Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Decembrie, luna cadourilor pe bune la SemintePlante.ro!

Postat pe6 Ani in urma 2628

In luna decembrie, in 2022 (si la inceput de ianuarie 2023), la SemintePlante.ro, beneficiezi de surprize si cadouri la orice comanda facuta. Astfel, pe langa preturile promotionale pe care ti le-am pregatit, primesti insotit de produsele comandate si cadouri din domeniul agro.

Promotiile oferite sunt urmatoarele: 

  • Pentru orice comanda ce depaseste 1000 de lei si contine seminte de legume primesti gratis 1 litru fertilizant de inradacinare ProRoot pe care sa il folosesti inainte de plantarea rasadului.

  • Pentru comenzi mai mici de 1000 de lei primesti, in colet, cadouri constand in: pachete cu bulbi de toamna sau produse promotionale: tricouri inscriptionate cu firmele favorite, pixuri, agende, cataloage, calendare, promotionale SemintePlante si alte articole. 

Asadar, te asteptam pe www.seminteplante.ro si iti uram un Decembrie super! 

Vezi oferta noastra

PRODUSE RECOMANDATE
Seminte de ardei Silver Star F1, 500 Seminte Seminte de ardei Silver Star F1, 500 Seminte
101,00 lei (inclusiv TVA)
Silver Star F1 (Silver Bell F1) este o hibrid nou de ardei gras alb-galben, foarte productiv, caracterizat prin timpurietate excelenta si capacitate de legare buna chiar si in conditii de temperatura scazuta.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Seminte de tomate Havanna F1, sera Colibasi Seminte de tomate Havanna F1, sera Colibasi

40,00 lei (inclusiv TVA)

Havanna F1 este un hibrid profesional de tomate cu crestere nedeterminata si fructe mari si ferme, cu un pachet excelent de rezistente la boli, pretabil pentru cultivarea pe toate ciclurile de cultura. 


Seminte de tomate Bueno F1, 500 seminte Seminte de tomate Bueno F1, 500 seminte

230,00 lei (inclusiv TVA)

Bueno F1 este un hibrid nou de tomate, cu crestere nedeterminata, din gama Nongwoo Bio. Fructele sunt intens colorate, de culoare  rosie, mari, cu greutati medii cuprinse intre 240-260 de grame si prezinta o fermitate...

Seminte de vinete Canna F1 Seminte de vinete Canna F1
(1)
71,00 lei (inclusiv TVA)
Canna F1 este un hibrid nou de vinete, din gama Bakker Brothers, introdus recent in Romania remarcat datorita timpurietatii, a productivitatii dar si a culorii negre-indigo a fructelor, culoare ce se pastreaza pana la...
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare