Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Campania Fermier Informat

Postat pe6 Ani in urma 2420

Fermier informat Incepand cu aceasta luna, SemintePlante.ro lanseaza campania Fermier Informat. Practic, serviciile oferite sub logo-ul Fermier Informat vin in ajutorul clientilor site-ului SemintePlante.ro, dar si a vizitatorilor, dorind sa ofere cultivatorilor absolut toate informatiile privind produsele distribuite, modul de ambalare, teremenele de garantie, procentele de germinatie pentru seminte de legume, poze cu majoritatea hibrizilor distribuiti (altele decat cele furnizate de producatorii semintelor), facute in culturile clientilor nostrii. 

Asadar, intr-o piata deja plina, de diversi furnizori, oferte, hibrizi noi aparuti, fel si fel de informatii mai mult sau mai putin corecte, serviciul Fermier Informat, vine in sustinerea fermierilor, dorind a oferii detalii clare, precise, urmarind, in final ca alegerea facuta de catre client sa fie cea corecta, iar acesta sa fie multumit. 



Ce presupune campania fermier informat?

In ceea ce priveste strict gama seminte de legume startul campaniei a fost dat, prin modificarea paginii Garantii din site-ul SemintePlante.ro. Accesand aceasta pagina, clientii nostrii pot observa detaliile privind modul de ambalare al produselor, cu pozele ambalajelor de la fiecare producator in parte. Astfel, clientii vor stii exact ce primesc in pachet si cum arata ambalajul, oferind clientului o siguranta in plus ca SemintePlante.ro distribuie numai seminte de legume originale.

Tot pe partea de seminte de legume, la aceeasi pagina Garantii, mentionata mai sus, clientul are acces la informatii transparente privind modul de livrare al semintelor si documentele de calitate disponibile pentru clienti. SemintePlante.ro distribuie seminte de legume certificate, fiecare venind insotita, dupa caz, de certificat fitosanitar si de calitate, sau pasaport fitosanitar.  Tot aici sunt precizate si detaliile privind returul marfii. IN CAZUL IN CARE NU STIAI, LA SEMINTEPLANTE.RO POTI RETURNA PRODUSUL IN CAZUL IN CARE AI NELAMURIRI, Ceres Union SRL, restituind toti banii inapoi, daca produsele sunt intacte si nedeteriorate. 


Seminte de legume pentru solarii si camp

SemintePlante.ro distribuie doar seminte de legume profesionale ce respecta standardele si recomandarile ESA (European Seeds Association - Asociatia Europeana a Calitatii Semintelor). Astfel, in pagina Garantii, puteti gasi un tabel cu germinatiile minime si puritatile, pentru semintele de legume distribuite de noi. Pentru a vedea tabelul, accesati link-ul: seminte de legume certificate.

Blog SemintePlante.ro

In sarcina de alegerea hibrizilor sau soiurilor, SemintePlante.ro intervine prin mai multe unelte, dorind facilitarea alegerii fermierilor, prin oferirea detaliilor privind fiecare soi sau hibrid in parte, furnizarea testelor comparative intre mai multi hibrizi, sau detalii privind cele mai vandute produse de pe teritoriul Romaniei. Ca surse de informatii putem spune ca avem destule, blog-ul seminteplante.ro fiind o unealta unde vom trece informatii primite atat de la reprezentantii marilor producatori de seminte de legume in Romania, dar si informatii si interviuri cu clientii nostrii.  
Pentru accesarea blog-ului, cel mai usor este sa intrati pe site-ul SemintePlante.ro, si sa accesati link-ul Blog, din coltul din stanga-centru al paginii, dupa cum reiese din imaginea de mai jos. 

Blog-ul seminteplante.ro

Un articol propus in aceasta directie, care s-a bucurat de un real succes este articolul privind alegerea hibrizilor de salata. Si va promitem ca vor fii mai multe. De asemenea, tot pe blog, vom incerca oferirea detaliilor a tuturor produselor din gama, nu numai a semintelor de legume distributie, oferind asadar articole despre folosirea corecta a produselor de protectia plantelor, a planurilor complete de tratamente, a tehnologiilor noi de cultivare si a detaliilor de cultura. 


SemintePlante.ro e social

Dezvoltarea din ultima vreme a platformelor sociale, a dus la creearea de canale de comunicatie foarte bune intre companiile ce activeaza pe aceste platforme de social media, si clientii acestora. In acest sens, pentru o comunicare mai facila SemintePlante.ro va propune canalele de social media, unde putem interactiona, unde va putem trimite ultimele noutati, poze sau tehnologii: 
 
Facebook SemintePlante
1. facebook.com/SemintePlante 



Seminteplante googleplus
2. plus.google.com/+SeminteplanteRom/posts



Seminte plante pe twitter
3. twitter.com/SemintePlante

Canal de Youtube SemintePlante.ro
4. youtube.com/user/SemintePlanteMag

Seminte de legume Pinterest


5. pinterest.com/seminteplante


Asadar,  da-ne like pe facebook, plus pe google plus, follow pe twitter, pinterest sau youtube pentru a afla primul de promotii, sau de cele mai noi trenduri din domeniu. 
Campania Fermier Informat se integreaza cu platformele de mai sus, toate anunturile, tehnologiile, detaliile de cultivare propuse de aceasta campanie, vor fi trimise automat si pe canalele media mai sus mentionate. 

Poze din cultura pentru hibrizii distribuiti


Incepand cu noua campanie "Fermier Informat", magazinul online de seminte de legume SemintePlante.ro, va incepe publicarea, pentru fiecare varietate in parte, poze realizate in conditiile noastre de cultura, needitate, incercand astfel sa oferim o imagine cat mai clara utilizatorului despre un anume hibrid. 
Astfel, deja am inceput adaugarea pozelor pentru hibrizii de mai jos, si va promitem ca adaugarea va continua, la toate varietatile distribuite de SemintePlante.ro.

Seminte de varza extratimpurie Delight Ball F1 Seminte de rosii Buran F1 Seminte de rosii Vernal F1 Seminte de ardei gras Irene F1 Seminte de tomate Menhir F1



Ce isi propune campania Fermier informat?

SemintePlante.ro urmareste prin campania Fermier Informat dezvoltarea urmatoarelor proiecte in sezonul 2014 - 2015: 

      1. Echiparea tuturor varietatilor de pe site-ul SemintePlante.ro, cu poze facute in cultura, la diversi cultivatori din zona Romaniei;  

      2. Dezvoltarea in website a unui ghid de recomandari, pentru fiecare produs in parte, ce va duce la o alegere mai usoara a hibrizilor cultivati de fermierii nostrii;  

      3. Implementarea unui website, de tip portal, pentru o mai buna comunicare cu clientii, incluzand in acesta atat sfaturi practice, ce se pot aplica in cultura, cat si detalii despre piata de vanzare a legumelor, statistici si studii de caz;  

      4. Implementarea unui website de tip enciclopedie, cu ghidul bolilor, al daunatorilor si buruienilor, precum si tratamente omologate sau masuri de combatere biologica;

      5. Dezvoltarea aplicatiei SemintePlante.ro cu sectiuni unde sa includem detaliile de cultivare pentru fiecare cultura in parte.

      6. Creearea unor sheme de tratamente, pentru fiecare cultura (legume, flori, pomi fructiferi, vita de vie), ideale pentru cultivatorii tip hobby. 

Pe masura ce le vom implementa, va vom tine la curent, anuntand detaliile pe blog-ul nostru, pe canalele de social media prezentate mai sus, dar si pe newsletter. In cazul in care nu ati facut-o, va puteti abona la newsletter introducand adresa de e-mail, pentru a putea primii acolo, promotiile si detaliile campaniei.

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare