Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Noiembrie vine cu reduceri la SemintePlante.ro

Postat pe6 Ani in urma 1199

Luna Noiembrie este luna reducerilor la SemintePlante.ro, luna in care poti gasi seminte profesionale de legume la preturi promotionale sau oferte bune la pesticide. Asadar, daca ai fost la Indagra si nu te-ai aprovizionat de acolo, iti punem pe tava peste 115 oferte de neegalat, cu preturi chiar mai mici decat cele de la targ.

Toamna, dupa cum bine este stiut, producatorii de seminte/importatorii modifica preturile, de fiecare data cu cateva procente in sus. SemintePlante.ro pastreaza pentru luna noiembrie la o gama variata de produse preturile vechi. 
In plus, ofera si o serie de promotii la produsele distribuite, promotii ce pot fi vizibile aici (Promotii la seminte de legume).

Voi enumera in randurile de mai jos, cateva din produsele aflate la promotie. 
Trebuie mentionat ca oferta este valabila in limita stocului disponibil, produsele putand disparea de la promotie dupa o zi pe alta.




        1.   Seminte de legume Seminis la promotie

Seminte de pepene verde extratimpuriuBonta F1 este cel mai timpuriu hibrid de pepene verde, din gama Seminis, ce ofera fructe de calitate deosebita, avand o perioada de vegetatie de numai 75 de zile de la transplantare. Miezul este rosu aprins iar coaja foarte subtire.

Mai multe detalii despre hibridul de pepene verde Bonta F1 se pot vedea accesand link-ul seminte de pepene Bonta F1.

Pret - 48 RON/ 250 seminte



      2.  Seminte de legume Syngenta la promotie

Seminte de tomate Bostina F1Bostina F1 este un hibrid de tomate profesional, din gama Syngenta, cu crestere nedeterminata, care si-a castigat simpatia cultivatorilor din toate zonele tarii, prin raportul foarte bun oferit intre timpurietatea excelenta, productia ridicata si calitatea deosebita pe fructe.
Hibridul este unul foarte flexibil, rezistent si foarte usor de cultivat.


Detalii despre rosiile Bostina F1 gasiti accesand: seminte de tomate Bostina F1.

Pret - 165 RON/ 500 seminte

     

3.  Seminte de legume Bejo la promotie


Sfecla rosie Boro F1 la promotieBoro F1 este cel mai cautat hibrid de sfecla rosie, datorita culorii bordo inchis a radacinii. Beneficiezi de un super pret la samanta Boro F1 numai in luna Noiembrie.



 Mai multe detalii despre sfecla Boro gasiti accesand: seminte sfecla boro




Pret - 180 RON/ 50.000 seminte


Acestea sunt doar cateva din ofertele prezentate, asadar selecteaza categoria "Promotii de sezon" si vezi ce iti trebuie. Oferta este limitata.

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare