Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Pachete comerciale pentru altoirea pepenilor!

Postat pe6 Ani in urma 4727

Pepeni altoiti din gama Clause

Pepenele altoit prinde din ce in ce mai mult teren in Romania, datorita capacitatii date de portaltoi de a se preta la monocultura, obtinandu-se productii ridicate, vigoare mai buna, rezistenta sporita la boli, etc. Unul din principalii hibrizi de pepene verde ce s-a folosit in Romania ca pepene altoit este hibridul Celine F1 de la firma Clause. 

Astfel, pentru clientii ce isi altoiesc singuri plantele, reprezentantii firmei Clause din Romania, propun doua variante de pachete comerciale ce contin seminte de pepene verde Celine F1 si seminte de portaltoi pentru acest pepene verde.


 

Ce avantaje ofera pepenele altoit?

Plantele altoite de pepeni verzi si galbeni prezinta rezistenta la Fuzarioza si Nematozi, au un sistem radicular foarte bine dezvoltat si puternic ce ii confera plantei o vigoare mult mai mare si mai puternica fata de plantele nealtoite. 

Vigoarea indusa de portaltoi va duce apoi la un spor de productie si o perioada de recoltare mai lunga. De asemenea, plantele altoite sunt mult mai rezistente la temperaturi scazute, putand asadar sa fie plantate mai devreme. 

Rasaduri altoite pepene verde
In poza de mai sus sunt rasaduri de pepene altoit Celine F1.


Ce ofera pachetele comerciale pentru altoit ?

Pachetele comerciale pentru altoit ofera semintele de portaltoi (doua variante, portaltoi pe tip interspecific sau portaltoi pe tip Lagenaria) alaturi de semintele de pepene verde Celine F1, unul dintre cei mai folositi hibrizi de pepene pentru pepene altoit.

In pachet vom gasi cate 5000 de seminte de portaltoi si 5000 de seminte de Celine, preturile fiind cu mult mai scazute fata de achizitionarea standard a semintelor. 

In cele ce urmeaza, vom exemplifica reducerea costurilor in cazul achizitionarii la pachet, pentru fiecare varianta propusa.


Pachet Comercial Celine (5000 sem) + Lagenaria (5000 sem)

Portaltoiul Lagenaria S1 este varianta ce ofera o timpurietate mai buna plantelor altoite, fiind preferat ca portaltoi de zona Dabuleni.

In cazul achizitionarii separate vom avea urmatoarele preturi:

- Seminte portaltoi Lagenaria S1 1000 seminte = 192.2 lei * 5 = 961 lei/5000 seminte; 
- Seminte pepene verde Celine F1 1000 seminte= 316 * 5 = 1580 lei/5000 seminte
-------------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL DE PLATA LA ACHIZITIA INDIVIDUALA    = 2541 lei

Asa cum se vede din calculul de mai sus, pretul de 2541 de lei este mult mai mare fata de pretul pachetului comercial de 1944 de lei, obtinandu-se o economie de 597 lei.



Pachetul Comercial Celine F1 (5000 sem) + TZ 148 F1 (5000 sem)

Portaltoiul TZ 148 F1 este un portaltoi pe tip interspecific (C.Maxima x C.Moschata), oferind o vigoare mai buna plantelor si o putere de crestere mai mare, rezistenta mai buna la ger si potential de productie ridicat.

In cazul achizitionarii separate vom avea urmatoarele preturi:

- Seminte portaltoi TZ 148 F1 5000 seminte = 1068.2 LEI/5000 seminte;
- Seminte pepene verde Celine F1 1000 seminte= 316 * 5 = 1580 lei/5000 seminte
--------------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL DE PLATA LA ACHIZITIA INDIVIDUALA = 2648.2 LEI

Asa cum reiese din calcul, si la aceasta varianta se obtine un pret mai mic la pachetul comercial fata de achizitia individuala, clientul economisind 219.2 lei , pretul pachetului comercial fiind de 2429 lei.


Regasim hibridul Celine F1 in poza de mai jos, factuta la inceputul lunii iulie in comuna Gheorghe Doja, jud. Ialomita, altoit pe portaltoi TZ 148 F1. A se observa asezarea fructelor si uniformitatea.

Pepene verde Celine F1

Pentru mai multe detalii despre pachetele comerciale, click pe una din pozele de mai jos:

Pachet comercial altoiti                                  Promo pepeni altoiti
            2429 LEI                                                                  1944 LEI

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare