Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Seminte de tomate Tolin 100 seminte lipsa stoc! Ce e de facut?

Postat pe6 Ani in urma 4837

Dupa cate s-a putut observa pe site, semintele de tomate Tolin F1, la variante de 100 seminte /plic nu mai sunt disponibile, ambalatorul renuntand la aceasta varianta de ambalare a produsului. Am hotarat sa scriu acest articol datorita cererilor ridicate pentru Tolin F1 la 100 de seminte, oferind asadar o serie de alternative pentru cei ce doresc rosii pe acelasi tip, ambalate la pachete mai mici.

Voi preciza, pentru cine nu a aflat inca, faptul ca Zeraim Gedera, compania producatoare a hibridului de tomate Tolin F1 a fost cumparata de gigantul Syngenta. De altfel, este doar o chestiune de timp pana cand produsele Zeraim Gedera isi va modifica grafica plicurilor, in viitor Syngenta dorind sa schimbe si pachetele, transformand logo-ul Zeraim Gedera, in Syngenta. Asadar, pentru Syngenta nu este rentabila ambalarea semintelor de tomate Tolin F1 la pachete de 100 de seminte.

Rosii Tolin F1 - Cu ce le inlocuim?


Ca variante de inlocuire voi descrie mai jos o serie de hibrizi de tomate (mai mult sau mai putin asemanatori cu Tolinul), care pot oricand inlocui tomatele Tolin F1 la 100 de seminte. De asemenea, pentru cei ce vor sa mearga in continuare pe Tolin F1, este disponibila in stoc, varianta la 500 de seminte.

Seminte de tomate Primadona F1 (50 seminte)

Seminte de tomate Primadona F1Tomatele Primadona F1 sunt varianta propusa de Hazera Genetics (tot un producator israelian, exact ca Zeraim Gedera), fiind niste rosii mari (in medie 250 de grame), cu aspect si gust placut, cu crestere nedeterminata si pachet excelent de rezistente la boli. 

Tomatele Primadona F1 vin ambalate la pachete de 50 de seminte, la pretul de 17 lei si ofera o varianta inlocuitoare buna pentru Tolin F1. 

De asemenea, pentru cei care vor sa isi completeze gradina cu rosii tip prunisoare, cherry, roma sau semi-determinate, SemintePlante.ro are disponibil, din gama Hazera, aproape toate varietatile acestei companii, la pachete de 50 de seminte.

Seminte de tomate Clarabella F1 (100 seminte) 

Seminte de rosii Clarabela F1Clarabella F1
este un hibrid de tomate olandez, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor in camp si solar, cu fructe mari (230 de grame - insa cu siguranta cresc mult mai mari de atat). Planta are o distanta relativ scurta intre internodii si leaga foarte bine. 
Tomatele Clarabella F1 sunt produse de compania olandeza Rijk Zwaan. Hibridul se caracterizeaza si printr-un pachet excelent de rezistente la boli.

Rosiile Clarabella F1 sunt disponibile la SemintePlante.ro la pachet de 100 de seminte, la pret de 43,66 lei. De asemenea, pentru cei ce vor sa incerce si alte variante din gama Rijk Zwaan, se poate merge pe Abellus (100 seminte), Lilos F1 (100 seminte) mai ales pentru cei ce nu doresc neaparat fructe mari, cat productii extratimpurii si rezistenta deosebita.

Seminte de tomate Cinto F1 (100 seminte)

Seminte de rosii Cinto F1Cinto F1
este o alta rosie propusa de Rijk Zwaan, ce se poate apropia de hibridul Tolin F1. Tomatele Cinto F1 produc rosii de 200-220 de grame, de o culoare rosie, intensa. 
Gustul este deosebit si rezistenta la boli excelenta.

Semintele de tomate Cinto F1 sunt disponibile pe SemintePlante.ro la pachete de 100 de seminte, la pretul de 42,45 lei/pachet.






Seminte de tomate Klass F1 (100 seminte)

Seminte de rosii Klass F1Klass F1
este varianta propusa de Monsanto (Seminis/De Ruiter) ca rosie la ambalaj mic, oferind calitati exceptionale atat gustative, cat si de aspect. 

Tomata Klass F1 produce fructe de culoare rosu aprins, uniforme, de aprox. 180 de grame si prezinta crestere nedeterminata, fiind destinata productiilor extratimpurii.

Asadar, indiferent de alegerea facuta, SemintePlante.ro va garanteaza reusita cu hibrizii de tomate recomandati mai sus. 

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare