Cauta in articole

Ultimele comentarii

Nu sunt comentarii

Arhiva blog

NOU! Seminte de salata din gama Bejo

NOU! Seminte de salata din gama Bejo

Ca urmare a fuziunii dintre Bejo Zaden si Agri Semen, compania Bejo a introdus in sortimentul produselor distribuite in Romania si seminte de salata. 

In ceea ce priveste varietatile din gama semintelor de salata, vom regasi la Bejo seminte de salata de capatana (atat pentru sezoanele reci, cat si pentru sezoanele calde), seminte de salata batavia si seminte de salata lollo (lollo bionda si lollo rosa). 

Ce e nou la salata din gama Bejo

Toate varietatile de salata introduse in 2017 de Bejo pe piata din Romania au rezistenta la Afidele salatei (Nasonovia ribisnigri - Nr:0), rezistenta care nu exista, la momentul introducerii, decat la salata Laruna, din gama Enza Zaden. 

De asemenea, calitatea semintelor in ceea ce tine de germinatie si puritate varietala a fost mult imbunatatita, semintele de salata beneficiind de tehnologia si experienta companiei Bejo Zaden.


Seminte de salata de capatana - Bejo

Bejo introduce in 2017 cinci varietati de salata de capana, patru dintre ele fiind distribuite de SemintePlante.ro. Dintre acestea, pentru sezonul cald (inclusiv pe perioada de vara) se pot folosi: Sotalis si Antedis, varietati ce prezinta o foarte buna toleranta la emiterea tijelor florale. Acestea sunt ambalate la pachete de 5000 de seminte si au pretul de 125 lei/plic.

Seminte de salata Sotalis                                                           Sotalis F1 - seminte de salata Bejo

Seminte de salata Antedis                                                            Antedis - Seminte de salata Bejo

Ca varietati cultivate in perioadele usor mai reci (culturile de toamna si primavara), Bejo recomanda varietatile Malis si Megis, varietati ce reusesc usor sa formeze o capatana de 400 - 600 de grame.
seminte de salata Malis
                                                         Malis - seminte de salata gama Bejo

Seminte de salata Megis                                                       Megis - Seminte de salata gama Bejo


Seminte de salata Batavia

Pentru segmentul de salata Batavia, Bejo introduce doua noi varietati: Euribel si Sementel, ambele pretabile a fi cultivate in culturile de primavara si culturile de toamna. 
Din gama Agri Semen exista deja pe piata din Romania varietatea de salata batavia Model, iar variantele Euribel si Sementel aduc in plus un aspect comercial mai bun si rezistente mai bune. 

Seminte de salata EuribelSalata batavia Sementel

In pozele de mai sus: salata Euribel (stanga) si salata Sementel (dreapta)

Semintele de salata batavia din gama Bejo (Euribel si Sementel) sunt ambalate la pachete de 5000 de seminte si costa 130 lei/plic.

Seminte de salata tip Lollo

In gama Lollo, Bejo propune doua varietati excelente, ideale pentru sezonul cald, avand o deosebita rezistenta la emiterea tijelor florale: Biondonna, varietate de salata tip lollo bionda, cu capatana de 400 - 600 de grame si Spectation varietate de salata tip lollo rosa. 

Salata lollo BiondonnaSeminte de salata Spectation
In poza: Biondonna (foto stanga) si Spectation (foto dreapta).

Semintele de salata tip lollo bionda sunt ambalate la pachet de 5000 de seminte si costa 155 lei/plic.

Pentru mai multe detalii despre varietatile de salata nou introduse de Bejo in Romania, click pe poza fiecarei varietati prezentate. 

Postat pe 2018-02-12 Legume 0 92

Lasa un comentariuLasa un raspuns

Trebuie sa fii logat pentru a posta comentarii.

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018