Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Decembrie! Luna cadourilor la SemintePlante.ro

Postat pe6 Ani in urma 1589

Asa cum te-am obisnuit inca de anul trecut, luna Decembrie este luna in care noi, SemintePlante.ro, oferim cadouri la fiecare comanda primita. Asadar, in cazul in care vei plasa o comanda pana la finalul acestui an, asteapta-te sa gasesti in colet: seminte hobby sau profesionale de legume, seminte de flori, bulbi de flori de toamna, ingrasaminte si biostimulatori, materiale promotionale sau alte accesorii necesare activitiatii horticole. 

Logo de craciun cu SemintePlante.ro

Pe langa cele descrise mai sus, orice comanda de pe site-ul nostru in valoare de peste 2000 de lei vine insotita de 1 litru de biostimulator TECAMIN MAX / 500 de grame de ingrasamant HORTIFOR 20-20-20 / 1 litru de ingrasamant foliar pe baza de Calciu de la Lebosol.

Si, pentru ca stim ca in luna Decembrie cheltuielile sunt mai mari, ti-am pregatit o serie de produse la super pret. Click pe link-ul inapoi la site pentru a le vedea.

P.S. Le gasesti pe prima pagina, la sectiunea promotii.



VEZI OFERTA LUNII DECEMBRIE

 

REGULAMENT CAMPANIE "DECEMBRIE LUNA CADOURILOR LA SEMINTEPLANTE.RO"

Campania este organizata de Ceres Union SRL (CUI: RO18328125, sediu social: str. Panduri, nr. 5, bl. H6, sc. A, etaj 2, apt. 7, Calarasi, jud. Calarasi) prin intermediul site-ului SemintePlante.ro. Societatea Ceres Union detine website-ul SemintePlante.ro. 

ELIGIBILITATE

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica rezidenta in Romania.
In cazul cumpararilor multiple (mai multe comenzi intr-o luna) cadoul este oferit o singura data.

DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara intre 13.12.2017 - 31.12.2017 pe site-ul SemintePlante.ro. Numarul de materiale promotionale depinde de stocul disponibil. Campania se poate termina la terminarea stocului propus de catre organizator. 

CONDITII GENERALE 

Organizatorul isi rezerva dreptul deplin de a anula, muta sau schimba datele campaniei pe parcurs, prin anuntarea pe site-ul SemintePlante.ro cu 12 ore inainte. 
Organizatorul nu va fi responsabil pentru nici o dauna sau pierdere cauzata de participarea dumneavoastra la aceasta campanie. 
Produsele oferite sunt produse ce nu au alte garantii decat garantiile standard.
In cazul in care produsele primite nu se incadreaza cerintelor clientului, acesta le poate returna. Pentru asta poate contacta organizatorul prin formularul de contact disponibil pe site sau la telefon 031.425.21.59.


Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare