Categorii Produse

Aboneaza-te la newsletter

Oferte Speciale

64,00 lei 80,00 lei
Limited special offer

185,00 lei 220,00 lei
Limited special offer

200,00 lei 210,00 lei

Cele mai cumparate

Livrarea coletului comandat

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Optiunea de alegere a curierului apartine clientului, avand urmatoarele variante, Posta Romana-serviciul Priori Post, Fan Curier sau Urgent Curier.

Aplicatia calculeaza costul total de livrare si il afiseaza in procesul de efectuare al unei comenzi. Cu toate astea, costurile pentru Fan Courier si Urgent Curier sunt calculate doar in locatiile ce apartin ariei de acoperire a curierului. In cazul in care localitatea unde se doreste livrarea nu apartine ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat si informat de mutare a livrarii pe Posta Romana - serviciul PrioriPost

De asemenea, pentru produsele cu greutati sau dimensiuni mari (ex: role de folie, saci de turba, saci de ingrasaminte), aplicatia nu calculeaza corect costurile de transport. Astfel, dupa comanda, un operator SemintePlante.ro va va contacta pentru furnizarea costului real al livrarii. Facem tot posibilul ca acesta sa fie cat mai redus.

Livrarile sunt gratuite la comenzi de peste 1000 de RON. In cazul produselor cu gabarit depasit, livrarile pot fi taxate.


Menu

Toate drepturile rezervate Seminteplante.ro © 2018