Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Ingrasamant YaraVita Universal Bio, 100 ml

Referinta:
XSP8912314

YaraVita Universal Bio este un fertilizant lichid (ingrasamant foliar) destinat aplicarii la o gama larga de culturi pentru a imbunatati calitatea si cantitatea produselor obtinute.

Citeste mai multArata mai putin
8,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Ingrasamant foliar YaraVita Universal Bio, 100 mililitri

Compozitie nutrienti

  • N(azot) - 100g/l
  • P2O5(fosfor) _40 g/l
  • K2O (potasiu) - 70 g/l
  • B(bor) - 0,2 g/l
  • MoO(molibden) - ),3 g/l
  • Mn(mangan) - 1,3 g/l
  • Cu(cupru) - 1g/l
  • Zn(zinc) - 0,7 g/l

Ingrasamantul foliar YaraVita Universal BIO este un ingrasamant destinat aplicarilor foliare, la diferite culturi. Gama Yara Vita reprezinta o gama completa de produse nutritive, care asigura tot necesarul pentru culturi.

Formularea lichida a ingrasamantului foliar Yara Vita Universal Bio face ca dizolvarea si aplicarea dozelor recomandate sa se faca mult mai rapid. 

Fiind un fertilizant foliar de uz general, vom aplica produsul la mai toate culturile vegetale - cereale, legume, flori, plante ornamentale.

Avantajele utilizarii fertilizantului YaraVita Universal Bio

  • Formularea lichida usureaza masurarea, turnarea si amestecarea produsului in rezervorul de pulverizare.
  • Miscibilitatea larga a produsului face ca aplicarea cu alte produse agrochimice sa fie mai usoara economisind atat timp cat si bani.
  • Se adreseaza unei game largi de culturi.

Recomandari de aplicare

Se aplica la toate culturile de camp in doza de 5l /ha si se repeta la interval de 10-14 zile, doza de apa fiind de minim 200 l/ha.

  • La cultura mare (grau, orz, ovaz, porumb, rapita, floarea soarelui) doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile.
  • La pomi fructiferi (cires, mar, par, prun) doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile. A nu se aplica in timpul infloritului. Se poate aplica si dupa recoltare. 
  • La legume varzoase (broccoli, varza de bruxelles, varza, conopida) doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile.
  • La culturi de legume in camp (rosii, ardei, vinete, castraveti, dovlecei) si la cartofi doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile. Se evita aplicarea in timpul infloritului. 
  • La culturi de radacinoase (morcov, patrunjel) si ceapa doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile.
  • La culturile de arbusti fructiferi (mur, coacaz, zmeur, capsun) doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile. A nu se aplica in timpul infloritului. Se poate aplica si dupa recoltare. 
  • La culturile de plante ornamentale si conifere doza de aplicare este de 3-5 l/ha si se repeta aplicarea la nevoie la un interval de 10-14 zile.
  • La culturile de legume protejate, in solar doza maxima de aplicare este de 100 ml/100 litri apa (deci 10 ml/10 litri apa). 

*PRODUSUL SE POATE APLICA SI PRIN SISTEMUL DE FERTIIRIGARE, IN DOZELE STABILITE MAI SUS. 

* IN CAZUL APLICARILOR CU VERMORELUL, DOZA RECOMANDATA ESTE DE 10 ML/10 LITRI APA

Precautii

Evitati aplicarile in timpul infloritului (cu exceptia cerealelor, orez, soia si cartofi).

Daca este necesar la culturile de fructe perene se poate aplica si post recoltare.

Mod de ambalare : flacon de 100 de mililitri

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP8912314
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Yara Milla International
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Stimulator de legare Gerauxin, 50 mililitri Stimulator de legare Gerauxin, 50 mililitri
28%
Oferta speciala limitata
33,74 lei (inclusiv TVA) 46,87 lei
Gerauxin este un fitoregulator lichid, biostimulator de crestere, cu actiune de rodire, stimulare si cicatrizare. Produsul bazat pe trei principii active de natura auxinica permite aplicarea asupra unui spectru larg...

Symbiosprint Basic, 1 litru Symbiosprint Basic, 1 litru

56,00 lei (inclusiv TVA)

Symbisprint Basic este un ingrasamant organic din extract fluid de drojdie ce contine alge brune cu Fier activat de acizi humici. Ingrasamantul ajuta la stimularea vegetatiei si permite o asimilare mai buna a...


MixSap-Plus, 1 litru, fertilizant coacere MixSap-Plus, 1 litru, fertilizant coacere

80,00 lei (inclusiv TVA)

MixSap-Plus este un fertilizant acceptat si in agricultura organica, recomandat de producator pentru folosire incepand cu perioada de inflorire si pana la formarea fructelor si coacerea acestora, cu mentiunea ca...

Carbumic, 1 litru, acizi humici Carbumic, 1 litru, acizi humici
39,00 lei (inclusiv TVA)
Carbumic este un ingrasamant format dintr-o concentratie mare de substante humice si fulvice, imbogatit cu nutrienti special creati pentru o buna absorbtie in plante, recomandat in faza de crestere vegetativa intensa.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Fortimix Calciu si Bor, 5 litri, ingrasamant pe baza de calciu Fortimix Calciu si Bor, 5 litri, ingrasamant pe baza de calciu
(2)
75,00 lei (inclusiv TVA)
Fortimix-Ca este un corector de carente, special creat pentru a furniza necesarul de Calciu si Bor plantelor, atat prin sistemul radicular cat si prin aplicare foliara. Produsul contine si alti compusi organici care...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
ingrasamant chimic granulat Cropcare ingrasamant chimic granulat Cropcare
60,00 lei (inclusiv TVA)
Yara Mila Cropcare NPK 11-11-21 este un ingrasamant chimic granulat, la ambalaj de 5 kg, destinat tuturor culturilor horticole, in dozele recomandate de tehnologia de fertilizare.

Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg
NOU

45,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...

Clientii au mai cumparat si:
Seminte Caltunasi Niedrige Mix 20 seminte Seminte Caltunasi Niedrige Mix 20 seminte
5,50 lei (inclusiv TVA)
Caltunasii Niedrige Mix (Tropaeolum) sunt plante pitice cu talia de 30 cm, ideale pentru borduri, ghivece si jardiniere.
Universalis 593,5 SC, 1 l Universalis 593,5 SC, 1 l
3%
Oferta speciala limitata
183,66 lei (inclusiv TVA) 189,66 lei
Universalis este un fungicid din gama Syngenta, destinat combaterii unui spectru larg de boli la vita de vie, actionand in ciclul de dezvoltare al ciupercii prin inhibarea mobilitatii si germinatiei sporilor....
Seminte tomate Delicacy Seminte tomate Delicacy
19,00 lei (inclusiv TVA)
Rosiile cherry Delicacy F1 au forma ovala (prunisoare) fiind tipul mini San Marzano. Hibridul prezinta multiple rezistente si are un gust excelent.
Seminte de lolium Capri, 1 kg Seminte de lolium Capri, 1 kg
26,50 lei (inclusiv TVA)
Double este o varietate de Lolium perenne / raigras peren, gazonabil (cu talie mica) ce se preteaza insamantarii zonelor de agrement, a pasunilor neintensive, a terenurilor cu destinatii multiple. Varietatea...
Vermiculit horticol Vermiculit horticol
110,00 lei (inclusiv TVA)
Vermiculitul este practic un grup de minerale, procesate la temperatura ridicata, ce nu putrezeste, nu se deterioreaza si nu se dizolva, si care, in horticultura, imbunatateste structura solului (printre altele). 
Fungicid Amistar Fungicid Amistar
15,26 lei (inclusiv TVA)
Amistar este un fungicid preventiv,polivalent, cu spectru larg de combatere a bolilor la legume. Produsul actionează în ciclul de dezvoltare a agenţilor patogeni, în principal asupra germinării şi mobilităţii...
Ingrasamant Lebosol Calciu Forte, 1 litru Ingrasamant Lebosol Calciu Forte, 1 litru
(1)
55,00 lei (inclusiv TVA)
Lebosol Calciu Forte  este un amestec special pe bază de Calciu, Mangan, Zinc și Aminoacizi. 
Florgen 6PWD - Fier, 1 kg, Flortis Florgen 6PWD - Fier, 1 kg, Flortis
72,00 lei (inclusiv TVA)
Florgen 6PWD este un ingrasamant pe baza de chelati de fier, de inalta calitate si eficient pentru a preveni si trata cloroza ferica prin interventie radicala. Ingrasamantul este unul "top quality", cu rezultate...
Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru
78,00 lei (inclusiv TVA)
Proroot-L este un fertilizant lichid, creat pentru a induce si stimula o dezvoltare optima a sistemului radicular al plantei si pentru a incuraja dezvoltarea radacinilor secundare, astfel incat starea generala de...
Insecticid Mospilan Oil Insecticid Mospilan Oil
12,00 lei (inclusiv TVA)
Pachetul Mospilan 20 SG + Toil este destinat tratamentelor de iarna in pomicultura pentru combaterea paduchilor testosi, in special a Paduchelui din San Jose, acarienilor si afidelor, aflati in stadiul de oua sau...
VIZUALIZATE RECENT
YaraVita Universal Bio, 100 mililitri YaraVita Universal Bio, 100 mililitri
8,00 lei (inclusiv TVA)
YaraVita Universal Bio este un fertilizant lichid (ingrasamant foliar) destinat aplicarii la o gama larga de culturi pentru a imbunatati calitatea si cantitatea produselor obtinute.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare