Bravo 500 SC (200 ml)
Bravo 500 SC este un fungicid tip suspensie concentrata, ce contine ca substanta activa 500g/l clorotalonil si are ca destinatia combaterea unui spectru larg de boli pentru tomate, ceapa, cartof, castraveti, pepeni galbeni, mar, par, prun, piersic, capsun. Mod de ambalare: 200 ml.
Fungicid Bravo 500 SC - flacon 200 ml
BRAVO 500 SC este un produs de contact cu actiune multipla, preventiva care actioneaza la suprafata plantelor prin inhibarea germinatiei sporilor ciupercii (bolii). Produsul contine o serie de adjuvanti si surfactanti incorporati care ofera o distributie uniforma pe plante, precum si o aderenta foarte buna chiar in conditii de precipitatii usoare care nu spala produsul de pe planta.
BRAVO 500 SC se aplica preventiv, inainte de aparitia bolii, intervalul dintre tratamente este de 7 – 12 zile si se va adapta in functie de cultura, evolutia conditilor climatice si evolutia bolilor.
Â
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
CULTURA |
DENUMIREA BOLII |
DOZA |
MOD DE APLICARE |
GRAU |
Fuzarioza (Fusarium spp.) Fainare (Erysiphe graminis) Rugina (Puccinia recondita) Septorioza frunzelor (Septoria tritici Sfasierea frunzelor (Helminthosporium tritici repens) |
1.5 l /ha  |
20ml/10-13 l apa |
CEAPA |
Mana Putegraiul cenusiu |
1,5 – 2 l/ha |
20 ml/10 l apa/100 mp |
CARTOF |
Mana   Alteranarioza |
1,5 l/ha (la soiurile rezistente) Â 2l/ha(la alte soiuri) 1,5 l/ha |
20 ml/13l apa/130 mp  20 ml/10 l apa/100 mp 20 ml/13l apa/130 mp |
CASTRAVETI |
Mana Alteranarioza Fainare |
1,5 – 2 l/ha 1,5 – 2 l/ha 0,2%(1,5 – 2 l/ha) |
20ml/10-13 l apa/100-130mp 20ml/10-13 l apa/100-130mp 20ml/10 apa/100-130mp |
PEPENI GALBENI |
Mana Fainare |
0,25% |
20ml/8 l apa/80 mp |
MAR |
Rapan |
0,25%(2,5l/ha) |
20 ml/8 l apa |
ORZ |
Arsura bruna (Rhynchsporium secalis) Fainare (Erysiphe graminis) |
1.5 l /ha |
20 ml/13 l apa |
PRUN |
Basicarea frunzelor Monilioza |
0,15% |
20 ml/13 l apa |
PIERSIC |
Basicarea frunzelor Monilioza |
0,15% |
20 ml/13 l apa |
CAPSUN |
Putregaiul cenusiu |
0,25% |
20 ml/8 l apa |
TOMATEÂ |
Alternarioza (Alternaria solani) |
1.5 - 2 l /ha |
20 ml/10 l apa |
SFECLA DE ZAHAR |
Cercosporioza (Cercospora beticola) |
1.5 - 2 l/ha |
20 ml/10 l apa |
Â
TIMP DE PAUZA: 3 zile pentru tomate, pepeni galbeni si castraveti, 7 zile pentru cartofi, 14 zile pentru ceapa, 60 zile pentru piersic
Â
MOD DE AMBALARE : 200 ml.
A SE UTILIZA NUMAI IN AGRICULTURA! PRODUS NOCIV PRIN INHALARE
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie