Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Alveole pentru semanat la promotie

Postat pe6 Ani in urma 6043

Palete alveolare si alveole pentru semanat

SemintePlantAlveole pentru semanate.ro ti-a pregatit o noua oferta imbatabila la paletele alveolare, tava de celule alveole fiind numai 1,8 RON pentru alveolele de 28 de celule, de 32 de celule, de 45 de celule, de 70 de celule si de 104 celule. Alveolele sunt importate din Turcia, din material plastic elastic EPE, nefiind casante.

Deoarece s
In plus, alveolele de 288 de celule au si ele un pret special, fiind reduse de la 3,5 lei, la 3 lei/buc. tim ca in aceasta perioada cultivatorul are numai investitii, si incasari mai deloc, perioada de start fiind una dintre cele mai grele. Din acest motiv, SemintePlante.ro vine cu un pret imbatabil la alveolele pentru semanat, de 1,8 RON/buc, la modelele precizate mai sus. 

In cazul de achizitia mai multor alveole, pretul acestora este usor negociabil. 

PRODUSE RECOMANDATE

Alveole de semanat, 24 celule Alveole de semanat, 24 celule
1%
Oferta limitata

1,67 lei (inclusiv TVA) 2,00 lei
Alveole (placi alveolare) de 24 de celule pentru semanat, cu diametru celulei de 7.8 cm. Alveolele sunt destinate semanarii semintelor de pepene, castraveti, tomate, ardei, vinete.


Alveole de semanat, 28 celule Alveole de semanat, 28 celule
1%
Oferta limitata

1,67 lei (inclusiv TVA) 2,00 lei
Alveole pentru semanat, de 28 de celule, cu diametru celulei de 7 cm. Tavile alveolare de 28 sunt ideale pentru rasadurile ce necesita mult spatiu in dezvoltarea radacinilor. 


Alveole de semanat, 200 celule Alveole de semanat, 200 celule
1%
Oferta limitata

1,95 lei (inclusiv TVA) 2,40 lei
Tavi alveolare de 200 de celule, pentru semanat si repicat, destinate semanarii semintelor de salata, telina sau varza, dar si a altor tipuri de seminte de legume ce urmeaza sa fie repicate. 


Alveole de semanat, 104 celule Alveole de semanat, 104 celule
1%
Oferta limitata

1,67 lei (inclusiv TVA) 2,00 lei
Palete alveolare de 104 celule, pentru semanat si repicat, cu diametrul celulei de 3,1 cm. Alveolele de 104 celule sunt alveolele ideale pentru semanarea salatei si a varzoaselor. 

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare