Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

56,00 lei 70,00 lei
Limited special offer

78,00 lei 84,12 lei
Limited special offer

130,10 lei 152,60 lei
Limited special offer

150,00 lei 177,13 lei
Limited special offer

192,00 lei 283,40 lei
Limited special offer

230,00 lei 260,00 lei
Limited special offer

355,00 lei 534,00 lei

Cele mai cumparate

Livrarea coletului comandat

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Optiunea de alegere a curierului apartine clientului, avand urmatoarele variante, Posta Romana-serviciul Priori Post, Fan Curier sau Urgent Curier.

Aplicatia calculeaza costul total de livrare si il afiseaza in procesul de efectuare al unei comenzi. Cu toate astea, costurile pentru Fan Courier si Urgent Curier sunt calculate doar in locatiile ce apartin ariei de acoperire a curierului. In cazul in care localitatea unde se doreste livrarea nu apartine ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat si informat de mutare a livrarii pe Posta Romana - serviciul PrioriPost

De asemenea, pentru produsele cu greutati sau dimensiuni mari (ex: role de folie, saci de turba, saci de ingrasaminte), aplicatia nu calculeaza corect costurile de transport. Astfel, dupa comanda, un operator SemintePlante.ro va va contacta pentru furnizarea costului real al livrarii. Facem tot posibilul ca acesta sa fie cat mai redus.

Livrarile sunt gratuite la comenzi de peste 1000 de RON. In cazul produselor cu gabarit depasit, livrarile pot fi taxate.


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.

Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018