Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Ecocid S, dezinfectant universal, 1 kg

Referinta:
Z87665

Ecocid S este un dezinfectant foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute. Ecocid S este o pulbere hidrosolubila pentru dezinfectie cu activitate bactericida si fungicida.

Citeste mai multArata mai putin
125,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Ecocid S, 1 kg

Compozitie : 100 de grame de pulbere solubila in apa contin 50 g Pentapotasiu bis(peroximonosulfat) bis(sulfat)

Formulare : pulbere hidrosolubila

Unde si cum se foloseste biocidul Ecocid S?

  • La curatarea si dezinfectia echipamentului (de exemlu, in ferme, in incubatoare si in incintele destinate prepararii hranei)-1:200-1:33(0,5-3%) in functie de nivelul de incarcare organica, se aplica solutia pe echipamente deja curatate, folosind un pulverizator cu presiune scazuta sau alt mecanism de pulverizare cu doza de 300 ml/metru patrat, iar dupa 15-60 minute, in functie de nivelul de incarcare organica, se va clati cu apa curata.
  • La igienizarea sistemelor de alimentare cu apa potabila: pentru curatarea finala si igienizare 1:200(0,5%) se umple rezervorul si sistemul de distributie a apei cu solutie de lucru si dupa 60 de minute se recomanda clatirea abundenta cu apa curata iar pentru sterilizarea permanenta a apei de baut 1: 1000(0,1%) se amesteca si se adauga cantitatea corespunzatoare de Ecocid S in rezervorul de apa sau in echipamentul de dozare automata.
  • La filtre de dezinfectie pentru vehicule, dezinfectoare pentru picioare sau pentru copite: 1:100(1%)- se recomandafolosirea filtrelor de dezinfectie timp de 4 zile.
  • La dezinfectia aerului :pulverizare aeriana 1:200 pentru reducerea infectiilor incrucisate in cazul declansarii epizotiilor, in special in cazul bolilor respiratorii- solutia se aplica cu un dispozitiv cu presiune pentru a asigura o pulverizare fina sau cu un pulverizator portabil, doza raportata la suprafata fiind de 1 litru/10 m patrati; nebulizare cu vapori reci de apa 1:100(1%)-se aplica vaporii de solutie in incaperi goale, folosind echipamente specializate pentru aceasta operatiune folosind o cantitate de 1 litru/10 m2 de podea si nu este permis accesul in incinta pentru 30 de minute si se recomanda aerisirea incaperii pentru 30-60 de minute inainte de reintroducerea animalelor; nebulizare cu vapori fierbinti de apa 1:25(4%)- se amesteca aditivul volatil cu apa in raport de 15 parti aditiv la 85 de parti de apa, iar la aceasta solutie se adauga Ecocid S si se aplica vaporii fierbinti utilizand un termonebulizator, folosind o dozare de 1 litru/40 m2 de podea, lasand solutia sa lucreze intre 30-60 de minute.

Ce este Ecocid S?

  • Dezinfectant care nu este destinat aplicarii directe la oameni sau animale.
  • Produs biocid de uz sanitar veterinar.
  • Dezinfectant al incintelor de preparare si pastrare a hranei.
  • Dezinfectant pentru apa de baut a animalelor

Avantajele utilizarii biocidului Ecocid S

  1. Este un dezinfectant universal foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute.
  2. Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide, poate fi folosit in scopuri variate: in clinici veterinare, pentru animalele din gospodarii, dezinfectia vehiculelor,a abatoarelor etc.

Mod de ambalare: punga de un kilogram

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
Z87665
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
1 kg
Formulare
Pudra solubila
Substanta activa
pentapotasiu bis
Omologat pentru
Spatii publice
Producator
Krka
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Solfac Combi, 1 l Solfac Combi, 1 l
-13%
Oferta speciala limitata
300,15 lei (inclusiv TVA) 345,00 lei
Solfac Combi este un insecticid piretroid concentrat de contact cu un efect de soc si Knockdown instant urmat de o activitate reziduala de lunga durata, concentrat, cu actiune reziduala in formulare, fara solventi si...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Solfac Automatic Forte 150 ml Solfac Automatic Forte 150 ml
5%
Oferta speciala limitata
38,00 lei (inclusiv TVA) 40,00 lei
Solfac Automatic Forte este un insecticid inovator de la Bayer, de tip spray. Practic, acesta este o fumigena, pe baza de Piperonil butoxide:30 g/l si piretrine sub forma de Chrysanthemum cinerariaefolium: 4g/l, ce...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Insecticid K-Othrine SC 25, 1 litru Insecticid K-Othrine SC 25, 1 litru
391,50 lei (inclusiv TVA)
K-Othrine SC 25 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, destinat combaterii in spatii publice a tantarilor, mustelor, gandacilor de bucatarie, puricilor, furnicilor, paduchilor,...
Insecticid K-Obiol Insecticid K-Obiol
277,27 lei (inclusiv TVA)
K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat sub forma de emulsie concentrata in solventi organici, pentru protectia spatiilor de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii).
Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari
NOU
26%
Oferta speciala limitata
205,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Fendona Top este un insecticid piretroid de sinteza ce actioneaza prin contact si ingestie, utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare din spatiile interioare cum ar fi: gandaci, furnici, tantari, viespi. Are ca...
Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru
NOU
309,00 lei (inclusiv TVA)
Solfac Combi este un insecticid lichid ce contine doi piretroizi sintetici combinati cu un agent sinergic ce ofera un efect de soc si Knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, fara solventi...
Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml
25,00 lei (inclusiv TVA)
Spray repelent special destinat pentru a preveni aparitia porumbeilor si ii goneste din locul dorit. Acest produs este un amestec de uleiuri esentiale al caror parfum este neplacut pentru porumbei. 
Asfix, solutie impotriva rozatoarelor, 50 ml Asfix, solutie impotriva rozatoarelor, 50 ml
5,50 lei (inclusiv TVA)
Asfix este o solutie apoasa ce se utilizeaza pentru galeriile rozatoarelor sau in spatiile unde se dezvolta musculita de otet. Acest produs este pe baza de dioxid de sulf.
Clientii au mai cumparat si:
Fungicid Dagonis, 1 litru Fungicid Dagonis, 1 litru
36%
Oferta speciala limitata
240,00 lei (inclusiv TVA) 380,00 lei
Dagonis este un fungicid polivalent, conceput pentru prevenirea si combaterea unui spectru larg de boli la peste 20 de culturi: pomi fructiferi si legume (tomate, pepeni, castraveti, mazare, morcovi, salata, praz,...
Patrat din fibra de nuca de cocos Patrat din fibra de nuca de cocos
14,40 lei (inclusiv TVA)
Patrat din iuta, pentru mulcire, 55 x 55 cm,  600 gr/m² prezinta diametru de 45 de centimetrii si este destinat mulcirii la radacina pomilor.
fungicid Pyrus, 1 litru fungicid Pyrus, 1 litru
-25%
Oferta speciala limitata
110,63 lei (inclusiv TVA) 147,50 lei
Pyrus 400 SC este un fungicid cu actiune curativa puternica pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, floarea soarelui si tomate, precum si a rapanului la pomi fructiferi.
Pix de semanat Pix de semanat
-8%
Oferta speciala limitata
23,00 lei (inclusiv TVA) 25,00 lei
Pixul pentru semanat este un instrument ideal pentru semanarea in alveole, avand avantajul unei dozari excelente a semintelor.
VIZUALIZATE RECENT
Ecocid S, dezinfectant universal,  1kg Ecocid S, dezinfectant universal,  1kg
125,00 lei (inclusiv TVA)
Ecocid S este un dezinfectant foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute. Ecocid S este o pulbere hidrosolubila pentru dezinfectie cu activitate bactericida si fungicida.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare