Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Kiepenkerl - un nou brand pe piata horticola din Romania

Postat pe6 Ani in urma 2690

Seminte Kiepenkerl Romania

Kiepenkerl este o marca germana, apartinand firmei Bruno Nebelung, ce si-a castigat renumele de brand hobby premium in multe state din Europa (Germania, Marea Britanie, Franta, Cehia, Austria, Ungaria, Slovacia, etc.). 

SemintePlante.ro este incepand cu luna august a anului 2017 unic importator pentru produsele din gama Kiepenker primele produse din aceasta gama postate pe site fiind bulbii de toamna. 

Compania Bruno Nebelung a fost fondata in 1925 ca o afacere de familie si inglobeaza la acest moment companii din Olanda si Germania, reusind sa ofere toata gama de produse destinate horticulturii. Gama Kiepenkerl este gama de top a companiei germane, fiind gama ce ofera cea mai buna calitate, compania selectand seminte de la cele mai mari branduri din lume. 

 

Bulbi de toamna si alte noutati de la Kiepenkerl

Printre noutatile introduse de Kiepenkerl in acest sezon mentionam bulbii de lalele Blue WOW, un soi exclusiv distribuit de SemintePlante.ro, caracterizat printr-o floare spectaculoasa. 

Bulbi de lalele Blue Wow

De asemenea, am introdus in acest sezon tot de la Kiepenkerl bulbii de zambile pre-raciti/preparati, bulbi ce sunt trecuti deja printr-un proces de racire, pentru a se obtine inflorirea la Craciun. Odata cu ei, am introdus ca noutate si recipientul pentru fortarea zambilelor pentru inflorire de Craciun

Fortarea zambilelor
Ca alte noutati din categoria acesoriilor pentru bulbi, SemintePlante.ro distribuie incepand de anul acesta si cosuri pentru plantarea bulbilor de toamna, ideale pentru protejarea acestora de atacul rozatoarelor, plantatoare pentru bulbii de toamna, conuri pentru astuparea bulbilor de zambile si pahare pentru inflorirea in apa a bulbilor de Amaryllis.


Sistemul Etagere - gradinaresti ca un profesionist

Mod de plantare bulbiO alta noutate introdusa in acest sezon este sistemul Etagere. Sistemul vizeaza un mod de plantare al bulbilor de toamna astfel incat sa se obtina o crestere anume a taliei florilor si o inflorire in acelasi timp, exact cum arata si schema din stanga.

Astfel, includem in portofoliul SemintePlante.ro de anul acesta, trei variante ale sistemului Etagere, variante compuse din diverse amestecuri de muscari, lalele si zambile pentru a obtine cele mai bune efecte vizuale cu putinta. 

In conformitate cu sistemul Etagere, bulbii cu perioada cea mai tarzie de inflorire (cum sunt lalelele) vor fi plasati la baza ghiveciului in timp ce bulbii cu inflorirea cea mai rapida (precum irisii sau crocusii) vor fi pusi la suprafata acestuia. 

Oricare din variantele de bulbi tip Etagere alegeti va sosi insotit de o eticheta privind modul de plantare al acestuia. 
Bulbii din pachetele Etagere se pot planta atat in ghivece cat si direct in gradina.

Respectand instructiunile date, unul din amestecurile Etagere - Etagere Trio - ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos: 

Bulbi de lalele Etagere


Toata gama de bulbi de toamna Kiepenkerl

Asadar, din gama bulbilor de toamna Kiepenkerl, gasiti pe SemintePlante.ro urmatoarele specii: 

- bulbi de lalele;
- bulbi de zambile;
- bulbi de narcise; 
- bulbi de crocus;
- bulbi de allium;
- bulbi de anemone; 
- bulbi de muscari;
- bulbi de fritilaria;
- bulbi de ranunculus; 
- bulbi de ghiocei; 
- bulbi de iris;


Usturoi de samanta

Alte produse Kiepenkerl distribuite de SemintePlante.ro

Pe langa bulbii de toamna, am introdus in acest sezon si usturoiul de samanta Thermidrome, varietate profesionala, sortata de Kiepenkerl. 
De asemenea, in tab-ul de informatii tehnice al produsului usturoi de samanata Thermidrome gasiti si detaliile de cultivare ale usturoiului. 

O alta noutate este reprezentata de kitul de crestere pentru Cresonul de gradina. Practic o mini-rasadnita unde putem pune la germinat semintele de Creson si de unde, ulterior, putem taia germenii pentru a ii folosi in diverse preparate.

Modul de folosire al Kitului de crestere pentru Cresonul de gradina este cel dat mai jos:




Kit de crestere

Seminte de legume si flori - gama Kiepenkerl

In viitorul apropiat vom actualiza cu gama Kiepennkerl de seminte de legume si flori. In ceea ce tine de sortiment, Kiepenkerl selecteaza seminte de legume de la cei mai mari producatori din bransa, colaborand cu nume de renume precum Nunhems, Rijk Zwaan, Bejo Zaden, Satimex sau Enza Zaden. 
In gama Profi-Line a Kiepenkerl vom gasi hibrizi de top, de actualitate dar ambalati la pachete mici pentru a putea fi folositi si de amatorii din domeniu. Sortimentul de seminte de flori este si el unul foarte vast, incepand cu luna noiembrie ambele putand fi disponibile pentru achizitionare pe SemintePlante.ro

De asemenea, vom largi gama Kiturilor de crestere pentru germeni, ideala in bucatarie pentru noile retete. 

Toate acestea vor fi facute la standarde de calitate germana, mutand gradinaritul hobby la un alt nivel. 

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare