CATEGORII PRODUSE
- Reduceri de pret
-
Insecticide, erbicide, fungicide
- Seminte profesionale de flori
-
Seminte de legume profesionale
- Seminte cultura mare si plante furajere
-
Bulbi de flori, arpagic si usturoi
- Agricultura organica si bondari de polenizare
-
Echipamente sere si solarii
- Hobby - Seminte de legume si flori
-
Sisteme de irigare
- Ingrasaminte
- Seminte de gazon
- Turba si substraturi
-
Unelte de gradinarit
- Vinificatie (Oenologie)
Seminte de conopida Santamaria F1 RZ, 2500 Seminte
Seminte de ardei Blancina F1, 500 Seminte
Seminte de tomate Final F1, 500 seminte
Seminte de gogosar Pritannia F1, 500 Seminte
Enartis Ferm SC, drojdii pentru vin, 500 grame
Enartis Ferm SC este o drojdie versatila pretabila folosirii in procesul de fermentatie si obtinere a tuturor tipurilor de vin (vinuri albe, rose si rosii). Drojdia de la Enartis se remarca prin faptul ca este usor de folosit, fermentatia incepand inca de la temperaturi de 15 grade Celsius.Â
Enartis Ferm SC, drojdii pentru vinuri, 500 grame
Enartis Ferm SC este o drojdie destinata folosirii in procesul de vinificatie al vinurilor albe, rosii sau roze.
Tip drojdie:Â Saccharomyces cerevisiae
Recomandat pentru: vinuri albe, rosii si roze
Caracteristici senzoriale ale drojdiilor Enartis Ferm
Enartis Ferm SC asigura o fermentatie regulata si completa cu o sursa buna de azot disponibil, care ofera vinurilor o aroma intensa, curata si proaspata.
Este recomandata pentru productia vinurilor tinere si a celor usoare.
Caracteristici microbiologice ale drojdiilor Enartis Ferm SC
Temperatura de fermentatie: 15-30 grade Celsius
Faza de intarziere: scurta
Viteza de fermentatie: rapida
Toleranta alcoolica: mai mica sau egala cu 13%
Rezistenta la dioxid de sulf (SO2): 50 mg/LÂ
Raport zahar/alcool: 16.5 grame de zahar la 1% alcool
Caracteristici oenologice ale drojdiilor Enartis Ferm SC
Azot necesar: mediu
Oxigen necesar: mediu
Aciditate volatila: in general este redusa, insa poate creste daca mustul este foarte bogat in zahar
Productia de etanol: scazuta
Formarea spumei: Enartis Ferm SC este o drojdie cu formare redusa de spuma
Cum se aplica produsul Enartis Ferm SC?
Doza recomandata este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin. Doza maxima este recomandata in cazul strugurilor afectati de mucegai si conditii microbiologice nefavorabile pentru fermentare.
Instructiuni de utilizare
1. Dizolvati drojdia uscata in 10 parti de apa calda curata ( 35-38 grade Celsius). Amestecati usor.
2. Lasati suspensia pentru 20 de minute dupa care amestecati din nou.
3. Adaugati amestecul in must la inceputul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnati treptat peste amestec must sau vin pentru reducerea temperaturii. Diferenta de temperatura intre suspensie si must/vin nu trebuie sa depaseasca 10 grade Celsius.
4. Efectuati omogenizarea produsului prin pompare in circuit sau prin amestecare.
Ambalaj si pastrare
Ambalaj sigilat: pastrati produsul la loc racoros (preferabil 5-15 grade Celsius) fara umiditate.
Ambalaj deschis: sigilati ambalajul cu grija si depozitati-l la loc racoros fara umiditate. A se folosi cat mai repede.
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie