Categorii Produse

Catalog de produse

Filtre active:
  Dimensiune

  Aboneaza-te la newsletter

  Oferte Speciale

  30,61 lei 34,01 lei

  30,61 lei 34,01 lei

  63,00 lei 71,40 lei
  Limited special offer

  124,26 lei 139,52 lei

  133,34 lei 140,01 lei

  190,00 lei 220,00 lei

  299,50 lei 323,73 lei

  322,08 lei 348,80 lei
  Limited special offer

  Seminte de legume profesionale 

  SemintePlante.ro distribuie o paleta foarte variata de seminte profesionale de legume. In site, veti gasi varietatile distribuite impartite in doua mari categorii: 

  • Seminte de legume (Hibrizi) - categorie in care includem semintele profesionale de legume obtinute prin hibridare (le recunoastem si dupa "F1" pus la finalul denumirii) indiferent de forma sub care le gasim - seminte normale, seminte de precizie, seminte drajate, pregerminate, tratate, etc.
  • Seminte de legume (Soiuri) - categorie in care sunt introdusele varietatile cu polenizare directa, soiuri semi-profesionale destinate culturilor in camp, producatorilor de rasaduri sau pasionatilor de horticultura ce cauta gustul de alta data. O mare parte din soiuri fac fata cu succes nevoilor comerciale actuale.

  Pe langa impartirea de mai sus, semintele de portaltoi au fost puse intr-o categorie separata pentru o mai usoara identificare. Multe dintre semintele de protaltoi distribuite sunt hibride.  

  • Portaltoi (seminte)
   Portaltoi (seminte)

   Seminte profesionale de portaltoi de pepene verde, pepene galben, castravete, tomate si vinete. Hibrizi profesionali de portaltoi

  • Seminte legume (Hibrizi)
   Seminte legume (Hibrizi)

   Hibrizi performanti de seminte de legume de la producatori de top din intreaga lume. Hibrizii sunt practic incrucisare de doua sau mai multe soiuri iar prin hibridare se urmareste obtinerea unor anume calitati, cerute de piata. Hibridare se face pentru obtinerea unui gust mai bun, a unei nuante diferite de culoare, a rezistentelor la boli, a vigorii de crestere sau a rezistentei la temperaturi extreme. 

   Semintele de legume din aceasta categorie se incadreaza la seminte profesionale de legume. Semintele sunt sortate si ambalate de producatorii cei mai cunoscuti din acest moment. 

  • Seminte legume (Soiuri)
   Seminte legume (Soiuri)

   In aceasta categorie includem varietati de seminte de legume semi-profesionale, varietati ce au un randament excelent in cultura de camp. 

   Soiurile au, fata de hibrizi, un pret mai bun si cantitatea de seminte este, in general, mai mare per ambalaj.

  • Seminte pentru producatorii de rasaduri
   Seminte pentru producatorii de rasaduri

   Recomandarile SemintePlante.ro de seminte de legume destinate vanzatorilor de rasaduri.

  pe pagina
  Se afiseaza 1-150 din 1536 articole
  Se afiseaza 1-150 din 1536 articole