Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Un hibrid de conopida Flexibil - Ferrara F1

Postat pe6 Ani in urma 3210

Conopida Ferrara F1 - un hibrid flexibil de vara/toamna

Seminte conopida Ferrara F1 vara toamnaFerrara F1 este un nou hibrid de conopida de vara/toamna, fiind pariul Nickerson Zwaan pentru o recolta ce va asigura productii sigure. Conopida Ferrara F1 se caracterizeaza prin capacitatea de a forma foarte bine capatani in perioada calduroasa, dar si prin rezistenta de trecere de la cald la frig, comportandu-se la fel de bine in ambele situatii.

Printre primele argumente in favoarea conopidei Ferarra F1 este toleranta si capacitatea de legare atat la caldura, cat si la frig, facand astfel din acest hibrid unul dintre cei mai flexibili, ce pot fi cultivati intr-un interval lung de timp, in functie de starea vremii si de cea mai convenabila esalonare a culturilor. 

Astfel, vom avea o libertate foarte mare la alegerea momentelor de semanare, aceasta putand fi semanata incepand cu sfarsitul lunii martie, si chiar pana la inceputul lunii iulie, avand asadar si o perioada de recoltare in functie de intervalul de semanat, din iulie si pana in octombrie. 

Conopida leaga capatani mari, albe, foarte bine acoperite, ce pot cantarii aproximativ 2,5 kilograme, avand o uniformitate deosebita. Hibridul Ferrara F1 prezinta o planta viguroasa, cu uniformitate foarte ridicata.

Densitatile recomandate variaza intre 25.000 si 36.000 de plante/hectar. Se recomanda totusi folosirea urmatoarei scheme de plantare: 

-                0,7 - 0,8 metrii intre randuri si 0,4 - 0,5 metrii intre plante pe rand.

Conopida Ferrara F1 a obtinut productii mari in culturile de test, obtinand o productie de 60 - 80 de tone/hectar. Capatanile au fost foarte bune calitativ, de culoare alba, imaculata.

Ca grafic al lucrarilor, prezentam mai jos urmatoarea schema: 

Lucrarile la hibridul de conopida Ferrara F1

LUNA IAN FEB MAR APR MAI IUN IUL AUG SEP OCT NOV DEC Recomandat de:
Semanat         _ ____ ____ ___ _            NICKERSON ZWAAN
Plantat           _ ____ ___ ___ _          
Recoltat             ___ ____ ____ ___      










Semintele de conopida Ferrara F1
sunt disponibile pe SemintePlante.ro, la ambalaje de 1000 si de 50 de seminte. Pentru detalii de cumparare accesati: seminte de conopida Ferrara F1

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare