Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Cum scap de soareci si sobolani? Otrava de soareci

Postat pe6 Ani in urma 45614

Cum scapam de soareci si sobolani? Otrava de soareci de la SemintePlante.ro!

In combaterea soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare inrudite, exista mai multe tipuri de raticide si, in cele de mai jos, vom incerca prezentarea fiecarora, pentru a usura alegerea utilizatorului final. 

1. Momeala raticida Brody Fresh Bayt 

Otrava de soareci Brody Brody Fresh Bayt, sau Brody Esca Fresca este o momeala raticida, destinata uzului caznic ce se prezinta sub forma unui gel dur, si este destinata a omora toate tipurile de sobolani, guzgani, sobolani negrii, soareci de casa, cartite, etc.  
Produsul contine doua substante active, brodifacoum si benzonat de denatoniu, acestea ducand la moartea rozatoarelor prin hemoragie interna. 

AVANTAJ! Se spune ca sobolanii, cand vad o sursa de hrana ciudata, il trimit pe cel mai batran, sau pe cel mai bolnav sa o testeze. Actionand dupa o anumita perioada de la ingestie, Brody Fresh Bayt nu creeaza suspiciuni printre sobolani, fapt ce permite o deratizare totala. 

Cum folosim otrava de soareci Brody Fresh Bayt? 

Amplasam momeli de 20-25 de grame, in diverse colturi si locuri accesibile sobolanilor. Pe masura ce momelile sunt consumate, vom adauga otrava din nou, pana la distrugerea completa a acestora. Neaparat, soarecii si sobolanii morti trebuie indepartati!

 

Cumpara Brody Fresh Bayt 200 grame




2. Momeala raticida Diferat Fresh Bayt

Otrava de soareci Diferat Fresh Bayt este produsa de acelasi producator, Kolland, ca si momeala Brody Fresh Bayt.Otrava de soareci Diferat Ceea ce difera este substanta activa a produsului, difenacum, dar si modul de actiune. 
Momeala Diferat Fresh Bayt, spre deosebire de Brody, ucide soarecii mai repede, fara insa a le da acestora dureri, deci nu creaza suspiciuni in cuib. 

Cum folosim otrava de soareci Diferat Fresh Bayt? 

Otrava de soareci Diferat Fresh Bayt se foloseste la fel ca Brody Fresh Bayt, deci capcanele de 20-25 de grame, se amplaseaza in diverse colturi si locuri accesibile sobolanilor, completand momelile pe masura ce acestea sunt consumate. Soarecii si sobolanii morti trebuie adunati pentru a nu crea suspiciuni intre rozatoare.

Diferat Fresh Bayt contine o substanta foarte amara, cu gust respingator pentru animalele de companie. 


Cumpara Diferat Fresh Bayt 100 grame

3. Grausor de soareci, sau Probrodirat 

Otrava de soareci GrausorProbrodirat este varianta de otrava de soareci si sobolani clasica, sub forma de grausor, produsa de Kollant, ce are ca substanta activa brodifacoum. Probrodirat ucide soarecii si sobolanii in cateva zile de la consum.

Cum folosim otrava de soareci Probrodirat?

Grausorul Probrodirat se amplaseaza pe un servetel, sau in cutii de carton sau alte recipiente, in doza de 100-200 de grame. Pe masura ce acesta se consuma, se va completa momeala. 
Din cauza usurintei la consum, in gospodarii, Probrodirat se va aplica in locuri foarte greu accesibile, pentru a evita riscul de a fii consumat de animale de companie, pasari, etc. 


Cumpara Probrodirat 400 grame

4. Termo BI, lipici pentru soareci



Lipici pentru soareci Termo BiTermo Bi lipici este solutia complet ecologica pentru combaterea rozatoarelor. Practic produsul se prezinta sub forma unei paste, fara miros, care prinde soarecii si sobolanii pe locul unde a fost aplicata.

Cum folosim pasta de soareci Termo Bi lipici?

Vom aplica lipiciul in strat subtire, pe tavite, scanduri, suporti, etc. Soarecii ce vor lua contact cu suprafata tratata vor fi imobilizati. Acestia trebuie ulterior neutralizati. 
Pentru a marii eficienta produsului, se recomanda aplicarea a bucati de cascaval sau nuci in zona unde am folosit lipiciul Termo Bi. 


Cumpara Termo Bi Lipici

5. Otrava de soareci Storm Pellets 


Otrava de soareci Storm PelletsStorm Pellets este un raticid produs de BASF, destinat atat profesionistilor, cat si utilizatorilor casnici. Storm Pellets actioneaza foarte bine acolo unde celelalte raticide nu au dat rezultate (forme rezistente de soareci si sobolani). 

Storm Pellets se prezinta sub forma de momeala gata pregatita, in granule cilindrice, de culoare albastra. Prin modul de actiune, Storm Pellets duce la moartea rozatoarelor in 3, pana la 8 zile, in functie de rasa, varsta, sex, specie, etc. 

Cum folosim otrava de soareci Storm Pellets?

Otrava de soareci Storm Pellets se aplica in colturi si zone accesibile sobolanilor, pe servetele, tavite, farfurii de plastic, etc. 
Pentru combaterea soarecilor sunt suficiente 30 de grame de substanta pe statie, cu momeli amplasate la distante de 1-2 metrii una de alta. 
Pentru combaterea sobolanilor se va utiliza 50 de grame substanta, cu o distanta de 5-10 metrii intre statii. 
Metoda presupune verificarea momelilor din 7 in 7 zile si completarea acestora, in cazul in care au fost consumate, pana la exterminarea totala a rozatoarelor. Momelile nevizitate trebuie reamplasate. 



Cumpara Storm Pellets 1kg

In caz de atac masiv, se recomanda amestecarea a doua sau mai multe produse de mai sus (poate chiar toate). Amestecul de substante active si formularile diferite vor da cele mai bune rezultate in combaterea dizgratiosilor daunatori. 

Pentru mai multe detalii despre produsele de igiena publica distribuite de SemintePlante.ro, accesati link-ul: Igiena Publica.

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare