,00 lei (inclusiv TVA)
Stomp Aqua este un erbicid de la Basf pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Pantera, 1 litru Erbicid Pantera, 1 litru
41%
Oferta speciala limitata
(3)
73,00 lei (inclusiv TVA) 125,08 lei
Pantera 40 EC este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata).  Mod de ambalare: flacon de 1 l.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
NOU
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Clientii au mai cumparat si:
Seminte de porumb zaharat Siklos F1 Seminte de porumb zaharat Siklos F1
-25%
Oferta speciala limitata
112,50 lei (inclusiv TVA) 150,00 lei
Siklos F1 este un hibrid de porumb zaharat, tip SU, destinat fermierilor ce urmaresc obtinerea de stiuleti mari (peste 20 de centimetri). 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de dovleac Tudor, 1000 seminte Seminte de dovleac Tudor, 1000 seminte
64,75 lei (inclusiv TVA)
Tudor este un soi de dovleac de copt, ce face parte din gama Agrosel. Perioada de vegetatie este de 145-160 de zile si fructele albe, turtite. 
Erbicid Pantera, 1 litru Erbicid Pantera, 1 litru
41%
Oferta speciala limitata
(3)
73,00 lei (inclusiv TVA) 125,08 lei
Pantera 40 EC este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata).  Mod de ambalare: flacon de 1 l.
Challenge 600 SC - 5 l Challenge 600 SC - 5 l
10%
Oferta speciala limitata
652,00 lei (inclusiv TVA) 730,00 lei
Challenge 600 SC este un erbicid selectiv, omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor buruieni monocotiledonate anuale din multe culturi agricole si legumicole.
Erbicid Prowl Aqua, 1 l Erbicid Prowl Aqua, 1 l
114,00 lei (inclusiv TVA)
Prowl Aqua este un erbicid de la Basf pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Seminte de marar Comun, 250 grame Seminte de marar Comun, 250 grame
18,00 lei (inclusiv TVA)
Comun este un soi de marar de la Semiorto Sementi, Italia, destinat culturii directe in camp, primavara, vara si toamna sau culturilor in spatii protejate.  Selectia prezentata prezinta o vigoare buna si o crestere...
Insecticid K-Obiol Insecticid K-Obiol
277,27 lei (inclusiv TVA)
K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat sub forma de emulsie concentrata in solventi organici, pentru protectia spatiilor de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii).
Erbicid Dual Gold, 5 litri Erbicid Dual Gold, 5 litri
817,00 lei (inclusiv TVA)
Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. 
Seminte porumb zaharat Dessert R78 Seminte porumb zaharat Dessert R78
1.519,00 lei (inclusiv TVA)
Dessert R78 este o varietate profesionala de porumb zaharat, timpuriu, avand o perioada de vegetatie de 78 zile si stiuleti de aproximativ 21 cm.
erbicid adengo, 200 ml erbicid adengo, 200 ml
11%
Oferta speciala limitata
162,00 lei (inclusiv TVA) 183,00 lei
Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 200 ml.
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Arcade, 5 litri Erbicid Arcade, 5 litri
25%
Oferta speciala limitata
444,06 lei (inclusiv TVA) 600,00 lei
Arcade este un erbicid selectiv, pelicular, cu mare flexibilitate in aplicare, recomandat in cultura cartofului pentru controlul preemergent si postemergent timpuriu al buruienilor anuale monocotiledonate si...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare