Bioxid de sulf, conservant alimentar pentru industria vinului, 1 litru
Mod de preparare pentru dioxidul de sulf:
- la must sanatos, proaspat – 100 ml/100 ltrÂ
- la recolta mucegaita - 150 ml/100 ltr la must transportat - 300 ml/100 ltrÂ
- sulfitarea minima la vin - 100 ml/100 ltrÂ
- sulfitarea medie la vin - 200 ml/100 ltrÂ
- sulfitarea maxima la vin - 300 ml/100 ltrÂ
- Doza de sulf de 100-200 ml/ 100 ltr vin ridica 50mg/l sulful liber la vin.
Â
Mod de ambalare: flacon 1 L.
Bioxidul de sulf este disponibil pe site-ul SemintePlante.ro la variante de ambalare de 50 ml, 100 ml, 500 ml, 1 L.
Citeste mai multArata mai putin
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie