Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Transvital, bioregulator pentru inradacinare, 100 grame

Referinta:
778993

Transvital este un bioregulator care se aplica la plantarea sau transplantarea pomilor, copacilor maturi sau puietilor dar si a butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera.

Citeste mai multArata mai putin
90,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Transvital, bioregulator pentru inradacinare 100 grame

Transvital se foloseste la plantarea sau transplantarea plantelor lemnoase: vita de vie, arbori, arbusti, puieti de pomi fructiferi, puieti ornamentali sau copaci maturi. Acesta accelereaza si intensifica cresterea sistemului radicular secundar care are rol in absorbita apei si a substantelor nutritive, reducand mult perioada de soc. Ca urmare, plantele respective se prind mai repede si mai bine, iar ulterior acestea cresc si dezvolta intr-un ritm mai bun.

Cum se foloseste produsul Transvital?

Pentru plantarea / transplantarea puietilor:

Se procedeaza in doua moduri:

1) Intr-o galeata de 10 L se dizolva continutul unui plic de 10 grame Transvital in 1-2 litri de apa prin amestecare energica cu un bat din lemn. Dupa aceea se adauga 1 parte lut, 1 parte balega proaspata de vaca, 1 parte nisip si apa pana se obtin 10 litri de pasta de consistenta smantanii. In aceasta pasta se introduce fiecare puiet si se planteaza in groapa sapata anterior si presarata cu nisip si mranita afanata. Se acopera cu pamant aproximativ jumatate, se taseaza bine pamantul, se uda cu apa curata dupa care se umple groapa cu restul de pamant. La final se musuroieste.

2) Dupa ce se planteaza puietul, se acopera cu jumatate din pamant, se taseaza bine, se uda cu solutie apoasa de 0,1% Transvital (1 plic de 10 grame la 10 litri de apa), dupa care se procedeaza ca la punctul 1.

Pentru transplantarea copacilor maturi cu bulgare de pamant:

Radacinile taiate de la suprafata laterala a bulgarelui se ung bine cu o pasta obtinuta prin amestecarea de argila, balega proaspata de vaca, turba macinata fin si solutie apoasa 0,1% Transvital (1 plic de 10 grame dizolvat intr-o galeata cu 10 litri de apa). Copacul astfel tratat se aseaza in groapa sapata din timp si presarata cu nisip si mranita afanata, se acopera cu pamant si se uda in mod obisnuit cu apa curata. Dupa 10-12 zile de la transplantare se recomanda o udare cu solutie 0,1% Transvital (cantitatea de solutie trebuie astfel apreciata pentru a fi siguri ca s-a umectat bine radacina copacului).

Pentru plantarea butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera:

Se recomanda mocirlirea fiecaruia in parte cu pasta preparata la punctul anterior, apoi se uda cu apa curata iar dupa 10-12 zile o udare cu solutie 0,1% Transvital.

Cu solutia de Transvital obtinuta prin dizolvarea unui plic de 10 grame intr-o galeata cu 10 litri de apa, se pot uda si vita de vie, copaci, arbori, arbusti sau alte plante transplantate anul anterior si netratate atunci cu Transvital, pentru intensificarea cresterii sistemului de radacini si o dezvoltare mai buna. Nu se recomanda saparea pamantului din jurul acestor plante, ci doar udarea cu solutie, intr-o asemenea cantitate, pana apreciem ca s-a udat bine solul deasupra radacinilor. Se vor mai uda de 1-2 ori, la intervale de 2-3 saptamani cu aceeasi solutie concentrata.

Pe langa asigurarea unei prinderi mai bune a plantelor lemnoase, se constata si o crestere mai accelerata a lor si o serie de alte avantaje care rezulta din acestea.

Mod de ambalare: plic 100 grame

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
778993
Disponibilitate
Disponibil
Producator
CCDB Bios Cluj
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Relaco, pentru vindecarea ranilor pomilor, 250 g Relaco, pentru vindecarea ranilor pomilor, 250 g
30,00 lei (inclusiv TVA)
Relaco este o pasta balsamica care ajuta la vindecarea ranilor pomilor (mar, par) dupa taieri si previne cresterea lastarilor lacomi.
Transvital, 10 grame Transvital, 10 grame
13,00 lei (inclusiv TVA)
Transvital este un bioregulator care se aplica la plantarea sau transplantarea pomilor, copacilor maturi sau puietilor dar si a butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera.
Maturex, 150 grame Maturex, 150 grame
19,50 lei (inclusiv TVA)
Maturex este un preparat organic care ofera o mai buna maturare, colorare si coacere a fructelor si legumelor dar si un gust mai bun.
Rarex, impotriva caderii premature a fructelor, 500 grame Rarex, impotriva caderii premature a fructelor, 500 grame
122,00 lei (inclusiv TVA)
Rarex este un regulator care se foloseste pentru normarea incarcaturii de fructe la mar (soiurile Golden Delicious, Starkimson etc.) sau impotriva caderii premature a fructelor (mar soiurile Jonathan, Parmen auriu,...
Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru
78,00 lei (inclusiv TVA)
Proroot-L este un fertilizant lichid, creat pentru a induce si stimula o dezvoltare optima a sistemului radicular al plantei si pentru a incuraja dezvoltarea radacinilor secundare, astfel incat starea generala de...
biostimulant Tecamin Raiz biostimulant Tecamin Raiz
76,30 lei (inclusiv TVA)
Tecamin Raiz este un biostimulant (ingrasamant) lichid, de origine vegetala, cu extract de alge, pentru dezvoltarea sistemului radicular ce imbunatateste germinatia si rasarirea.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml
93,91 lei (inclusiv TVA)
Razormin - stimulator de inradacinare reprezinta un amestec de factori care induce o dezvoltare spectaculoasa a sistemului radicular, a masei vegetative si in final o crestere a cantitatii si calitatii productiei.

Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...

Clientii au mai cumparat si:
Insecticid Sojet, anti muste, 50 g Insecticid Sojet, anti muste, 50 g
26%
Oferta speciala limitata
21,80 lei (inclusiv TVA) 30,00 lei
Sojet este un biocid conditionat, sub forma de granule dispersabile in apa, de culoare alba si este folosit ca momeala pentru combaterea mustelor fiind eficient pe o periada de 4-6 saptamani.
Insecticid Movento 100 SC, 2.5 ml Insecticid Movento 100 SC, 2.5 ml
5,35 lei (inclusiv TVA)
Movento 100 SC este un insecticid sistemic total din gama Bayer CropScience ce combate insectele daunatoare din culturile legumicole si pomicole. Movento 100 SC este unic datorita sistemicitatii totale si prin...
Patrunjel de frunze (500 sem) Patrunjel de frunze (500 sem)
5,50 lei (inclusiv TVA)
Patrunjelul de frunze este o planta aromatica ce reprezinta un igredient nelipsit din preparatele culinare romanesti si nu numai. Este o planta cu frunze mici si foarte putin pretentioasa in ceea ce priveste cerintele...
Bujor Celebrity (1 rizom) Bujor Celebrity (1 rizom)
-30%
Oferta limitata
14,70 lei (inclusiv TVA) 21,00 lei
Bujorul Celebrity este un bujor hibrid ce prezinta o planta deosebita pe tot sezonul de crestere, cu flori mari si foliaj deosebit. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Fritillaria Persica, 1 bulb Fritillaria Persica, 1 bulb
-30%
Oferta limitata
11,20 lei (inclusiv TVA) 16,00 lei
Fritillaria Persica este o varietate ce provine din orientul mijlociu si produce flori inalte cu petale de culoare foarte inchisa. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Yucca de gradina - 1 radacina Yucca de gradina - 1 radacina
-30%
Oferta limitata
8,40 lei (inclusiv TVA) 12,00 lei
Yucca de gradina (Yucca filamentosa) este o specie exotica, decorativa ce produce flori de culoar alb verzui la inaltimea de peste 1 metru fata de frunzele aflate la baza solului.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Sfecla Rotunda Rubinie (100 sem) Sfecla Rotunda Rubinie (100 sem)
5,50 lei (inclusiv TVA)
Sfecla rotunda Rubinie este un soi standard de sfecla rosie din gama Kiepenkerl.
Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri Substrat Dumona pentru afine si plante acidofile, sac 70 litri
81,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru afine si acidofile este substratul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare datorita amestecului echilibrat de turba, nuca de cocos si scoarta de pin.
moluscocid Optimol, 500 grame moluscocid Optimol, 500 grame
19%
Oferta speciala limitata
37,00 lei (inclusiv TVA) 46,41 lei
Optimol este un moluscocid (substanta impotriva melcilor) ce contine metaldehida 4% si formulare de granule. Scapa de melcii sau limacsii din gospodarie cu Optimol formularea noua.
Seminte de tomate Zaraza, 100 seminte Seminte de tomate Zaraza, 100 seminte
5,00 lei (inclusiv TVA)
Zaraza este un soi de tomate romanesti cu crestere determinata destinat cultivarii in camp deschis si spatii protejate.
VIZUALIZATE RECENT
Transvital, bioregulator pentru inradacinare, 100 grame Transvital, bioregulator pentru inradacinare, 100 grame
90,00 lei (inclusiv TVA)
Transvital este un bioregulator care se aplica la plantarea sau transplantarea pomilor, copacilor maturi sau puietilor dar si a butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare